Str 4 z 4 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2013-04-05 21:19:45 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Pieniadze zostaly wymienione na funty ale powstal drobny problem przy przelewie ich na konto wolontariuszki.Probowalismy sie dodzwonic do banku w Polsce przez dwa dni ale nie nalezy to do najlatwiejszych rzeczy bo trzeba dzwonic na jakas infolinie.Bedziemy probowac jutro w godzinach dopoludniowych.Jutro poinformuje o dalszych poczynaniach.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
MrMaverick1971 | Post #2 Ocena: 0 2013-04-05 21:25:44 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-07-2012 Skąd: Bedford |
Efka nie musisz sie tlumaczyc. Poczekaj do poniedzialku i wszystko sie wyjasni. To sa polskie banki , takze trzeba brac poprawke na ich zaangazowanie w kwestii przelewow itd.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2013-04-06 19:34:07 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Chcialam poinformowac , ze udalo sie nareszcie dokonac przelewu na konto wolontariuszki.Juz sie z nia kontaktowalam i obiecala , ze jak tylko bedzie je miala na koncie , wysle mi scan , ze dotarly.
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
MrMaverick1971 | Post #4 Ocena: 0 2013-04-06 19:37:28 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-07-2012 Skąd: Bedford |
![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2013-04-07 13:29:21 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Wklejam przelicznik wedlug ktorego byl wymieniany funt na zlotowki.
![]() 276 f * 4.9 =1352.40 zl Taka kwota powinna wplynac na konto wolontariuszki Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2013-04-09 20:49:58 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Wklejam scan przelewu na konto wolontariuszki.Jednoczenie chcialam przeprosic za niedopatrzenie z mojej strony .Przekazalam 275 f * 4.90= 1347.50 PLN
Powinnam przekazac 276 funtow , tyle ile uzbieralismy.Zle spojrzalam i wydawalo mi sie ze jest 275 .Dopisze tego brakujacego funta zaraz do akcji Ninki zeby wszystko sie zgadzalo. ![]() Wiem , ze wolontariuszka bedzie na dniach kupowac sprzet . ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
buszko | Post #7 Ocena: 0 2013-04-09 21:27:52 (12 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2012 Skąd: Wonderland |
Hooray!!!
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2013-04-10 21:19:28 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Scan faktury na poczet zakupionego sprzetu opiewajacy na kwote 1846 zl.Przekazalismy 1347.50 , reszte dolozyl anonimowy darczynca z Polski.
![]() Jak juz bede miala zdjecie rodziny na tle sprzetu zaraz Wam wkleje . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2013-04-24 17:43:34 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Troche to trwalo ale firma przesylkowa miala problemy z dostarczeniem sprzetu na czas
Mam juz potwierdzenie , ze doszedl (uwielbiam pozytywne wiadomosci ![]() Przesyłka dotarła jak już wiesz wczoraj i do razu ją zawieźliśmy ![]() Radośc była wielka. Strasznie miło się patrzyło jak wielką przyjemnośc zrobiliśmy mężowi Pani Agnieszki. Niestety nie dotarł sprzęt na sobotę ale udało im się wypożyczyc z Domu Kultury. Co chwilę Pan Tomek nie mogąc powstrzymac emocji komentował, że sprzęt jest super, że jest dużo lepszy od tego na którym dotychczas grał, że o niebo lepszy od tego co ma dom kultury ![]() ![]() Na szczęście i tak jego granie bardzo się spodobało. Dyrektor Domu Kultury obiecał im, że będzie Pana Tomka polecał na wszystkie imprezy, w tym jak ta sobotnia (spotkanie Koła Gospodyń Wiejskich). Zarobił 300 zł ![]() Jak widzisz na fotkach przy okazji sprawdzania czy wszytsko działa zagrał nam kilka kawałków ![]() ![]() ![]() Duża ogromna buźka mi się dostała i przekazuję ją WAM z ogromnym podziękowaniem. Na wychodne dostałam wiejskie jajeczka i zaproszenie na kawę oraz obietnicę, że Pan Tomek jak będzie taka potrzeba zagra na finale Szlachetnej Paczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje Wam bardzo za pomoc tej rodzinie ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|