Zwracam się z ogromna prośba o pomoc!
Jestem mieszkanka Jersey od 4 lat u córki mojej przyjaciółki wykryto nowotwór mózgu

Bardzo dotknęła mnie ta wiadomość ponieważ przez kilka lat siedziałyśmy w jednej szkolnej ławce. Nigdy w życiu nie dopuściłambym takiej myśli ze przytrafić się to mojej koleżance.
Apeluje o pomoc!
"Patrycja to wesoła i uśmiechnięta dziewczynka ,niestety na jej drodze beztroskiego dzieciństwa stanął nowotwór mózgu....
Guz udało sie wykryć , tylko dlatego, że dziecko cierpiało z powodu bólu główki ,co powodował ucisk guza oraz problemy z równowagą przy poruszaniu się. Pomimo natychmiastowej reakcji i usunięcia części guza Patrycja wymaga nadal ciągłejj chemioterapii, która wiąże się z ciągłym pobytem w szpitalu, badaniach prywatnych w domu i stałej opieki ze strony matki, oraz rehabilitacji gdyż po opreacji dziewczynka doznała niedowładu nóżek. Leczenie dziecka oraz środki na utrzymanie są bardzo kosztowne , a walka z chorobą jest trudna i bardzo długa....
Stała opieka medyczna i rechabilitacja oraz specjalna dieta wątrobowa , daje szansę na przywrócenie Patrycji jej dzieciństwa i szansę na wygranie z tym okropnym "potworem".
Mama Patrycji:
Samotnie wychowuje Patrycje, dlatego każdego dnia walczę, aby niczego jej nie brakowało , Jestem młodą matka której ciężko w obecnej sytuacji pogodzić pracę i opiekę nad dzieckiem , dlatego oczywiste ważniejsze jest dla mnie w tym momencie zdrowie i opieka nad córką , która potrzebuje mnie najbardziej na świecie."
Licze na wasza pomoc! Mysle ze nam za granica jest latwiej pomoc finansowo niz osoba pracujacym i mieszkajacym w Polsce!
Fundacja Walki Z Rakiem
"Diagnoza nie wyrok"
ul. Św. Filipa 23/3, 31-150 Kraków
Alior Bank: 85 2490 0005 0000 4600 1138 9509
z dopiskiem " Dla Patrycji Indelak "
lub wiecej informacji Agnieszka 07700332639
Fb-Mama Patrycji
http://www.fundacjawalkiz...cja-indelak.htm
[ Ostatnio edytowany przez: Remi89 18-04-2013 02:02 ]