MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomoc dla osieroconej dziewczynki z Tajlandii

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 27 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26 | 27 | 28 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

Str 27 z 43

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Piotrek_303

Post #1 Ocena: 0

2014-01-06 20:50:40 (11 lat temu)

Piotrek_303

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-10-2013

Cytat:

2014-01-06 20:45:34, chat_noir napisał(a):

Problemem jest opłata po zakończeniu aukcji, która wynosi około 10 proc, w zależności od kategorii.

A to już jest sporo

Poczekajmy na odpowiedź od Ebay tydzień , a po upływie tego czasu coś wymyślimy.
Co wy na to? (WY w sensie zainteresowani akcją)
Never was so much owed by so many to so few...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

andreek

Post #2 Ocena: 0

2014-01-06 21:00:00 (11 lat temu)

andreek

Mężczyzna

Z nami od: 27-06-2008

Chyba nie ma innego wyjścia, możemy tylko podbijać temat bo wiem ze Tomasz naprawdę,,gania'' za wszystkimi sprawami i tyle możemy dla niego zrobić. Majac nadzieje ze odezwa się jeszcze jakieś dobre duszyczki i wspomogą akcje jakimś grosikiem od którego nie zbiednieją, a zrobi im się milo gdy po pomyślnym zakończeniu akcji. Beda mogli zobaczyć zdjęcie szczęśliwej Pichamon już z rodzina w UK.:-) Normalnie aż się łezka w oku kreci.:-[*THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Piotrek_303

Post #3 Ocena: 0

2014-01-06 21:30:35 (11 lat temu)

Piotrek_303

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-10-2013

Cytat:

2014-01-06 21:00:00, andreek napisał(a):
Chyba nie ma innego wyjścia, możemy tylko podbijać temat bo wiem ze Tomasz naprawdę,,gania'' za wszystkimi sprawami i tyle możemy dla niego zrobić. Majac nadzieje ze odezwa się jeszcze jakieś dobre duszyczki i wspomogą akcje jakimś grosikiem od którego nie zbiednieją, a zrobi im się milo gdy po pomyślnym zakończeniu akcji. Beda mogli zobaczyć zdjęcie szczęśliwej Pichamon już z rodzina w UK.:-) Normalnie aż się łezka w oku kreci.:-[*THUMBS UP*

Problem polega na tym, że większość Polaków nie akceptuje mieszanych małżeństw , a szczególnie innych ras niż słowiańska, także nie liczyłbym na "wielką pomoc" ze strony rodaków, którzy mają takie poglądy. (Takich jest tutaj wielu).

Dziecko jest ważne, ale tylko polskie... i to jest smutne.

Never was so much owed by so many to so few...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

andreek

Post #4 Ocena: 0

2014-01-06 21:37:26 (11 lat temu)

andreek

Mężczyzna

Niech spadają na szczaw:-U, dziecko-sierota- jest zawsze tylko dzieckiem i może być nawet niebieskie. Podobnie myślących ludzi tutaj zapraszamy i ja wierze ze jednak nie jest tak źle Piotrek jak o tym napisałeś.:-D
Obym miał racje ja, nie ty.:-P:-D

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2014-01-06 21:40:08 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Mozemy poczekac z tydzien na laskawa odpowiedz ebaya .Nie ma co jednak czekac dluzej bo jak pisala Martyna , raz to nie ich problem.Tomasz jest prywatna osoba i oni nie musza sie przychylac do jego prosby .Dwa mozemy na odpowiedz od nich czekac tygodniami .

Mysle , ze jesli nie bedzie wyjscia wystawimy te rzeczy .Zawsze cos sie uzbiera .Jedynie mialabym prosbe odnosnie biuterii ktora przekaze na aukcje .W zwiazku z tym , ze nie sa to moje rzeczy i ktos mi ufa jak juz zostanie zlicytowana cala bizuteria potrzebowalabym ewentualnie scan emaila ile wyszlo do zaplacenia tego procentu od zlicytowanych rzeczy

Zsumujemy cala kwote jaka udalo sie zebrac ze sprzedazy bizuterii i od tej kwoty odejmiemy to ile bedzie tego procentu od dochodu .Ta zmniejszona o ten procent kwote wplacisz na Pichamon(chocby po to zebys nie musial z wlasniej kieszeni pokrywac roznicy ) a ja wysle potwierdzenie tej mojej znajomej Angielce ile wplynelo na adopcje .Dodam scan(scany ) ile wyszlo za wszystkie aukcje plus scan tego maila z kowta za procent i sadze , ze bedzie w porzadku .

Nie wiem czy nie zamieszalam i zostalam zrozumiana :-]
Jesli nie bede musiala Tomek prozmawiac z Toba przez telefon i lopatologicznie wytlumaczyc ci o co glupiej babie (czyli mnie ) chodzi
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2014-01-06 22:07:55 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2014-01-06 22:16:34 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Fisolka

Post #8 Ocena: 0

2014-01-06 22:25:09 (11 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

Cytat:

2014-01-06 22:16:34, tomaszlisiecki napisał(a):
Piotrek, niestetyjest dużo w tym prawdy... wielu Polaków niestety żyje nadal w przekonaniu, iż bycie białym jest czymś w rodzaju byciem nadczłowiem i niestety wielu uważa jakąkolwiek inną rasę za przygłupów nie wartych uwagi...

Tomasz no zesz az sie wlacze!
No nie uwierze, ze Polacy nadal mysla w taki absurdalny sposob*SORRY*
To nie jest juz chyba mozliwe a zwlaszca w wypadku dziecka!

Zakladam moja ,,thinking hat,, i sprobuje cos wymyslec aby dolaczyc sie do twojej akcji....
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWW

Post #9 Ocena: 0

2014-01-06 22:28:37 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

andreek

Post #10 Ocena: 0

2014-01-06 22:29:38 (11 lat temu)

andreek

Mężczyzna

Cytat:

2014-01-06 22:16:34, tomaszlisiecki napisał(a):
Piotrek, niestetyjest dużo w tym prawdy... wielu Polaków niestety żyje nadal w przekonaniu, iż bycie białym jest czymś w rodzaju byciem nadczłowiem i niestety wielu uważa jakąkolwiek inną rasę za przygłupów nie wartych uwagi...

Zgadza się Tomasz, ale skupmy się na tej pozostałej części normalnych ludzi (nie nadludzi- miałem na musli), bo tych tez jest sporo i na nich możesz liczyć.*THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 27 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26 | 27 | 28 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,