Str 2 z 3 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
espe-7 | Post #1 Ocena: 0 2013-12-02 16:13:37 (12 lat temu) |
Z nami od: 04-06-2010 Skąd: Londyn |
Latoya, z calym szacunkiem, po tym jak mnie 'zalatwilas' kilka miesiecy temu, mam wielkie watpliwosci co do tego, czy piszesz prawde. Wtedy tez wzbudzilas zaufanie, a pozniej mnie narazilas na koszty, ktorych do tej pory nie odzyskalam....
![]() "Lovers of air travel find it exhilarating to hang poised between the illusion of immortality and the fact of death." Alexander Chase
|
Nie_z_tej_bajki | Post #2 Ocena: 0 2013-12-02 16:15:41 (12 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Cytat: 2013-12-02 16:13:37, espe-7 napisał(a): Latoya, z calym szacunkiem, po tym jak mnie 'zalatwilas' kilka miesiecy temu, mam wielkie watpliwosci co do tego, czy piszesz prawde. Wtedy tez wzbudzilas zaufanie, a pozniej mnie narazilas na koszty, ktorych do tej pory nie odzyskalam.... ![]() ![]() ????? Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
espe-7 | Post #3 Ocena: 0 2013-12-02 16:21:25 (12 lat temu) |
Cytat: 2013-12-02 16:15:41, Nie_z_tej_bajki napisał(a): Cytat: 2013-12-02 16:13:37, espe-7 napisał(a): Latoya, z calym szacunkiem, po tym jak mnie 'zalatwilas' kilka miesiecy temu, mam wielkie watpliwosci co do tego, czy piszesz prawde. Wtedy tez wzbudzilas zaufanie, a pozniej mnie narazilas na koszty, ktorych do tej pory nie odzyskalam.... ![]() ![]() ????? Nie moglam sie powstrzymac ![]() A Latoye bym prosila, zeby te pieniadze, ktore jest mi winna przeznaczyla na pomoc dla tej rodziny - wtedy uznam sprawe za zamknieta ![]() "Lovers of air travel find it exhilarating to hang poised between the illusion of immortality and the fact of death." Alexander Chase
|
buszko | Post #4 Ocena: 0 2013-12-02 16:31:25 (12 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2012 Skąd: Wonderland |
brawo! rzadko sie zdarza żeby tak kogoś zdemaskować a proszących o pomoc finansową , dla siebie czy dla kogoś jest wielu. Wszystko oczywiście kwestia zaufania. espe- jestem pod wrażeniem.
W tej sytuacji jak już pisalam jesli potrzebujący są chętni do pracy a latoya chętna do pomocy , to wlaściwym jest by sama pomogła, np. ściągajac jedno znich niż prosić w ich imieniu tu o pomoc. Ale to moje zdanie. Tak więc latoya-do dzieła! A my cię bedziemy wspierać duchowo! [ Ostatnio edytowany przez: buszko 02-12-2013 16:33 ] |
espe-7 | Post #5 Ocena: 0 2013-12-02 16:39:25 (12 lat temu) |
Cytat: 2013-12-02 16:31:25, buszko napisał(a): brawo! rzadko sie zdarza żeby tak kogoś zdemaskować a proszących o pomoc finansową , dla siebie czy dla kogoś jest wielu. Wszystko oczywiście kwestia zaufania. espe- jestem pod wrażeniem. W tej sytuacji jak już pisalam jesli potrzebujący są chętni do pracy a latoya chętna do pomocy , to wlaściwym jest by sama pomogła, np. ściągajac jedno znich niż prosić w ich imieniu tu o pomoc. Ale to moje zdanie. Tak więc latoya-do dzieła! A my cię bedziemy wspierać duchowo! [ Ostatnio edytowany przez: <i>buszko</i> 02-12-2013 16:33 ] Buszko, bilam sie z myslami zanim to napisalam, bo to nie w moim stylu I troche zle sie z tym czuje...tym bardziej, ze nie wiem, czy to, co Latoya tym razem napisala jest prawda czy nie. Moze rzeczywiscie tej rodzinie pomoc jest potrzeba... Ja jednak tym razem na pewno nie pomoge, bo prosi o nia osoba, ktora raz mnie zawiodla I po prostu jej nie ufam. To jest moje zdanie, nie chce innych zniechecac do pomocy. "Lovers of air travel find it exhilarating to hang poised between the illusion of immortality and the fact of death." Alexander Chase
|
|
|
buszko | Post #6 Ocena: 0 2013-12-02 17:04:10 (12 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2012 Skąd: Wonderland |
Wlaśnie o to mi chodzi-o typ osoby. Wcale nie neguję że rodzina potzrebuje pomocy bo zapewne tak jest. Po prostu cieszę się że napisalaś to co napisałaś-wyraziłaś swoje obawy co do uczciwości lub intencji osoby proszącej w czyimś imieniu.
