MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomoz choremu Maksiowi

« poprzednia strona

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 7 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2014-02-28 19:03:31 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2014-03-05 21:07:11 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2014-02-15 13:18:38, EFKAKONEFKA33 napisał(a):Probowalam tez zamowic w skepie dla alergikow kilka produktow , ktore sa potrzebne im w domu . Niestety nie ma na chwile obecna mozliwosci zaplacenia karta

Oto jaka dostalam odpowiedz ze sklepu

Cytat:
Witamy,

Dziękujemy za wybór naszego sklepu. W chwili obecnej nie ma możliwości płacenia online w tym również kartą, realizujemy wysyłkę jedynie za pobraniem z przyczyn modernizacyjnych naszej strony. Czas modernizacji potrwa około 2 tygodni. Za powstałe utrudnienia przepraszamy.

Jezeli nie znajde tych produktow gdzie indziej , poczekam dwa tygodnie zeby ponowic probe .

Udalo sie *THUMBS UP*Dzis dostalam powiadomienie , ze mozna juz robic zakupy karta

Tu wklejam potwierdzenie zamowienia a jak juz bede miala przelicznik kwote odejme w watku Natalii , tak jak wczesniej wspominalam

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

mama_maksia

Post #3 Ocena: 0

2014-03-08 15:08:04 (11 lat temu)

mama_maksia

Kobieta

Z nami od: 08-03-2014

Kochani:-] jestem mamą Maksia i Patrycji:-] Bardzo serdecznie dziękuję Ewie i Wam za tak ogromną pomoc z Waszej strony.Moja córka ma 15 lat i jak powiedziała nawet nie marzyła o tak pięknych ubraniach.Maksiu najbardziej zachwycony grą i mówi że będzie se brał w podróże i do szpitala:-] Nie wiem co mam jeszcze napisać:-* Sama wychowuję moje dzieci i dziękuję Bozi że są tak dobrzy ludzie.Jeśli chcecie Kochani śledzić naszą historię zapraszam http://moj-syn-maks.blogspot.com/

Do góry stronyOffline

Strona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2014-03-11 22:16:09 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dotarly srodki do Maksia i jego rodziny

Obrazek

Mama prosila ,zeby podziekowac i pozdrowic Kochanych ludzi z Mojej Wyspy *THUMBS UP*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2014-03-11 22:18:37 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mama_maksia

Post #6 Ocena: 0

2014-05-28 17:32:19 (11 lat temu)

mama_maksia

Kobieta

Z nami od: 08-03-2014

Witam kochanych forumowiczów :) :) Właśnie dziś wróciliśmy z Maksiem z Warszawy z CzDz. W domu czekała na Maksia śliczna karteczka z kotkiem :) z okazji Dnia Dziecka za którą Maksio serdecznie dziękuję. Przekazuję również serdeczne pozdrowienia dla Całego forum i Ewuni od moich dzieci. :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,