Jeśli ktoś jeszcze chciałby wspomóc choćby jednym funtem, to będę wdzięczna

Str 4 z 4 |
|
---|---|
Nie_z_tej_bajki | Post #1 Ocena: 0 2013-10-18 18:36:55 (12 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Po weekendzie będę przelewała pieniądze Kasi.
Jeśli ktoś jeszcze chciałby wspomóc choćby jednym funtem, to będę wdzięczna ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
Nie_z_tej_bajki | Post #2 Ocena: 0 2013-11-01 17:18:14 (12 lat temu) |
Witajcie. Przepraszam za tak długie milczenie, ale najpierw był problem z PKO ( okazało się, że bank pobiera prowizje za przelewy z zagranicy, mimo że to subkonto fundacji ), a potem Kaśka zniknęła... padł jej laptop, Paweł wrócił do domu i zero czasu
![]() Dzisiaj przelałam pieniądze, oto zrzut ekranu ![]() Większe zdjęcie w mojej galerii. Serdecznie dziękuję Wam wszystkim za pomoc i cierpliwość ![]() Jeśli jest jeszcze ktoś, kto ma ochotę wspomóc Pawła, to proszę o kontakt. Edit: jeszcze jeden przelew ![]() ![]() Większe zdjęcie również w mojej galerii ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 01-11-2013 17:32 ] Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
![]() |
Nie_z_tej_bajki | Post #3 Ocena: 0 2013-11-01 22:05:48 (12 lat temu) |
Kwiat zielony - 5 funtów
Dziękuję ![]() ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
![]() |
kwiat_zielony | Post #4 Ocena: 0 2013-11-01 23:08:20 (12 lat temu) |
Z nami od: 15-01-2012 Skąd: U.k. |
![]() ![]() |
Post #5 Ocena: 0 2013-11-01 23:24:29 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Nie_z_tej_bajki | Post #6 Ocena: 0 2013-11-04 09:33:17 (12 lat temu) |
Ewa, przepraszam Cię, ale nie zauważyłam postu.
Jeśli masz konto na PayPal, wchodzisz w zakładkę "send money" ( druga po lewej na górze ), wpisujesz maila osoby, której chcesz wysłać pieniądze, niżej kwotę, na dole zaznaczasz za co płacisz, czyli np. przelew dla rodziny/przyjaciela i "continue". Na kolejnej stronie jest potwierdzenie, możesz dopisać wiadomość dla nadawcy ( okienka na dole ), oraz zmienić metodę płatności ( z konta PP jeśli masz na nim pieniądze, z karty, lub z innej karty, jeśli masz ich tam zarejestrowanych więcej ). Potwierdzasz przelew i koniec ![]() Przy okazji - po uzgodnieniu z Kwiatem Zielonym, przelałam Efce na Marzycielskie Dzieciaki 5 funtów, które wpłynęło do mnie ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
![]() |