A ja tak sie zastanawiam... jak kilka osob posle Bogdanowi gift cards... i one beda do roznych sklepow to czy Bogdan ogarnie. Moze wymyslmy sklep i zgrajmy sie w kilka osob z kartami do jednego|dwoch sklepow.
Str 97 z 132 |
|
---|---|
MamaMyszow | Post #1 Ocena: 0 2014-03-15 09:20:34 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Lenka, podaj paypal, bo mnie chyba umknelo
![]() A ja tak sie zastanawiam... jak kilka osob posle Bogdanowi gift cards... i one beda do roznych sklepow to czy Bogdan ogarnie. Moze wymyslmy sklep i zgrajmy sie w kilka osob z kartami do jednego|dwoch sklepow. |
__lenka | Post #2 Ocena: 0 2014-03-15 11:10:26 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
W naszym teamie to Dwunasty zarządza finansami, tak więc jeśli chcecie informacje to bardzo proszę do Dwunastego. On na pewno też tu o tym napiszę. i.......... wczoraj wieczorem jeden z forumowiczów napisał mi, że on kupi kartę pamięci do telefonu Bogdana i wyśle za potwierdzeniem odbioru! ![]() !! DZIĘKUJE !! ![]() la-terra-del-pudding
|
Dwunasty | Post #3 Ocena: 0 2014-03-15 11:35:30 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Z paypalem jest tak.
Pierwsza zbiórka była przeprowadzana na paypal "grzecznościowy" Efki. Bogdan paypalem zarządzać nie może z rożnych powodów, a więc chcieliśmy otworzyć (i otworzyłem) paypala powiązanego z Bogdana kontem bankowym. Niestety nie jest potwierdzony bo paypal wymaga wpisania kodu z wyciągów, a jakoś ciężko to zgrać z kierownictwem domu. Ponieważ i tak założenie było takie aby paypalem "zarządzać" poprzez forum tj. dokumentowanie wpłat i wypłat w wątku rozliczenia stwierdziłem że na teraz otworzę dodatkowe konto PP podpięte do mojego i na to konto jeśli ktoś ma ochotę można wpłacać pieniądze. Raz na jakiś czas przelejemy na Bogdana konto bankowe zebraną sumkę lub zrobimy zakupy i po kłopocie. Wszystko rozpiszemy w w wątku rozliczenia. Aby nie robić zamieszania w kwestii urodzin proponuje aby dokładnie zaznaczyć przy przelewie na co wysyłacie pieniążki. Bogdan - urodziny Chłopaki urodziny (Krzyś i Bogdan) czy Bogdan - kieszonkowe. Proszę również o podanie nicku osoby wpłacającej tak aby można to wykazać w wątku rozliczenia. Wpłaty anonimowe zaznaczymy jako anonim data i godzina wpłaty. Dla szybkości możecie po wpłacie dać pw gdybym przysypiał ze sprawdzaniem maila. Prezent urodzinowy dla Bogdana, torty i jakieś napoje bezalkoholowe kupimy ze zebranych wcześniej pieniędzy. Paypal : dwunastymw@op.pl Na tą chwile na koncie mamy 154.30. Do tej kwoty dodajemy 3.90 od koleżanek Lenki (pozostałość z 60f) także mamy 158.20 Oczywiście jak ktoś chce wysłać do Bogdana lub Krzysia coś indywidualnie to nie ma żadnego problemu, jedynie co to radziłbym wysyłać listem za potwierdzeniem odbioru. W razie pytań proszę tutaj lub na pw. |
__lenka | Post #4 Ocena: 0 2014-03-15 21:52:49 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
DZIĘKUJE ZA WPLATY NA PAYPAL ![]() I dostałam też dziś pw, że karta do aparatu + adaptor już zakupiona, i jak tylko dojdzie to zostanie wysłane z kartką urodzinową. DZIEKUJE ŚLICZNIE ![]() Tra la la la.. ![]() la-terra-del-pudding
|
poziomka148 | Post #5 Ocena: 0 2014-03-16 15:05:51 (11 lat temu) |
Z nami od: 18-02-2014 Skąd: enfield |
Dzień dobry wszystkim którym los Bogdana i Krzysia nie jest obojętny.
![]() ![]() |
|
|
__lenka | Post #6 Ocena: 0 2014-03-17 19:05:06 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Kolejna dobra wiadomość ![]() Jedna z forumowiczek upiecze szarlotkę.. Mniaaaam! Ps. Oby nie było tak jak z jogurtem hi hi.. ![]() W takim dniu nie chodzi tylko o prezenty, pieniądze, ale o pamięć. Bądźmy bliskimi, których Bogdan tu nie ma! la-terra-del-pudding
|
zosiasamosia | Post #7 Ocena: 0 2014-03-18 13:33:00 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
up
![]() |
liv103 | Post #8 Ocena: 0 2014-03-18 21:20:40 (11 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: g |
Lenka przeczytalam twoja wiadomosc.Podbijam temat.We wtorek 25 marca 40 urodziny Bogdana
![]() |
Post #9 Ocena: 0 2014-03-19 13:08:53 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
__lenka | Post #10 Ocena: 0 2014-03-19 21:26:07 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Chciałabym tylko wam przypomnieć, że nawet jak w watku nic się chwilowo nie dzieje, nie jest każdego dnia na górze, etc.
to nie myślcie, ..że ludzie naobiecywali i teraz zapomnieli, że nie chcą, etc. Tak jak już wcześniej pisałam, nie wszyscy chcą pisać w wątku z różnych względów, czasem po prostu z braku czasu. Także musimy pamietać, że nie o wszystkim mogę ja czy Dwunasty tu w wątku informować. I że nasza pomoc NIE JEST JEDNORAZOWA!! Przed nami jeszcze wiele wspólnych "Wyspiarskich" urodzin, świąt.. Za zgodą MrLes: "Oczywiście możesz to wszystko wkleić na forum ( mój nick też jak chcesz ). Moje dzieciaki ( 15, 17 ) bardzo przeżywają sytuacje Bogdana. Kazali mi napisać na karcie, że życzenia są od całej rodziny." "Dnia 03/19/2014 00:00:06, Mr_les napisał(a): Kartka wypisana Karta do telefonu z adapterem spakowana. Wyślę to wszystko rano. (..) Będzie potrzebował sluchawki. Nie wiem czy ma. W domu też nie mam żadnych żeby wysłać już jutro. Daj mi znać. Jak będzie trzeba to mu kupie. Miłego dnia życzę." A to tylko jedno z wielu pw jakie dostaje. ![]() Dzieje, sie dzieje Kochani ![]() [ Ostatnio edytowany przez: __lenka 19-03-2014 21:28 ] la-terra-del-pudding
|