MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szybka zbiorka na Hubercikowe buty ortopedyczne

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2013-06-03 19:28:23 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

190 f +
5 f Ponownie Piotr Feric ;-)
10 f Nemesis83
------------------------------------
205 f *DRINK**YAHOO*

Super .Uwazam akcje za zakonczona pomyslnie .Na dniach bede wysylac pieniazki .Na buty dla mamy tez wysle bo nie oplaca sie mi samych butow tu kupowac i wysylac poczta.Wszystkie rachunki i scany wkleje jak mama Hubercika mi wysle

DZIEKUJE WAM BARDZO ZA NAPRAWDE SZYBKA AKCJE *THUMBS UP*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2013-06-06 21:43:33 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Screen print potwierdzajacy przelew 205 f do mamy Hubercika .
Dzis dzieki naszej Toli i ludziom z Doncaster zostaly do niej wyslane dwie paczki z ubraniami.*THUMBS UP*

Obrazek

Pozostaje nam tylko czekac na wiesci z pobytu w szpitalu i zakup butow ortopedycznych dla mlodego .Jak juz wszystko zalatwia Ala przesle wszystkie scany

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

alice804

Post #3 Ocena: 0

2013-06-11 22:44:00 (12 lat temu)

alice804

Kobieta

Z nami od: 16-09-2011

Nie wiem od czego zacząć ... Ale zacznę od Ewci , która jest naszym Aniołem stróżem Nie wiem jak Ona to robi ale po prostu jest zawsze w naszych dobrych i złych momentach i nigdy nas nie zostawia samych.To Ona sprawia że nasze życie wciąż nabiera barw. Ale to także Wasza zasługa bo bez Was nie dałby rady .Nie mam słów wdzięczności , za ta tak szybko zorganizowana a jeszcze bardziej tak szybko zakończoną zbiórkę .Dzięki Wam możemy dalej leczyć Hubercika a to dla nas najważniejsze.Jesteście od dłuższego czasu bliscy naszemu sercu , wsparliście po raz kolejny. Uwierzcie dobro powraca , sama wiem po sobie . A Wy jesteście tego świadkami Przejdę do Toli to kolejna czarodziejka ludzkich serc. *BRAVO*otóż takiej akcji z buziaczkami to nie było :-]Hubert jak przeczytał dopisek na paczce to od razu podbudował się i mówi widzisz jaki jestem popularny:-]Ale oczywiście paczki to jego specjalność .Ja od siebie powiem nie spodziewałam się .... nullwielkie buziaki dla Ciebie i klientów o niektórych ubraniach mogłam sobie tylko pomarzyć są śliczne:) Hubert zarekwirował już maskotki i puzzle . Chciałam pożyczyć do spania tego słodkiego żółwika ale niestety... powiedział ze kaczkę mogę tylko :-D Obecnie żółwik śpi na poduszce u Huberta obok =D
Reasumując jesteście Wielcy , przekonani i należycie do prawdziwych przyjaciół.
Jeśli tylko ktoś będzie w Polsce w pobliżu Morąga zapraszamy serdecznie na kawkę . Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: alice804 11-06-2013 22:50 ]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2013-06-11 22:58:50 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Ciesze sie , ze paczki dotarly.Oczywiscie to zasluga Toli i jej niesamowitych klientow .Dziekuje za ta szybka zbiorke .*THUMBS UP*

Dziekuje rowniez , nie pierwszy raz zreszta za darmowa dostawe paczek firmie
Paczki do Polski

*FLOWER*

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #5 Ocena: 0

2013-06-11 23:09:15 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

*THUMBS UP*
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2013-06-11 23:16:17 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wklejam scan przelewu na Ali konto .Juz po przeliczeniu tych 205 f ktore wyslalam na zlotowki .

Obrazek

Kwota jaka wplynela to 1013.04 PLN

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2013-07-13 17:55:49 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Moi drodzy

Wklejam czesc rachunkow .

03 czerwca wizyta w Olsztynie poradnia ortopedyczna i chirurgiczna
5 czerwca Dojazd Olsztyn ortopeda 1.98+1.98=3.96 zl
wizyta kardiologiczna w Olsztynie
Dojazd kardiolog 3.52 zl+3,52=7,04
19 czerwca poradnia stomatologiczna w Olsztynie
Dojazd Olsztyn 1.76 + 7.00 = 8.76 zl
27 czerwca poradnia ortodontyczna w Olsztynie na odlew aparatu na zęby
Dojazd ortodonta 1.76+ 1.98=3.74 zl
28 czerwca poradnia neurologopedyczna w Olsztynie -tu nie było wizyty
wyszło 23.50 zl Udało sie pojechać ze znizką

23 czerwca wyjazd do Warszawy
24 czerwca poradnia genetyczna
25 czerwca gastrologia 1 dnia -Badania kości
Dojazd Warszawa 6.16+6.16+1.98+5.14=19.44zl
Nocleg szpital 152 zl
I tu wyszło 152+19,44=171,44

Czyli mamy 23.50 +171.44 + 69.00 (buty mama Hubercika)+29.98 (buty mama Hubercika ) + 420 (buty ortopedyczne )=713.92 zl

1013.04-713.92 =299.12 zl

Kwota 299.12 zl zostanie wykorzystana w przyszlosci na dalsze wizyty Hubercika u lekarzy.Jak bede miala reszte potrzebnych rachunkow dolacze do rozliczenia

dojazd kardiolog Olsztyn

Obrazek

dojazd Olsztyn ortopeda

Obrazek

dojazd Olsztyn stomatolog

Obrazek

dojazd ortodonta Olsztyn

Obrazek

dojazd Warszawa

Obrazek

buty Hubert

Obrazek

faktura pobyt Warszawa

Obrazek

Paragon buty

Obrazek

pobyt w Warszawie

Obrazek

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #8 Ocena: 0

2013-07-14 09:22:20 (12 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Ewa, super :-)
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2013-08-03 18:39:51 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Mialam wkleic rachunki za kolejne wizyty lekarskie Huberta.Chwile jednak potrwaloby zebranie tych rachunkow bo mlody ma dopiero wizyty za jakis czas .Miedzyczasie wyskoczyla potrzeba zakuou ksiazek do szkoly dla chlopca.Mama pytala mnie czy bylaby mozliwosc wykorzystania tych pozostalych 300 zl na zakup ksiazek.Pomyslalam , ze to nie glupi pomysl i nie bedziecie mieli nic przeciwko zeby wesprzec edukacje naszego marzyciela .

Wklejam zdjecie rachunku za ksiazki , mlodego w butach robionych specjanie na zamowienie , na ktore wysylalismy pieniazki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2013-08-03 18:41:38 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie