MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mam na imie Skubanek...czy mozesz mi pomoc?

« poprzednia strona

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 7 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

tola73

Post #1 Ocena: 0

2014-01-19 12:28:42 (11 lat temu)

tola73

Kobieta

Z nami od: 09-10-2010

Ewus jestec cudowna! Doncaster co moglo to uzbieralo mamy 4 kartony! I czekamy we wtorek na kuriera!zawsze powtarzac bede,ze ,,DOBRO POWRACA,, WARTO POMAGAC!!Milego dnia I moc buziakow z Doncaster sle Tola:-)*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-01-20 19:03:33 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Capricorn

Post #3 Ocena: 0

2014-01-20 22:07:38 (11 lat temu)

Capricorn

Kobieta

Z nami od: 05-02-2012

*THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2014-01-23 22:21:58 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dzis dotarla gra angry birds i dwie koszulki z nadrukiem od Nieztejbajki dla Skubanka . *THUMBS UP*

Dziekuje slicznie
Niestety paczke ode mnie bede mogla wyslac dopiero w przyszlym tygodniu bo bo przez kilka dni mnie nie bedzie .

Mysle ze na dniach powinny dotrzec te 4 paczki uzbierane przez Tole i wyslane przez firme Paczki do Polski .
Jak dotra wkleje zdjecia
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2014-01-24 19:15:07 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dotarly 4 kartony do Skubanka od Doncaster

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To slowa mamy

Cytat:
"Kuba zachwycony..a gdy zobaczył tą maskotkę i bluzeczki z angry birds piszczał z radości..i powiedział "mamo ale to jest cudowny prezent"

Podziekowania dla Doncaster i Paczki do Polski oraz Wszystkich forumowiczow ktorzy brali udzial w akcji *THUMBS UP*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2014-02-07 19:49:17 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Obrazek

Dotarla dzis ostatnia paczka dla Skubanka

Szczegolne podziekowania dla cioci Nie z tej bajki .Gadzety z Angry Birds to byl strzal w dziesiatke

To slowa mamy chlopca

Cytat:
...radość ogromna....gra już wypróbowana..śniadaniówka w placaku czeka na poniedziałek..w bidonie już soczek....a bluza ubrana...dziękuję za ten uśmiech i za tę radość.A jego uśmiech bezcenny!

Jak mu powiedziałam wracając ze szkoły,że jest paczuszka dla niego....odliczał czas..a jak wpadł do domu i zobaczył te cuda powiedział "mamo ci moi przyjaciele sa aniolami "

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 07-02-2014 19:50 ]

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,