MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prosze o doradzenie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 2 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Piotrek_303

Post #1 Ocena: 0

2013-10-15 19:16:20 (12 lat temu)

Piotrek_303

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-10-2013

Cytat:

2013-10-15 19:08:42, Pigula75 napisał(a):
Cytat:

2013-10-15 18:59:41, szlampedro napisał(a):
Nie pytalem sie o twoje zdanie moralne bo gdyby on byl wobec mnie uczciwy to nie bylo by tematu ale niestety tak nie jest i interesuja go tylko pieniadze i nic wiecej... aha i czytaj ze zrozumieniem ze zna tylko moje imie bo mu sie przedstawilem wiec nie wie tez ze jestem polakiem, takze twoj komentarz jest zbedny

Jednak nie moge sie oprzeć ....
(I żeby nie było... ostatnią rzeczą jaka by mi przeszła przez myśl - a uwierz mi /myśli mam miliony- byłoby umoralnianie kogokolwiek :-8 )
...jednak ....
- Wszyscy wkoło są nieuczciwi - to ja tez mogę takim być
- Wszyscy w koło oszukują- to ja tez oszukiwac mogę
- Wszyscy w koło kradną (przy tym do tej pory udało Im sie uniknąć odpowiedzialności) - to I dla mnie nie jest to problemem...
- itp...itd....

A później młodziez dorasta, zakłada rodziny...ma własne dzieci ....A dzieci biora przykład z Rodziców...I kółko sie zamyka....

Za granica jesteśmy coraz bardziej postrzegani jako naród złodziei, oszustów, krętaczy....itp...
Brawo! Młodzi ludzie to przyszłośc Narodu *THUMBS UP*
Okazuje sie ,że nie tylko Polskiego....

Dosadnie i do rzeczy*THUMBS UP*

" Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie. "
Jan Zamoysky.

Ps. "Bydło wychowuje bydło, i to bydło robi wszędzie bydło"

Piotr Ferić.
Never was so much owed by so many to so few...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

szlampedro

Post #2 Ocena: 0

2013-10-15 19:21:19 (12 lat temu)

szlampedro

Mężczyzna

Z nami od: 15-10-2013

Wybacz ale co ma piernik do wiatraka nie pytam sie o kogos odczucia moralne malo mnie to interesuje kazdy zyje dla siebie jezeli zlodziej kradnie to jest jego sprawa i uwierz mi ze ma gleboko w powarzaniu to co kto mysli na jego temat. Pytalem powtorze jeszcze raz o kwestie prawna nie moralna, i nie rozumiem twojego poruszenia tym tematem nie znasz mnie wiec nawet nie oceniaj bo to jest zalosne i dlaczego ludzie twojego pokroju nie moga przejsc obojetnie oczywiscie w internecie wobec takich spraw bo na ulicy slowa pewnie nie powiesz kiedy widzisz ze facet kradnie batona. A chcialem dodac ze przyzwolenie na popelnienie przestepstwa jest rowniez przestepstwem wiec poprostu omin ten temat i dalej uwazaj sie za przyklad moralnosci w swiecie wirtualnym a gdy na ulicy zobaczysz wyzej opisana przeze mnie sytuacje przypomnij sobie jaka jestes odwazna w sieci

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #3 Ocena: +1

2013-10-15 19:25:16 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

a ty prosisz o rade jak wykiwac czlowieka :-o i co mamy ci pomoc :-o to juz nawet nie bierne przygladanie sie wchodzi w gre, a wspoludzial.

i rozumiem do zlodziei nie masz nic dopoki tobie nic nie ukradna, tak? czy jak cie okradna to sie cieszysz?

