MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stasio z porazeniem mozgowym prosi o pomoc

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 6 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2013-05-25 12:07:24 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

291.73 f +
10.00 f Piotr Feric
------------------------------
301.73 f

*THUMBS UP*

No to przekroczone :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2013-05-25 12:22:49 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Ja jeszcze ze swej strony musze zakupic malemu buty profilatyczne .Mama dala mi namiary na sandaly , ktore zawsze kupuja Stasiowi.W zwiazku z tym , ze zostalo wciaz sporo pieniazkow prosilam zeby mi dala znac co jeszcze potrzebuja , zeby je wykorzystac .
W Doncaster caly czas trwa zbiorka ubran wiec wiem , ze od tej strony beda zabezpieczeni.
Myslalam o tym zeby dokupic moze Stasiowi buty na jesien , moze wiekszy rozmiar pieluch ( mama zuywa 4 na dobe wiec 120 szt jest potrzebne na miesiac ) czy wiecej zywnosci .
Miasto , w ktorym mieszkaja jest dosc male wiec nie wiem czy uda mi sie znalezc jakis sklep , ktory moglby dostarczyc zakupy spozywcze do domu.Tu nie moglam zakupic miesa czy wedlin lub innych produktow latwo psujacych sie , bo nie dam rady wsadzic ich do pudla i wyslac .
Jesli nie bedzie innej opcji , czesc pieniazkow wysle payapalem( bo wiem ze zalozyla sobie konto ) i wtedy sama dokona zakupow a mnie przesle scan rachunku , ze cala kwota jaka wyslalam zostala przeznaczona na zywnosc .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2013-05-25 20:57:50 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Rozwazylam wszystkie opcje i najrozsadniejszym wyjsciem bylo wyslanie pieniazkow Iwonie (mamie Stasia ) na zakupy spozywcze .Ona sama bedzie wiedziala najlepiej jakie prdukty potrzebuje .
Wklejam screen print jako potwierdzenie wyslania 100 f paypalem na konto Iwony.Moje i jej nazwisko wymazalam jak rowniez jej adres emailowy.
Obrazek

301.73 f -
100.00 f
---------------
201.73 f

Jak tylko dokona zakupow i przesle mi scan rachunku , zaraz Wam wkleje .Mam nadzieje , ze za te pieniadze zrobi sobie troche zapasow zywienioych i nie bedzie sie musiala martwic choc przez jakis czas co da dzieciakom jesc .

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2013-05-25 22:00:40 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Tu potwierdzenie , ze Iwona otrzymala pieniadze

Obrazek

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2013-05-25 22:44:04 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

iwona43

Post #6 Ocena: 0

2013-05-27 15:27:37 (12 lat temu)

iwona43

Kobieta

Z nami od: 24-05-2013

Kochani,właśnie otrzymałam paczkę z pampersami dla Stasia :) Jestem Wam wszystkim ogromnie wdzięczna *KISSED* Zdjęcia wysłałam do Ewuni,ponieważ Ona potrafi wkleić je na forum.Pieniążki od Was jeszcze nie doszły,ale jak tylko zaksięgują je na moim koncie,zaraz śpieszę na zakupy i od razu wyślę scan paragonu lub faktury!
Bardzo,bardzo dziękuję *FLOWER**FLOWER**FLOWER*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2013-05-27 19:26:55 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wklejam zdjecie jakie przyslala mi Iwona .Stasio na tle zamowionych przez nas pieluch

Obrazek

Tu wklejam zdjiecie dokonanej dzis ostatniej partii chemii dla Iwony

Obrazek

I scan rachunku za dzisiejsze zakupy

Obrazek

201.73 f -
32.78 f
-----------------
168.95 f pozostala kwota

Od tej kwoty bede musiala odjac jeszcze za pieluchy , ale nadal nie mam przelicznika wiec musze sie z tym wstrzymac .Musze jeszcze usiasc na dniach i zamowic te buciki dla Stasia .Jutro postaram sie poakowac wszystko co mam u siebie i mam nadziej , ze do konca tygodnia uda sie wyslac paczke do Iwony .

Dziekuje Wam wszystki za zaangazowanie w akcjie :-*

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2013-05-27 19:28:23 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2013-05-28 22:16:10 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Zapakowalam wszystkie rzeczy w cztery paczki , ktore firma przesylkowa odbierze w czwartek .*THUMBS UP*

Dziekuje .

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2013-05-28 22:58:34 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Scan przelicznika za pieluchy , moje osobiste dane wymazalam .
Obrazek

168.95 f -
84.47 f
----------------
84.48 f pozostala kwota

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,