MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomóżmy Monie wrócić do mamy!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 3 z 6

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2013-06-21 23:40:34 (12 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2013-06-21 23:24:31, ewa28300 napisał(a):
Dwunasty oczywiscie, ze masz prawo do wlasnego zdania, ale chodzi o forme i pisanie na temat. W temacie wyraznie jest napisane, zeby powstrzymac sie od ocen i o ile zwykli uzytkownicy maja prawo sie zagalopowac, o tyle moderator wrecz powinien tego unikac. Tylko i az tyle.
A wracajac do tematu... Kobieta spotkala na swojej drodze milego, uczynnego czlowieka, za ktorym przepadalo jej dziecko. Kazdy z nas takich milych ludzi na swojej drodze spotyka i wiekszosc z nich to naprawde normalni ludzie, ale zawsze trafi sie jakis idiota wsrod Polakow, Egipcjan i innych... Moglo pasc na mnie, na ciebie, moja, twoja siostre, corke, sasiadke. Padlo na konkretna osobe, a teraz chodzi juz tylko o dziecko!

W pierwszej kwestii się zgadzam, może kilka godzin "wstrzymania" z mojej strony to jednak za mało. Były dwie opcje, albo na czerwono napisać by nikt nie wyrażał swojej opinii albo przeczekać i później coś napisać. Przeczekałem.

Piszesz...znalazła miłego i uczynnego człowieka...ZAMKNĘ SIĘ JEŚLI powiesz mi iż to nie ten miły i uczynny wywiózł to dziecko!!!!

Otwórzcie oczy..

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2013-06-21 23:45:16 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

andypolo

Post #3 Ocena: 0

2013-06-21 23:46:00 (12 lat temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Proponuję modowi przerzedzić wątek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2013-06-22 00:05:36 (12 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2013-06-21 23:45:16, ewa28300 napisał(a):
[
Dwunasty chodzi mi tylko o to, ze kazdy normalny czlowiek jak spotyka kogos milego i uczynnego na swojej drodze to nie podejrzewa go o to, ze mu dzieci zmajstruje i wywiezie gdzie pieprz rosnie!

Nawet taki człowiek który własnie czegoś takiego doświadczył???

Dziewczyny, nie zrozumcie mnie źle. Nie walczę o prawa pana z Egiptu, nie walczę o nic. Chciałbym aby dziecko było szczęśliwe. Przyznam jednak szczerze iż ktoś kto w krótkim okresie dwukrotnie musi walczyć o prawa nad dzieckiem trochę mnie zastanawia.
I nie ma u mnie w zadnym wypadku znaczenia czy dziecko jest w Egipcie, Stanach czy W CZECHOSŁOWACJI*

*wiem ze nie ma

Dobrze, zróbmy tak. Watek jako taki zostanie, wpisy tez. Każdy kto będzie chciał wspomóc to coś tam wrzuci. A naszą dyskusje potraktujmy jako podbijanie wątku w piątkowy wieczór.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2013-06-22 00:22:44 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

krakn

Post #6 Ocena: 0

2013-06-22 00:24:59 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hm,że tak powiem, to porwanie tego dziecka z egiptu to szanse jeden na 30 a może nawet 1 do 100 skoro dziecko jest w małej miescinie.

To tak jak na Polskiej wsi, jeszcze wsi nie widzisz, a juz sąsiedzi wiedzą że jedziesz.

Porwanie w dużym mieście, np w Kairze było by prostsze, do tego blisko na lotnisko i jest szansa by odlecieć zanim rodzina zaalarmuje służby.

Dawniej było prościej, bo w kraju był wiekszy luz, teraz gdy tam wszędzie panuje radykalny islam, to ojciec nawet nie musi dojechać na lotnisko by wstrzymać lot.
A cała ekipa pójdzie do egipskiego pierdla.
Dawniej Rutkowski miał tam duże układy z firmami "ochraniarskimi" a ci mieli układy z lokalnymi. Teraz to wszytko stoi na głowie, wielu z nich wyjechało do innych krajów, mieszkają tez w UK.

cięko widzę i bardzo wątpię w powodzenie, a nawet w to że się ktoś podejmie takiej akcji, i doprowadzi ją do konca, co najwyżej popracują nad tym i się skonczy na niczym.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer AIM

Nie_z_tej_bajki

Post #7 Ocena: 0

2013-06-22 00:39:07 (12 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Krzysiek - dzięki za opinię... bezstronną ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2013-06-22 00:49:35 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2013-06-22 01:00:23 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

krakn

Post #10 Ocena: 0

2013-06-22 01:04:45 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Magda, to nie moja opinia, to po prostu stwierdzenie. Byłem widziałem, tam żyłem.

Tatuś to już tam ma mało do gadania, dziewczynka trafiła do rodziny, to rodzina teraz ją pilnuje i wychowuje. I liczy się to co wspólnie ustalą.

Europejczycy nie zdają sobie sprawy, jak bardzo blisko emocjonalnie są ze sobą, i jak dużo ma do powiedzenia nie tylko brat, czy ojciec, ale również kuzyni.

Kuzyn gdy widzi ze kobieta, czy dziecko robi coś źle, ma tak samo prawo dać po pysku, w imieniu męża, czy ojca. Gdy nie ma ojca, każdy członek odziny jest zobowiązany zastąpić ojca.

I trzeba przyznać że skubańcy robią to rzetelnie.

Jeszcze jest jedno niebezpieczeństo, że mogą zabić dziecko, gdyby sprawy poszły za daleko, bo to dziewczynka.

Kobieta ma szczęście w nieszczęściu że tak się skonczyło, mogło być gorzej.
I niech jej nie strzeli do głowy tam jechać.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,