[ Ostatnio edytowany przez: agarudii 15-10-2013 19:26 ]

Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #4 Ocena: 0

2013-10-15 19:26:44 (12 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2013-10-15 18:55:58, szlampedro napisał(a):
Place miesiecznie do reki i wynajmuje tylko pokoje i widze go tylko kiedy przyjezdza po czynsz

to, de facto obejmuje Cie miesieczne wypowiedzenie... masz depozyt jakis tam?

ps. czlowiek sie pyta o okres, a nie pieniadze 8-)

Do góry stronyOffline

Piotrek_303

Post #5 Ocena: 0

2013-10-15 19:26:51 (12 lat temu)

Piotrek_303

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-10-2013

Cytat:

2013-10-15 19:21:19, szlampedro napisał(a):
Wybacz ale co ma piernik do wiatraka nie pytam sie o kogos odczucia moralne malo mnie to interesuje kazdy zyje dla siebie jezeli zlodziej kradnie to jest jego sprawa i uwierz mi ze ma gleboko w powarzaniu to co kto mysli na jego temat.

Mylisz się, otóż złodziej to złodziej i czy ukradnie batonika ze sklepu, czy ucieknie z mieszkania nie płacąc, to będzie tym samym złodziejem.
Powiadasz, że każdy żyje dla siebie? Owszem , ale w społeczności , która nie chce mieć do czynienia ze złodziejami, i ich tępi.

Dotarło to do ciebie, że będąc w UK reprezentujesz ponad pół milona swoich rodaków?

[ Ostatnio edytowany przez: Piotrek_303 15-10-2013 19:27 ]

Never was so much owed by so many to so few...

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-10-15 19:31:01 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

szlampedro

Post #7 Ocena: 0

2013-10-15 19:31:58 (12 lat temu)

szlampedro

Mężczyzna

Pytalem sie o to aby ktos mi powiedzial czy moge poniesc konsekwencje a nie wasze zdanie i teksty typu nie masz do zlodzieja nic dopoki cie nie okradnie nie maja sensu, jezeli landlord jest nie uczciwy i nie chcial zadnej umowy to musi sie liczyc ze trafi na osobe rowniez nie uczciwa dlatego spisuje sie umowe pisemna ja tak uwarzam a skoro mieszkanie nie jest moje i tak samo moge wrocic rano z pracy i pocalowac klamke poniewaz wymienil zamek i ukradl moje rzeczy to potem nawet sad mi nie pomoze bo przeciez tam nie mieszkalem a wtedy wszyscy pisali by o jeju jaki biedny mogl go wykiwac i dobrze by bylo gnojowi ale tak jak wiekszosc polakow wolicie kogos zmieszac z blotem mimo ze nic nie wiecie w tym temacie to tak samo jak nagonki tv na kibicow co by nie bylo to zawsze ich wina

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2013-10-15 19:32:45 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #9 Ocena: 0

2013-10-15 19:36:20 (12 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2013-10-15 19:08:42, Pigula75 napisał(a):

Jednak nie moge sie oprzeć ....
(I żeby nie było... ostatnią rzeczą jaka by mi przeszła przez myśl - a uwierz mi /myśli mam miliony- byłoby umoralnianie kogokolwiek :-8 )
...jednak ....
- Wszyscy wkoło są nieuczciwi - to ja tez mogę takim być
- Wszyscy w koło oszukują- to ja tez oszukiwac mogę
- Wszyscy w koło kradną (przy tym do tej pory udało Im sie uniknąć odpowiedzialności) - to I dla mnie nie jest to problemem...
- itp...itd....

jedzmy g...! miliony much nie mogą się mylić.

edit
czy tytuł nie powinien brzmieć "proszę o poradę" ?

[ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 15-10-2013 19:40 ]

przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

szlampedro

Post #10 Ocena: 0

2013-10-15 19:36:41 (12 lat temu)

szlampedro

Mężczyzna

Rzad ktory wybralas rowniez nas reprezentuje i wychodzi to im tak samo jak mi wiec teraz powinienem na ciebie twoim tokiem myslenia na ciebie naskoczyc

Interesuje mnie tylko czy wkoncu sie ktos wybije i napisze jak to wyglada w swietle prawa

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,