2013-06-21 23:24:31, ewa28300 napisał(a):
Dwunasty oczywiscie, ze masz prawo do wlasnego zdania, ale chodzi o forme i pisanie na temat. W temacie wyraznie jest napisane, zeby powstrzymac sie od ocen i o ile zwykli uzytkownicy maja prawo sie zagalopowac, o tyle moderator wrecz powinien tego unikac. Tylko i az tyle.
A wracajac do tematu... Kobieta spotkala na swojej drodze milego, uczynnego czlowieka, za ktorym przepadalo jej dziecko. Kazdy z nas takich milych ludzi na swojej drodze spotyka i wiekszosc z nich to naprawde normalni ludzie, ale zawsze trafi sie jakis idiota wsrod Polakow, Egipcjan i innych... Moglo pasc na mnie, na ciebie, moja, twoja siostre, corke, sasiadke. Padlo na konkretna osobe, a teraz chodzi juz tylko o dziecko!
W pierwszej kwestii się zgadzam, może kilka godzin "wstrzymania" z mojej strony to jednak za mało. Były dwie opcje, albo na czerwono napisać by nikt nie wyrażał swojej opinii albo przeczekać i później coś napisać. Przeczekałem.
Piszesz...znalazła miłego i uczynnego człowieka...ZAMKNĘ SIĘ JEŚLI powiesz mi iż to nie ten miły i uczynny wywiózł to dziecko!!!!
Otwórzcie oczy..