MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prosze o doradzenie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 4 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

szlampedro

Post #1 Ocena: 0

2013-10-15 20:17:15 (12 lat temu)

szlampedro

Mężczyzna

Z nami od: 15-10-2013

Znajomy podal mi dobry przyklad jak poczytal pare postow a wiec jedziemy sobie na lotnisko oczywiscie wiemy ze na lotnisku jest parking platny ale co to obok lotniska jest sklep a tam postoj jest darmowy wiec skoro nie musze placic jade na darmowy co z tego ze oszukuje gdyz parking jest dla klientow sklepu a lotnisko okradam bo nie zaplace im za parking napiszecie tera dobra ale to roznica miedzy 250 a 2.50 za bilet ale tak robi kazdy poniewaz jezeli mozesz to oszczedzasz i policz sobie ile lotnisko straci jesli zrobi tak tysiac osob?? Dobra ale co ma parking do mieszkania bo pewnie wielu aluzji nie zrozumie a wiec to ze ja nie mam umowy i jestem jak ta osoba ktora nie wie gdzie zaparkowac i teraz czy parkujac przy sklepie bd scigany przez prawo czy nie to jest moje pytanie na ktore szukam odpowiedzi i podkresle ja dla landlorda jestem jak ty w swoim samochodzie dla lotniska czyli anonimowy. Pozdrowienia od mojego kolegi dla ludzi okradajacych lotnisko a probujacymi ze mnie zrobic mende roku

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

szlampedro

Post #2 Ocena: 0

2013-10-15 20:20:19 (12 lat temu)

szlampedro

Mężczyzna

Z nami od: 15-10-2013

Haha skoro ja wierze w batmana to w csi i powiem ci nie da rady wyszukac tablic rejestracyjnych po sladach opon!!!! Wyjdz z tv

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #3 Ocena: 0

2013-10-15 20:24:25 (12 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2013-10-15 19:54:40, Richmond napisał(a):

Jaki sad, z jakiego banku? Umowa ustna, pewnie placi do reki. Najpierw trzeba miec czyjs adres, zeby zlozyc wniosek do small claim court.

hmm, a jaki masz adres podany w banku (nawet prowadzac 'bankowosc' wylacznie przez internet) - aktualny, czy ktorys z poprzednich? 8-)

to moze byc dowodem na zamieszkanie i sluszne roszczenie co do umowy, nawet na gebe...

[ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 15-10-2013 20:26 ]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: +1

2013-10-15 20:26:05 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

malinosia1989

Post #5 Ocena: 0

2013-10-15 20:26:31 (12 lat temu)

malinosia1989

Kobieta

Z nami od: 25-10-2010

Zapytalam czy wierzysz odpowiedz dosadna. No popatrz wyobraz sobie ze pod koniec ubieglego roku przylazl do nas facet nakrecac na polskie meble... nie wiem ja to sie stalo ale zapieprzyl nam kase na caly tydzien i wobraz sobie ze znalezli go po paru tygodniach.... psikus:-)odzyskalismy kase ... ciekawe ja przeciez nazwiska nie znalam a on w batmana wierzyl!!!
"Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

clockwork_orang

Post #6 Ocena: 0

2013-10-15 20:31:29 (12 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2013-10-15 20:26:31, malinosia1989 napisał(a):
No popatrz wyobraz sobie ze pod koniec ubieglego roku przylazl do nas facet nakrecac na polskie meble... nie wiem ja to sie stalo ale zapieprzyl nam kase na caly tydzien i wobraz sobie ze znalezli go po paru tygodniach.... psikus:-)odzyskalismy kase ... ciekawe ja przeciez nazwiska nie znalam a on w batmana wierzyl!!!

Abstrahując [trudne slowo] od tematu...
a Ty w kogo wierzylas widzac domokrazce bez kanapy na grzbiecie? 8-)

Do góry stronyOffline

malinosia1989

Post #7 Ocena: 0

2013-10-15 20:34:47 (12 lat temu)

malinosia1989

Kobieta

Z nami od: 25-10-2010

Cytat:

2013-10-15 20:31:29, clockwork_orange napisał(a):
Cytat:

2013-10-15 20:26:31, malinosia1989 napisał(a):
No popatrz wyobraz sobie ze pod koniec ubieglego roku przylazl do nas facet nakrecac na polskie meble... nie wiem ja to sie stalo ale zapieprzyl nam kase na caly tydzien i wobraz sobie ze znalezli go po paru tygodniach.... psikus:-)odzyskalismy kase ... ciekawe ja przeciez nazwiska nie znalam a on w batmana wierzyl!!!

Abstrahując [trudne slowo] od tematu...
a Ty w kogo wierzylas widzac domokrazce bez kanapy na grzbiecie? 8-)

Hmmm w katalog???!ale jak to sie mowi raz cygan przez wies przejdzie...
Szczerze to po pewnym czasie wszystko do nas wraca:-]
"Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

agarudii

Post #8 Ocena: 0

2013-10-15 20:40:21 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

Cytat:

2013-10-15 20:17:15, szlampedro napisał(a):
Znajomy podal mi dobry przyklad jak poczytal pare postow a wiec jedziemy sobie na lotnisko oczywiscie wiemy ze na lotnisku jest parking platny ale co to obok lotniska jest sklep a tam postoj jest darmowy wiec skoro nie musze placic jade na darmowy co z tego ze oszukuje gdyz parking jest dla klientow sklepu a lotnisko okradam bo nie zaplace im za parking napiszecie tera dobra ale to roznica miedzy 250 a 2.50 za bilet ale tak robi kazdy poniewaz jezeli mozesz to oszczedzasz i policz sobie ile lotnisko straci jesli zrobi tak tysiac osob?? Dobra ale co ma parking do mieszkania bo pewnie wielu aluzji nie zrozumie a wiec to ze ja nie mam umowy i jestem jak ta osoba ktora nie wie gdzie zaparkowac i teraz czy parkujac przy sklepie bd scigany przez prawo czy nie to jest moje pytanie na ktore szukam odpowiedzi i podkresle ja dla landlorda jestem jak ty w swoim samochodzie dla lotniska czyli anonimowy. Pozdrowienia od mojego kolegi dla ludzi okradajacych lotnisko a probujacymi ze mnie zrobic mende roku

*ROFL**ROFL**ROFL**ROFL**ROFL*

sorki, uwielbiam tych wszystkich marianow i mariolki biegnace 987m do terminalu, bo znajomy pod sklepem zaparkowal *ROFL* uffffff

wyobraz sobie ze normalni ludzie wjezdzaja na parking i za niego placa :-o:-]
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2013-10-15 20:49:22 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #10 Ocena: 0

2013-10-15 20:56:41 (12 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2013-10-15 20:40:21, agarudii napisał(a):

*ROFL**ROFL**ROFL**ROFL**ROFL*

sorki, uwielbiam tych wszystkich marianow i mariolki biegnace 987m do terminalu, bo znajomy pod sklepem zaparkowal *ROFL* uffffff

wyobraz sobie ze normalni ludzie wjezdzaja na parking i za niego placa :-o:-]
są tacy co sobie tego nie wyobrażą*ROFL*
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,