MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bartoszkowe Marzenie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 7 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-04-25 21:36:08 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2013-04-25 21:56:31 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2013-04-25 21:36:08, Pigula75 napisał(a):
..nie wszystkie zdjęcia sie otwieraja..ale nie szkodzi ...

Kurcze , nie wiem czemu .Sprawdzalam raz jeszcze i u nas nie ma problemu.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-04-25 22:02:48 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

berenika

Post #4 Ocena: 0

2013-04-25 22:03:39 (12 lat temu)

berenika

Kobieta

Z nami od: 30-12-2009

Cytat:

2013-04-25 21:56:31, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2013-04-25 21:36:08, Pigula75 napisał(a):
..nie wszystkie zdjęcia sie otwieraja..ale nie szkodzi ...

Kurcze , nie wiem czemu .Sprawdzalam raz jeszcze i u nas nie ma problemu.

U mnie tez sie otwierają, to Piguła u siebie coś juz popsuła;-)

Siostra, jak zwykle świetna robota*THUMBS UP*
...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #5 Ocena: 0

2013-04-25 22:03:59 (12 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Teraz juz widac wszytskie :)

Bawcie sie dobrze :)

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-04-25 22:33:03 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #7 Ocena: 0

2013-04-26 08:46:44 (12 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Ewa i cała wycieczko - udanego dnia *THUMBS UP*
I czekamy na więcej fotek!!!

Idę jeszcze raz na nie popatrzeć, to coś niesamowitego! :-)
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #8 Ocena: 0

2013-04-26 09:28:56 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2013-04-26 23:43:49 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dopiero niedawno zawitalismy do domu.Tyle bylo wrazen , ze niewiadomo od czego zaczac.Wieksza czesc dnia spedzilismy w National Railway Museum.Bylo naprawde swietnie , sporo do ogladania .Udalo sie przejechac na mini kolejce , jak rowniez skorzystac z symulatora i przenies sie w wirtualny swiat by zaliczyc szalona przejadzke .Ale i tak najwieksza atrakcja byl pociag Tomek , ktory powital nas juz na wejsciu.Udalo nam sie zrobic rundke do centrum Yotku i zjesc bananowe ciasto w kawiarence obok katedry.Potem to juz szybka podroz do cioci oli gzie czekalo na nas kilkorto dzieci , z ktorymi spedzilismy cudowny czas.Ciocia Kasia upiekla dla nas wspanialy tort a Bartoszek uginal sie pod ciezarem prezentow.
Dziekujemy Doncaster za mile przyjecie , za przepyszny obiad , towarzystwo i spotkanie ze swietnymi mamami i ich pociechami.To spotkanie dlugo zostanie w naszej pamieci .

Obrazek

Zaraz jak wszedlem do muzeum przy wejsciu srak moj ukochany Tomek .Nie moglem przepuscic okazji i zrobilem sobie chwile przerwy na spotkanie z nim

Obrazek

Chcialbym zostac maszynista tego pociagu ale chyba jeszcze troche musze urosnac :-)

Obrazek

To kolo jest wieksze ode mnie :-o

Obrazek

...Mamo ten pociag bierzemy do domu...

Obrazek

Chyba odjezdza mi pociag

Obrazek

Jedzie pociag z daleka...Superowa przejazdzka

Obrazek

Dostalem fuche modela pod katedra w Yorku

Obrazek
W lokalu u cioci Toli , znalazlem niezla grupe do zabawy.Zbawiam swiat jako spiderman

Obrazek

Tu moj superancki tort , ktory zrobilaa specjalnie dla mnie ciocia Kasia.Nie podziele sie z wami bo zniknal do ostaniego okruszka taki byl pyszny :-)

Jutro poprosze ciocie efkekonefke zeby pokazala wam zdjecia moich nowych zabawek , szczeka wam opadnie takie sa ekstra.Kupilem sobie odlotowa ciuchcie w muzeum i czapke z Tomkiem .Mam tez super ksiazke z naklejkami , ktore juz w drodze powrotnej probowalem ponaklejac we wlasciwych miejscach.Wszystkie gadzety od cioc z Doncaster spia dzis ze mna w lozku , nie wiem tylko czy mama wie , ze spi dzis na podlodze , bo dla niej nie starczy juz miejsca.:-o:-8 Zaczyna mi sie tu w tej Anglii podobac *DANCE*

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 27-04-2013 00:15 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

kroliczek432

Post #10 Ocena: 0

2013-04-27 07:08:14 (12 lat temu)

kroliczek432

Mężczyzna

Z nami od: 05-07-2009

Cytat:

2013-04-26 23:43:49, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Dopiero niedawno zawitalismy do domu.Tyle bylo wrazen , ze niewiadomo od czego zaczac.Wieksza czesc dnia spedzilismy w National Railway Museum.Bylo naprawde swietnie , sporo do ogladania .Udalo sie przejechac na mini kolejce , jak rowniez skorzystac z symulatora i przenies sie w wirtualny swiat by zaliczyc szalona przejadzke .Ale i tak najwieksza atrakcja byl pociag Tomek , ktory powital nas juz na wejsciu.Udalo nam sie zrobic rundke do centrum Yotku i zjesc bananowe ciasto w kawiarence obok katedry.Potem to juz szybka podroz do cioci oli gzie czekalo na nas kilkorto dzieci , z ktorymi spedzilismy cudowny czas.Ciocia Kasia upiekla dla nas wspanialy tort a Bartoszek uginal sie pod ciezarem prezentow.
Dziekujemy Doncaster za mile przyjecie , za przepyszny obiad , towarzystwo i spotkanie ze swietnymi mamami i ich pociechami.To spotkanie dlugo zostanie w naszej pamieci .

Obrazek

Zaraz jak wszedlem do muzeum przy wejsciu srak moj ukochany Tomek .Nie moglem przepuscic okazji i zrobilem sobie chwile przerwy na spotkanie z nim

Obrazek

Chcialbym zostac maszynista tego pociagu ale chyba jeszcze troche musze urosnac :-)

Obrazek

To kolo jest wieksze ode mnie :-o

Obrazek

...Mamo ten pociag bierzemy do domu...

Obrazek

Chyba odjezdza mi pociag

Obrazek

Jedzie pociag z daleka...Superowa przejazdzka

Obrazek

Dostalem fuche modela pod katedra w Yorku

Obrazek
W lokalu u cioci Toli , znalazlem niezla grupe do zabawy.Zbawiam swiat jako spiderman

Obrazek

Tu moj superancki tort , ktory zrobilaa specjalnie dla mnie ciocia Kasia.Nie podziele sie z wami bo zniknal do ostaniego okruszka taki byl pyszny :-)

Jutro poprosze ciocie efkekonefke zeby pokazala wam zdjecia moich nowych zabawek , szczeka wam opadnie takie sa ekstra.Kupilem sobie odlotowa ciuchcie w muzeum i czapke z Tomkiem .Mam tez super ksiazke z naklejkami , ktore juz w drodze powrotnej probowalem ponaklejac we wlasciwych miejscach.Wszystkie gadzety od cioc z Doncaster spia dzis ze mna w lozku , nie wiem tylko czy mama wie , ze spi dzis na podlodze , bo dla niej nie starczy juz miejsca.:-o:-8 Zaczyna mi sie tu w tej Anglii podobac *DANCE*

[ Ostatnio edytowany przez: <i>EFKAKONEFKA33</i> 27-04-2013 00:15 ]

Mama pewnie dzis obolala... :)
Zapraszam mamunie do siebie na masaz :)

Bartoszku, jestes przeslodki :)
Milego weekendu kochani :)

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 7 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,