|
|
---|---|
muzodajny | Post #1 Ocena: 0 2014-03-02 21:29:19 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-03-2014 Skąd: Reading |
Witam serdecznie. Mam nadzieję, że jestem w dobrym miejscu ale chyba tak bo chodzi o pomoc. Otóż ok. 24 czerwca wylatuję do Anglii do pracy. Kochana siostrzyczka pomogła w znalezieniu roboty a dla 18'sto latka takiemu jak ja, który marzy o migracji do tego państwa to wielka szansa, doświadczenie i radość. No ale tutaj nie chodzi o moje marzenia. Chodzi o operatorów telefonii komórkowej. Poprosiłem moją siostrę aby się dowiedziała czy będzie możliwość wykupienia jakiegoś startera na dwa miesiące. Nie chodzi mi tyle o dzwonienie a co możliwość posiadania internetu w każdym miejscu o każdej porze gdyby nie było w okolicy Wi-Fi. Jak to wiadomo kobietka a w dodatku moja moja kochana siostra nie za bardzo ogarnia się w takich tematach więc piszę tutaj do ludzi którzy może trochę więcej mają doświadczenia i pojęcia. Moja siostra twierdzi, że nie ma operatorów którzy mają do zaoferowania pakiety internetowe w starterach tymczasowych ale mało w to wierzę ponieważ Polska która jest sto lat za murzynami ma takie oferty to aż dziw mnie bierze, że Anglia miałaby nie mieć. Dziękuję za wszelaką pomoc i pozdrawiam z pięknej mieściny na mazurach - Giżycka
|
Post #2 Ocena: 0 2014-03-02 21:51:29 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
muzodajny | Post #3 Ocena: 0 2014-03-02 22:03:21 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-03-2014 Skąd: Reading |
Ogromnie dziękuję. Wiedziałem, że moja siostra mówi, że nie ma abym jej nie dręczył i nie musiała się gubić w technice. :D Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
|
zealot | Post #4 Ocena: 0 2014-03-02 23:29:30 (11 lat temu) |
Z nami od: 18-06-2011 Skąd: Wigan |
możesz jeszcze spróbować giffgaff:
http://giffgaff.com/goodybags#data, tanio i dobrze lub ovivo mobile http://www.ovivomobile.com/offer/ovivo-for-phones/, które ma darmowe oferty, np: -250 minut, 300 smsów, i 500 mb na internet, inne lepsze płatne plany taryfowe również dostępne -1000 mb na miesiąc - oferta dla tabletów i dla modemów z kartą sim minusem jest to że co jakieś 2 minuty w internecie wyświetlają się reklamy, ale chyba przebolejesz te 2 miesiące z tym. |
|