Str 7 z 7 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-05-29 02:17:36 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2013-05-29 22:15:38 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Iwona przeslala mi scan rachunkow za dzisiejsze zakupy.
Wymienione 100 f od nas i 5 f od jednej z forumowiczek dalo kwote ponad 500 -set zlotych . Tu scan rachunkow ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2013-05-30 21:28:12 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Chcialam dokonac dzis zakupu bucikow dla Stasia ale na Allegro.pl mialam problemy z dokonaniem platnosci.Wyslalam 25 f na konto Iwony , zeby sama dokonala zakupu Stasiowych bucikow.Jak juz dokona transakcji przesle mi scan rachunku.
Tu scan z przeslania pieniazkow do Iwony. ![]() 84.48 f - 25.00 f ------------ 59.48 f pozostala kwota Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
iwona43 | Post #4 Ocena: 0 2013-06-05 13:11:47 (12 lat temu) |
Z nami od: 24-05-2013 Skąd: kujawsko-pomorskie |
Kochani,to jeszcze raz ja,mama Stasia.
Właśnie przesłałam Ewuni skan faktury za Stasiowe buty,oraz fotki darów,które Ewa zrobiła ze zbiórki pieniążków od Was ![]() ![]() ![]() Nawet sobie nie wyobrażacie kochani,jaką niespodziankę mi sprawiliście i jaką pomoc niesiecie ! Łza się w oku kręci! Jesteście Wielcy kochani,lecz szczególne podziękowania należą się Ewci,która to zamiast odpoczywać po pracy,mając swe prywatne sprawy,poświęca czas dla ludzi takich,jak my .Czyli ludzi w potrzebie. Wielkie podziękowania dla wszystkich ! Iwona,mama Stasia,Roksany i Nikoli ![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2013-06-05 18:51:26 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Wkeljam wszystkie zadjecia , jakie dostalam od mamy Stasia na potwierdzenie, ze wszystko dotarlo
buty ![]() chemia ![]() zywnosc ![]() Stasiowe buciki ![]() i faktura za zakupione buciki na ktore wyslalismy 25 f ![]() Jutro kurier zabiera jeszcze kilka paczek z ubraniami z Doncaster gdzie udalo sie uzbierac troche rzeczy dla calerj rodziny. Dziekujemy Doncaster i Toli , u ktorej byla zbiorka Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2013-06-05 19:52:53 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
andypolo | Post #7 Ocena: 0 2013-06-05 23:34:06 (12 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
![]() ![]() |
iwona43 | Post #8 Ocena: 0 2013-06-12 09:36:11 (12 lat temu) |
Z nami od: 24-05-2013 Skąd: kujawsko-pomorskie |
Witam wszystkich serdecznie
![]() Wczoraj przyszły od Was paczki z odzieżą,sześć wielkich kartonów ! Jaką radość nam sprawiliście,nie da się opisać ! Dziewczyny są wniebowzięte ! Ubrania rewelacyjne ! A do tego cała masa kosmetyków,biżuteria ozdobna,zabawki dla Stasia i słodycze,oraz trochę podstawowej żywności ! <3> Jesteście wspaniali !!! Staś wczoraj szalał w mieszkaniu,miałam jeden wielki bałagan,a On jeszcze "dokazywał" z grającymi motocyklami i autkiem,który przedstawia jedną z Jego ulubionych postaci z bajki ![]() ![]() ![]() Prześlę Ewuni zdjęcia,jak tylko dziewczyny będą w domu,to wklei na forum. Jeszcze raz dziękuje za wszystko,zarówno ja,jak i moje dzieciaki ![]() Pozdrawiam wszystkich serdecznie-Iwona ![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2013-06-14 21:58:24 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Wklejam dwa zdjecia od Iwony
![]() Dostarczone paczki od Toli z Doncaster i jej klientow ![]() A tu Stasio zabawkami ,ktore dostal Dziekuje firmie Paczki do Polski za szczesliwe dostarczenie pakunkow do Stasia i jego rodziny ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|