W Doncaster trwa zborka ubran i srodkow czystosci

Str 4 z 7 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2014-02-09 15:23:51 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Dzis bede kupowac odkurzacz , a moze we wtorek uda sie zelazko i drukarke .
![]() W Doncaster trwa zborka ubran i srodkow czystosci ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2014-02-09 19:12:32 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Taki bedzie kupiony odkurzacz dla Maksia rodziny
![]() odkurzacz Przeslalam znajomemu z Polski paypalem pieniadze (1010 Pln )i on na allegro zakupi odkurzacz . Reszte czyli 700 Pln przesle na konto mamy i ona zakupi trzy pary butow ( dla siebie , Maksia i corki ) Dokona tez zakuow zywnosci dla diety refluksowej .Tak bedzie latwiej ,bo oni mieszkaja zbyt daleko od Tesco czy innego wiekszego sklepu zebym mogla dokonac zakupow online Rachunki , jak juz dokona zakupow oczywiscie przesle mi na email a ja Wam wkleje Scan przesylki aypalem do znajomego ![]() ![]() 462.32 f - 210.74 f -------------- 251.58 f pozostala kwota Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #3 Ocena: 0 2014-02-09 20:10:25 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2014-02-11 19:42:03 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Sluchajcie !
Mam pytanie , bo ja sie kompletnie na tym nie znam .Potrzebuje podpowiedzi i najlepiej jakis linkow jesli mozecie . Maksio marzy o takim urzadzeniu ( lub o czys podobnym na czym moglby grac ) .Pozwoliloby mu to podczas czestych wizyt w szpitalu nie myslec o bolu i o tym , ze po raz kolejny znajduje sie daleko od domu ![]() W Argosie znalzlam Sony PSP E 1000 za ok £ 65 . Z tego co mi dzis probowano wytlumaczyc w pracy do tego trzeba dokupywyc jeszcze gry jesli dobrze rozumiem zeby moc z tego korzystac Nie ma zbytniego problemu zeby mu kupic konsole bo mamy pieniazki ale wiem , ze w przyszlosci nie bedzie ich stac na czeste dokupowanie nowych gier Czy ktos sie orientuje i moze mi podpowiedziec czy sa takie urzadzenia dla dzieciakow ze on moze grac w gry bez kupowania samych gier czy nie ma takiej opcji? Moze ktos z Was posiadajacych pociechy mogly mi cos doradzic ? I podeslac jakies linki z podpowiedziami ? Bylabym wdzieczna Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Nie_z_tej_bajki | Post #5 Ocena: 0 2014-02-11 20:00:18 (11 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Nawet jeśli na czymś ( np iPad) można grać za darmo, to są tylko gry w wersji demo. Za pełne zawsze trzeba płacić niestety.
Gry na starsze PSP ( tak jak to wyżej ) nie są tak drogie, w porównaniu do gier na nowe psp vita ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2014-02-11 21:34:23 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
251.58 f +
20.00 f Andreek -------------------------- 271.58 f Dzieki serdeczne ![]() Jak rowniez za podpowiedzi odnosnie sprzetu , ta tutaj i na priv Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
klaudia2805 | Post #7 Ocena: 0 2014-02-12 11:58:43 (11 lat temu) |
Z nami od: 19-03-2013 Skąd: selby |
up
slabi ludzie szukają zemsty
silni wybaczają a
intelgentni zwyczajnie ignorują !!!
|
Post #8 Ocena: 0 2014-02-12 14:41:34 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2014-02-12 20:47:18 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Zakupilam dzis zelazko i konsole PSP ( gra byla w gratisie )
![]() Jutro kupuje drukarke . Na dniach postaram sie jeszcze dokupic moze ze dwie preowned games zeby maly mial w co grac . Do zakupu pozstaly jeszcze leki i srodki do higieny- antyalergiiczne. ![]() ![]() 271.58 f - 81.48 f ------------- 190.10 f pozostala kwota Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #10 Ocena: 0 2014-02-12 20:51:25 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|