Kochani
Przekazuje prosbe wolontariuszki z fundacji Mam Marzenie , ktora kotaktowala sie dzis ze mna w sprawie marzenia 17 letniej Danyah.
Marzenie
Wolontariuszka pisze :
Jej największym marzeniem jest spotkać się z Beyonce - jednak jest ono dla nas nierealne i nie udało nam się dotrzeć do odpowiednich osób, które mogłyby i chciały nam pomóc. Marzenie awaryjnym dziewczyny jest spotkanie z jurorami brytyjskiego X-Factora, a w zasadzie udział w Boot Campie. Zgłosiłam Danyah do castingu do tego X-Factora, który odbędzie się 20 kwietnia w Cardiff.
Dziewczyna wezmie udzial w wywzej wspomnianym castingu .W zwiazku z tym , ze wszystko potoczylo sie szybko mamy bardzo ograniczone i niewielkie fundusze na spełnienie marzenia Danyah i chciałam się zapytać, czy istniałaby możliwość pomocy z Państwa strony w znalezieniu jeśli nie darmowego, to przynajmniej bardzo taniego noclegu w Cardiff?
Noclegu potrzebują 3 osoby - Danyah, jej siostra i wolontariusz. Wylot będzie 19 kwietnia, nocleg na 2,3 noce, w zależności od samolotu. Bo przylatują w piątek, noc z piątku na sobotę, w sobotę casting, noc z soboty na niedziele i w niedziele powrót lub w poniedziałek. Jutro postaramy się zarezerwowac samolot.
Goraca prosba do ludzi z CARDIFF I OKOLIC
Jesli , ktos ma mozliwosc udzielic noclegu trzem osobom w tym terminie prosze o niezwloczny kontakt na priv badz na mojego maila
koneffka1@googlemail.com
Czasu niestety nie mamy duzo .
Oto marzycielka

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.