Str 5 z 6 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Roberto480 | Post #1 Ocena: 0 2013-06-22 09:59:57 (12 lat temu) |
Z nami od: 11-07-2012 Skąd: Peterborough |
Tu tylko pomoze AGENT TOMEK z ekipa z PiS-u
|
grzes-24 | Post #2 Ocena: 0 2013-06-22 12:38:13 (12 lat temu) |
Z nami od: 06-06-2009 Skąd: Londyn |
Cytat: 2013-06-21 23:24:31, ewa28300 napisał(a): Dwunasty oczywiscie, ze masz prawo do wlasnego zdania, ale chodzi o forme i pisanie na temat. W temacie wyraznie jest napisane, zeby powstrzymac sie od ocen i o ile zwykli uzytkownicy maja prawo sie zagalopowac, o tyle moderator wrecz powinien tego unikac. Tylko i az tyle. A wracajac do tematu... Kobieta spotkala na swojej drodze milego, uczynnego czlowieka, za ktorym przepadalo jej dziecko. Kazdy z nas takich milych ludzi na swojej drodze spotyka i wiekszosc z nich to naprawde normalni ludzie, ale zawsze trafi sie jakis idiota wsrod Polakow, Egipcjan i innych... Moglo pasc na mnie, na ciebie, moja, twoja siostre, corke, sasiadke. Padlo na konkretna osobe, a teraz chodzi juz tylko o dziecko! Kobieta spotkała miłego, uczynnego człowieka... Ludzie czy mało słyszeliście na temat muzułmaninów??? Owszem matka może tęsknić za swoim dzieckiem, ale wiążąc się z takim człowiekiem powinna mieć na uwadze, że tak samo jak i ona chce pojechać do Polski tak samo i on chce pojechać do swojego kraju. A wychodząc za niego za mąż powinna poznać kulturę i obyczaje panujące w jego kraju i z tym się liczyć. Gdyby dziecko zostało uprowadzone to nie dostałabyś zaproszenia by tam pojechać do dziecka. Jedynie szkoda, że dziecko nie ma przy sobie zarówno ojca jak i matki. A czy to ma być w UK, w Polsce czy Egipcie to już wasza sprawa do dogadania. |
darmund | Post #3 Ocena: 0 2013-06-22 19:37:57 (12 lat temu) |
Z nami od: 02-01-2012 Skąd: Dartford |
Cytat: A ze wybrala muzulmanina,no coz,w ich czarnych oczach mozna sie zakochac ![]() Mój dziadek zawsze do mnie mówił - piękna miska jeść ci nie da. Ciekawe że to zawsze Wy kobiety zakochujecie się w niewłaściwych osobach? |
Dangerous__girl | Post #4 Ocena: 0 2013-06-22 19:44:42 (12 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2011 Skąd: London |
Bo kazdy mysli, ze ten taki nie jest, on jest inny... sorry, tak jest ale w 1/100 przypadkow...
|
krakn | Post #5 Ocena: 0 2013-06-22 20:12:40 (12 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2013-06-22 09:36:45, izap721 napisał(a): Sev,to wyobraz sobie,ze jestes w takiej sytuacji. Nie wiesz co bys zrobila? Bez przesady,nie spotkalam sie nigdy czytajac ksiazki,zeby rodzic ktory uprowadzil swoje dziecko,zabijal je. Bedzie sie staral za wszelka cene ukryc je ale nie bedzie zabijal. Nie wyszedl jej jeden zwiazek to dala szanse drugiemu,przeciez to normalnie. A ze wybrala muzulmanina,no coz,w ich czarnych oczach mozna sie zakochac ![]() Izap, ty czytałaś książki, ja się z tym spotykałem, na co dzień, w domu widziałem traktowanie kobiet, bo ja tam nie byłem na urlopie, ja z nimi żyłem i mieszkałem. Ty nie czytałaś jeszcze o wielu rzeczach które się dzieją na świecie, i powiem ci że może tak dla ciebie lepiej. Nie szukaj racjonalnego postępowania, wg europejskich wartości. Tam brat, ojciec, czy kuzyn bez problemu potrafi trwale okaleczyć, oszpecić czy po prostu zabić. Zresztą wymierzanie kary, np chłosty jest przez właśnie członków rodziny. Wiesz jak to się odbywa? Ano było to tak Kobiecie zakłada się worek na głowę, a mężczyźni świetnie się bawiąc zadają ciosy czym popadnie, zazwyczaj zaczynają od pasa, potem kabel elektryczny, drągi od łopat, a kończą na łańcuchach. Biją gdzie popadnie, nierówno, robiąc przerwy upodlając ją, zadają kolejne serie lub pojedyncze razy, nie pacząc na płynącą krew. Chyba jak umrze, szybko to ma więcej szczęścia niż jak przeżyje bo po takim laniu to wielu kości nie ma całych, wnętrzności też obite i popękane. Tak wygląda kara chłosty wg prawa koranicznego. Niechciane dzieci zabija się po prostu uderzając kamieniem, albo o ścianę. Gdyby to był chłopiec miałby większe szanse na przeżycie, a to "tylko" dziewczynka. Jeszcze raz powiem, to ze kiedyś się udawało, to było kiedyś. Inne układy były, kto inny u władzy, kto inny był na granicach, w milicji itd. Tam też pracowało bardzo wielu polaków tzw ochrona, którzy mieli układy z milicją, a ci dalej z innymi służbami, wystarczyło posmarować kasiorą. Teraz to wszystko poszło w pis@@ wiele firm ochroniarskich się z stamtąd zwinęło, kontakty też się zwinęły. Wielu zniknęło, albo opuściło ten kraj. Resztę napisałem wcześniej. A jeszcze dziecko ma obywatelstwo egiptu? Powodzenia, Rutkowski jak to weźmie to tylko po to by "ruszyć" sprawę i wystawić rachunek. Wg prawa egipskiego Ojciec dziecka jest jej właścicielem i ma więcej do powiedzenia niż matka, Wg prawa, to pewnie jej zaproponują że może dołączyć do rodziny i dziecka. Ale nie radzę, bo w najgorszej europejskiej kaźni, psy mają lepiej niż czeka ją tam los. Będzie po prostu pomiatana przez całą rodzinę. Była by skończoną idiotką gdyby skazała na taki los dziecko które jej pozostało. Sorki, ale takie jest życie. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2013-06-22 20:30:26 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2013-06-22 20:39:48 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2013-06-22 20:41:55 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2013-06-22 20:49:12 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
darmund | Post #10 Ocena: 0 2013-06-22 20:53:39 (12 lat temu) |
Z nami od: 02-01-2012 Skąd: Dartford |
Cytat: 2013-06-22 20:39:48, izap721 napisał(a): Cytat: 2013-06-22 19:37:57, darmund napisał(a): Cytat: A ze wybrala muzulmanina,no coz,w ich czarnych oczach mozna sie zakochac ![]() Mój dziadek zawsze do mnie mówił - piękna miska jeść ci nie da. Ciekawe że to zawsze Wy kobiety zakochujecie się w niewłaściwych osobach? Przeczytaj jeszcze raz moje zdanie,o oczach napisałam,spojrz w nie,a się przekonasz ![]() Parafrazując więc - ładne, czarne oczy jeść Ci nie dadzą. |