Str 7 z 10 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-04-25 21:36:08 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2013-04-25 21:56:31 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2013-04-25 21:36:08, Pigula75 napisał(a): ..nie wszystkie zdjęcia sie otwieraja..ale nie szkodzi ... Kurcze , nie wiem czemu .Sprawdzalam raz jeszcze i u nas nie ma problemu. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #3 Ocena: 0 2013-04-25 22:02:48 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
berenika | Post #4 Ocena: 0 2013-04-25 22:03:39 (12 lat temu) |
Z nami od: 30-12-2009 Skąd: EM |
Cytat: 2013-04-25 21:56:31, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Cytat: 2013-04-25 21:36:08, Pigula75 napisał(a): ..nie wszystkie zdjęcia sie otwieraja..ale nie szkodzi ... Kurcze , nie wiem czemu .Sprawdzalam raz jeszcze i u nas nie ma problemu. U mnie tez sie otwierają, to Piguła u siebie coś juz popsuła ![]() Siostra, jak zwykle świetna robota ![]() ...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...
|
wielbicielka | Post #5 Ocena: 0 2013-04-25 22:03:59 (12 lat temu) |
Z nami od: 29-04-2011 Skąd: Londyn |
Teraz juz widac wszytskie
![]() Bawcie sie dobrze ![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2013-04-25 22:33:03 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Kasia_red | Post #7 Ocena: 0 2013-04-26 08:46:44 (12 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Ewa i cała wycieczko - udanego dnia
![]() I czekamy na więcej fotek!!! Idę jeszcze raz na nie popatrzeć, to coś niesamowitego! ![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
Post #8 Ocena: 0 2013-04-26 09:28:56 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2013-04-26 23:43:49 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Dopiero niedawno zawitalismy do domu.Tyle bylo wrazen , ze niewiadomo od czego zaczac.Wieksza czesc dnia spedzilismy w National Railway Museum.Bylo naprawde swietnie , sporo do ogladania .Udalo sie przejechac na mini kolejce , jak rowniez skorzystac z symulatora i przenies sie w wirtualny swiat by zaliczyc szalona przejadzke .Ale i tak najwieksza atrakcja byl pociag Tomek , ktory powital nas juz na wejsciu.Udalo nam sie zrobic rundke do centrum Yotku i zjesc bananowe ciasto w kawiarence obok katedry.Potem to juz szybka podroz do cioci oli gzie czekalo na nas kilkorto dzieci , z ktorymi spedzilismy cudowny czas.Ciocia Kasia upiekla dla nas wspanialy tort a Bartoszek uginal sie pod ciezarem prezentow.
Dziekujemy Doncaster za mile przyjecie , za przepyszny obiad , towarzystwo i spotkanie ze swietnymi mamami i ich pociechami.To spotkanie dlugo zostanie w naszej pamieci . ![]() Zaraz jak wszedlem do muzeum przy wejsciu srak moj ukochany Tomek .Nie moglem przepuscic okazji i zrobilem sobie chwile przerwy na spotkanie z nim ![]() Chcialbym zostac maszynista tego pociagu ale chyba jeszcze troche musze urosnac ![]() ![]() To kolo jest wieksze ode mnie ![]() ![]() ...Mamo ten pociag bierzemy do domu... ![]() Chyba odjezdza mi pociag ![]() Jedzie pociag z daleka...Superowa przejazdzka ![]() Dostalem fuche modela pod katedra w Yorku ![]() W lokalu u cioci Toli , znalazlem niezla grupe do zabawy.Zbawiam swiat jako spiderman ![]() Tu moj superancki tort , ktory zrobilaa specjalnie dla mnie ciocia Kasia.Nie podziele sie z wami bo zniknal do ostaniego okruszka taki byl pyszny ![]() Jutro poprosze ciocie efkekonefke zeby pokazala wam zdjecia moich nowych zabawek , szczeka wam opadnie takie sa ekstra.Kupilem sobie odlotowa ciuchcie w muzeum i czapke z Tomkiem .Mam tez super ksiazke z naklejkami , ktore juz w drodze powrotnej probowalem ponaklejac we wlasciwych miejscach.Wszystkie gadzety od cioc z Doncaster spia dzis ze mna w lozku , nie wiem tylko czy mama wie , ze spi dzis na podlodze , bo dla niej nie starczy juz miejsca. ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 27-04-2013 00:15 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
kroliczek432 | Post #10 Ocena: 0 2013-04-27 07:08:14 (12 lat temu) |
Z nami od: 05-07-2009 Skąd: manchester |
Cytat: 2013-04-26 23:43:49, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Dopiero niedawno zawitalismy do domu.Tyle bylo wrazen , ze niewiadomo od czego zaczac.Wieksza czesc dnia spedzilismy w National Railway Museum.Bylo naprawde swietnie , sporo do ogladania .Udalo sie przejechac na mini kolejce , jak rowniez skorzystac z symulatora i przenies sie w wirtualny swiat by zaliczyc szalona przejadzke .Ale i tak najwieksza atrakcja byl pociag Tomek , ktory powital nas juz na wejsciu.Udalo nam sie zrobic rundke do centrum Yotku i zjesc bananowe ciasto w kawiarence obok katedry.Potem to juz szybka podroz do cioci oli gzie czekalo na nas kilkorto dzieci , z ktorymi spedzilismy cudowny czas.Ciocia Kasia upiekla dla nas wspanialy tort a Bartoszek uginal sie pod ciezarem prezentow. Dziekujemy Doncaster za mile przyjecie , za przepyszny obiad , towarzystwo i spotkanie ze swietnymi mamami i ich pociechami.To spotkanie dlugo zostanie w naszej pamieci . ![]() Zaraz jak wszedlem do muzeum przy wejsciu srak moj ukochany Tomek .Nie moglem przepuscic okazji i zrobilem sobie chwile przerwy na spotkanie z nim ![]() Chcialbym zostac maszynista tego pociagu ale chyba jeszcze troche musze urosnac ![]() ![]() To kolo jest wieksze ode mnie ![]() ![]() ...Mamo ten pociag bierzemy do domu... ![]() Chyba odjezdza mi pociag ![]() Jedzie pociag z daleka...Superowa przejazdzka ![]() Dostalem fuche modela pod katedra w Yorku ![]() W lokalu u cioci Toli , znalazlem niezla grupe do zabawy.Zbawiam swiat jako spiderman ![]() Tu moj superancki tort , ktory zrobilaa specjalnie dla mnie ciocia Kasia.Nie podziele sie z wami bo zniknal do ostaniego okruszka taki byl pyszny ![]() Jutro poprosze ciocie efkekonefke zeby pokazala wam zdjecia moich nowych zabawek , szczeka wam opadnie takie sa ekstra.Kupilem sobie odlotowa ciuchcie w muzeum i czapke z Tomkiem .Mam tez super ksiazke z naklejkami , ktore juz w drodze powrotnej probowalem ponaklejac we wlasciwych miejscach.Wszystkie gadzety od cioc z Doncaster spia dzis ze mna w lozku , nie wiem tylko czy mama wie , ze spi dzis na podlodze , bo dla niej nie starczy juz miejsca. ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>EFKAKONEFKA33</i> 27-04-2013 00:15 ] Mama pewnie dzis obolala... ![]() Zapraszam mamunie do siebie na masaz ![]() Bartoszku, jestes przeslodki ![]() Milego weekendu kochani ![]() |