Kupione. 34.90
Później wkleję rozliczenia w odpowiednim wątku.
Str 93 z 132 |
|
---|---|
Dwunasty | Post #1 Ocena: 0 2014-02-12 12:05:21 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
Kupione. 34.90 Później wkleję rozliczenia w odpowiednim wątku. |
zorza123 | Post #2 Ocena: 0 2014-02-12 12:07:45 (11 lat temu) |
Z nami od: 30-01-2011 Skąd: z wrzosowiska |
Internet Bogdana wciagnal ,jak niejednego z nas,pozwolcie mu nacieszyc sie tym wszystkim,na pewno jeszcze wiele raz sie odezwie
![]() Lenka to dla Ciebie ![]() |
Post #3 Ocena: 0 2014-02-12 12:20:52 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
__lenka | Post #4 Ocena: 0 2014-02-12 15:09:37 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Przekazuje Wam paleczke. Dane do kontaktu do chlopakow macie, duzo informacji tez. Jezeli ktos chce pomoc to pomoze, napisze, wysle, odwiedzi. Ja nie jestem do tego potrzebna. Moj czas postanawiam przeznaczyc na to co robilam przez ostanie kilka tygodni. Rozmowy z Bogdanem i Krzysiem, odwiedziny jak dam rade, dzieki pomocy ze strony Darmunda bede mogla podrzucic chociaz inny chleb niz tostowy, jakis domowy obiadek. Bardziej im tak pomoge niz pisaniem tutaj. Dzisiaj jestem, jutro z roznych przyczyn mnie w ich zyciu moze nie byc. Tak to juz jest, trzeba sie z tym pogodzic. Wiec poki jestem to chce zrobic cos, co pozostanie i po mnie. Jest naprawde duzo organizacji. Trzeba pisac, dzwonic. To zajmuje duzo czasu i trzeba byc cierpliwym, czasami odpowiedz uzyskuje sie po kilku tygodniach. Tu przyklad maila, jaki dostalam: Ruta Zubaite caseworker11@airecentre.org 10:19 PM (15 hours ago) Dear Marlena, Thank you for your request for advice to the AIRE Centre. We receive a high volume of requests for advice and, unfortunately, cannot respond to all of them. Unfortunately we are currently at full capacity and unable to respond to your request. We think you will be able to get advice elsewhere. The Citizen's Advice Bureau may be able help. You can access their website at http://www.citizensadvice.org.uk where you can find details of your local centre. Alternatively, your MP should also be able to provide you with benefits advice. (http://findyourmp.parliament.uk/). I am sorry we cannot assist you on this occasion. Thank you for your request for advice. Your sincerely, Ruta Zubaite Caseworker Za niedlugi czas beda 2 watki urodzinowe. Jak dostane odpowiedz od Margaret to napisze Dwunastemu, ktore to daty na 100%, zeby nie bylo wtopy. Raz na jakis czas napisze tutaj, jak bede miala wazne informacje, postaram sie wkleic zdjecia z odwiedzin. Musze tez, a wlasciwie powinnam chyba przede wszystkim, pomyslec o sobie. Choroba choroba, bol bolem, ale zyc i pracowac musze. Zapisalam sie na kursy, przede mna nauka, egzaminy, roczna bezplatna praktyka polaczona z praca. Plany sa, terminy tez, teraz musze je realizowac. Mam dwoje chorych rodzicow, ktorzy potrzebuja mojego wsparcia, niedlugo jade do nich na miesiac, wiec wiele spraw musze na tempo dokonczyc przed polowa marca. Czas czas czas... a on nie jest z gumy niestety. *********************************** Dziekuje za dotychczasowa pomoc. To co sie dzialo przed swietami bylo niesamowite. Dziekuje, ze moglam w tym uczestniczyc. Dzieki temu tez poznalam osobiscie kilkoro fantastycznych ludzi z Mojej Wyspy! Uczylam sie nowych rzeczy, popelnialam tez bledy, mam nadzieje, ze wyciagne z tego wnioski na przyszlosc. Do uslyszenia za jakis czas! la-terra-del-pudding
|
Bodek1974 | Post #5 Ocena: 0 2014-02-13 12:09:23 (11 lat temu) |
Z nami od: 28-10-2013 Skąd: erith |
witam bardzo dzieki za wyrozumialosc naprawde hiewiem co pisac pyta cie sie co bymnie ucieszylo chyba cud jakis i tak sie moze zda zyl dzieki wam bo mam telefon ktury dziala i internet atak poza tym mam pecha wielkiego bo ludzie znajomiwokol mnie niestety umie raja lub choruja na grozne choroby tak pyta cie sie cz emu niepisze powiem wam ze niekiedy mita reka dretwieje litery imiga wki mam w oczach takie ze niemoge znalesc litery sory ale to nie jest zadne wymigowanie sie to jest prawda pozdrawiam
;->;-(
|
|
|
MamaMyszow | Post #6 Ocena: 0 2014-02-13 12:40:55 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Bodek, ale Ty sie nikomu nie musisz tlumaczyc. Wiekszosc z nas jest bardzo zadowolona, ze masz dostep do internetu, ze mozesz porozmawiac z mama, ze moze jest Ci troszke lepiej niz bylo. Dla mnie osobiscie jest wazne, ze Twoim oknem na swiat stal sie internet, ze mozesz poczytac, poogladac, posmiac sie. A ja Cie rozumiem, ze nawet i nie ma o czym pisac, bo o czym kiedy kazdy dzien wyglada bardzo podobnie. My tez wiemy, ze jestes wdzieczny, nie musisz nam tego udowadniac, a z pewnoscia nie musisz na sile pisac, bo tak wypada, bo ktos tego od Ciebie oczekuje.
Masz ochote to pisz... generalnie mozesz pisac o wszystkim, nie masz ochoty - nikt nie ma prawa Cie do pisania zmusic ![]() |
kardam | Post #7 Ocena: 0 2014-02-13 17:46:23 (11 lat temu) |
Z nami od: 04-07-2013 Skąd: North East |
Nic mądrzejszego nie uda mi się napisać niż MamaMyszów napisała, więc podpisuję się pod jej wypowiedzią.
Trzymaj się Bodek i pamiętaj, że cuda się zdarzają ![]() |
Bodek1974 | Post #8 Ocena: 0 2014-02-14 13:36:24 (11 lat temu) |
witam aparat przyszedl dzieki bardzodwunasty nie wiem czy niebenda cyrki z zakladaniem pozdrawiam
;->;-(
|
Bodek1974 | Post #9 Ocena: 0 2014-02-14 13:40:46 (11 lat temu) |
moze sie zdarzaja ale nie mi pozdrawiam
![]() ;->;-(
|
karjo1 | Post #10 Ocena: 0 2014-02-14 13:45:56 (11 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
![]() ![]() cuda zdarzaja sie, zdarzaja ![]() |