Ja chętnie pomagam ale w tym przypadku widzę alternatywę w postaci latoyi. Chetna do pomocy wiec zapewne chetnie pomoze |
Post #7 Ocena: 0 2013-12-02 17:09:58 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
latoya | Post #8 Ocena: 0 2013-12-02 19:01:26 (12 lat temu) |
Z nami od: 16-07-2011 Skąd: Londyn |
Espe podaj mi numer konta to ci te 25funtow oddam A ten perfum bardzo mi przykro ze tak wyszło! Niezbędne sie tłumaczyć ....poprostu wyszlo jak wyszło ;( przepraszam myśle jednak Ze postawiłas mnie w nieciekawym świetle ale myślcie sobie co chcecie,!!!! Rodzina potrzebuje pomocy jak wiele rodzina w Polsce to fakt ...ale zapomnijcie temat pomagałam im do tej pory i dam rade dalej.... Gdyby jednak zdecydował sie ktoś na mały gest podaje nr kontaktowy +48504675871 ul.zemborzycka 6 staroleka Poznań ! Dzieci są w wieku 4,6 chłopcy 11 dziewczynka! A ciebie espe proszę o dane oddam ci twoje koszty!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie bedziesz musiała bić sie z myślami!
|
Piotrek_303 | Post #9 Ocena: 0 2013-12-02 19:03:58 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-10-2013 Skąd: Bedford, Beds |
Cytat: 2013-12-02 12:18:14, Richmond napisał(a): Moze lepiej skupic sie na tym jak dac im wedke, a nie rybe. Kiedyś znajomym dałem "wędkę" i szczerze mówiąc wolę teraz dawać rybę. (nie każdemu) Ktoś może zapytać "dlaczego?" Wędka została połamana, wszystkie ryby które złowili zmarnowali , a jak już nie mieli co jeść , to przyszli po podbierak. Jak już im podarowałem takowy , to zaczeli łowić nielegalnie i na koniec wyrzucili wszystko i wrócili do domu z okrzykiem : "Ten sklep wędkarski jest do dupy , bo oszukuje , że na te wędki można coś złapać". No cóż, czasem "dając komuś wędkę" , można zostać ofiarą. Never was so much owed by so many to so few...
|
Nie_z_tej_bajki | Post #10 Ocena: 0 2013-12-02 19:05:31 (12 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Cytat: 2013-12-02 19:01:26, latoya napisał(a): Espe podaj mi numer konta to ci te 25funtow oddam A ten perfum bardzo mi przykro ze tak wyszło! Niezbędne sie tłumaczyć ....poprostu wyszlo jak wyszło ;( przepraszam myśle jednak Ze postawiłas mnie w nieciekawym świetle ale myślcie sobie co chcecie,!!!! Rodzina potrzebuje pomocy jak wiele rodzina w Polsce to fakt ...ale zapomnijcie temat pomagałam im do tej pory i dam rade dalej.... Gdyby jednak zdecydował sie ktoś na mały gest podaje nr kontaktowy +48504675871 ul.zemborzycka 6 staroleka Poznań ! Dzieci są w wieku 4,6 chłopcy 11 dziewczynka! A ciebie espe proszę o dane oddam ci twoje koszty!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie bedziesz musiała bić sie z myślami! Zabrzmiało to tak, jakby espe była winna tej całej sytuacji... ![]() ![]() ![]() Nie za fajnie... ![]() ![]() Chyba lepiej wrócić do klamek.... ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 02-12-2013 19:06 ] Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |