10.00 f Piotr Feric
------------------------------
301.73 f

No to przekroczone

Str 6 z 7 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2013-05-25 12:07:24 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
291.73 f +
10.00 f Piotr Feric ------------------------------ 301.73 f ![]() No to przekroczone ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2013-05-25 12:22:49 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja jeszcze ze swej strony musze zakupic malemu buty profilatyczne .Mama dala mi namiary na sandaly , ktore zawsze kupuja Stasiowi.W zwiazku z tym , ze zostalo wciaz sporo pieniazkow prosilam zeby mi dala znac co jeszcze potrzebuja , zeby je wykorzystac .
W Doncaster caly czas trwa zbiorka ubran wiec wiem , ze od tej strony beda zabezpieczeni. Myslalam o tym zeby dokupic moze Stasiowi buty na jesien , moze wiekszy rozmiar pieluch ( mama zuywa 4 na dobe wiec 120 szt jest potrzebne na miesiac ) czy wiecej zywnosci . Miasto , w ktorym mieszkaja jest dosc male wiec nie wiem czy uda mi sie znalezc jakis sklep , ktory moglby dostarczyc zakupy spozywcze do domu.Tu nie moglam zakupic miesa czy wedlin lub innych produktow latwo psujacych sie , bo nie dam rady wsadzic ich do pudla i wyslac . Jesli nie bedzie innej opcji , czesc pieniazkow wysle payapalem( bo wiem ze zalozyla sobie konto ) i wtedy sama dokona zakupow a mnie przesle scan rachunku , ze cala kwota jaka wyslalam zostala przeznaczona na zywnosc . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2013-05-25 20:57:50 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Rozwazylam wszystkie opcje i najrozsadniejszym wyjsciem bylo wyslanie pieniazkow Iwonie (mamie Stasia ) na zakupy spozywcze .Ona sama bedzie wiedziala najlepiej jakie prdukty potrzebuje .
Wklejam screen print jako potwierdzenie wyslania 100 f paypalem na konto Iwony.Moje i jej nazwisko wymazalam jak rowniez jej adres emailowy. ![]() 301.73 f - 100.00 f --------------- 201.73 f Jak tylko dokona zakupow i przesle mi scan rachunku , zaraz Wam wkleje .Mam nadzieje , ze za te pieniadze zrobi sobie troche zapasow zywienioych i nie bedzie sie musiala martwic choc przez jakis czas co da dzieciakom jesc . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2013-05-25 22:00:40 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Tu potwierdzenie , ze Iwona otrzymala pieniadze
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #5 Ocena: 0 2013-05-25 22:44:04 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
iwona43 | Post #6 Ocena: 0 2013-05-27 15:27:37 (12 lat temu) |
Z nami od: 24-05-2013 Skąd: kujawsko-pomorskie |
Kochani,właśnie otrzymałam paczkę z pampersami dla Stasia
![]() ![]() Bardzo,bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2013-05-27 19:26:55 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Wklejam zdjecie jakie przyslala mi Iwona .Stasio na tle zamowionych przez nas pieluch
![]() Tu wklejam zdjiecie dokonanej dzis ostatniej partii chemii dla Iwony ![]() I scan rachunku za dzisiejsze zakupy ![]() 201.73 f - 32.78 f ----------------- 168.95 f pozostala kwota Od tej kwoty bede musiala odjac jeszcze za pieluchy , ale nadal nie mam przelicznika wiec musze sie z tym wstrzymac .Musze jeszcze usiasc na dniach i zamowic te buciki dla Stasia .Jutro postaram sie poakowac wszystko co mam u siebie i mam nadziej , ze do konca tygodnia uda sie wyslac paczke do Iwony . Dziekuje Wam wszystki za zaangazowanie w akcjie ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #8 Ocena: 0 2013-05-27 19:28:23 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2013-05-28 22:16:10 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Zapakowalam wszystkie rzeczy w cztery paczki , ktore firma przesylkowa odbierze w czwartek .
![]() Dziekuje . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2013-05-28 22:58:34 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Scan przelicznika za pieluchy , moje osobiste dane wymazalam .
![]() 168.95 f - 84.47 f ---------------- 84.48 f pozostala kwota Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|