Str 6 z 10 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2013-03-07 18:13:19 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Lotnicze bilety powrotne tez juz zakupione .
![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2013-03-13 21:54:19 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Wkeljam scan rachunku za powrtony bilet lotniczy dla Bartoszka i jego mamy
![]() 591.71 f - 56.78 f ------------------ 534.93 f pozostala kwota Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
agarudii | Post #3 Ocena: 0 2013-03-13 22:37:07 (12 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
![]() Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2013-04-05 21:54:27 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
No kochani .Niecale trzy tygodnie i Bartoszek bedzie z nami
![]() Mam tylko nadzieje , sie choc troche ociepli bo jakos srednio widze nasz caly dzien w Drayton Manor jak bedzie taka pogoda. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
zorza123 | Post #5 Ocena: 0 2013-04-06 00:54:58 (12 lat temu) |
Z nami od: 30-01-2011 Skąd: z wrzosowiska |
Bedzie cieplo ,musi byc dla Bartoszka
![]() |
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2013-04-09 22:47:08 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Bilety do Cadbury World i Sea Life Centre zamowione
![]() Wielkimar kawa w Cadbury o 12.00.Zapraszamy rowniez szanowna LP . ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2013-04-10 21:11:12 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Scan biletow do Cadbury World i Sea life centre
![]() ![]() Kupowalam bilety dla trzech osob :Bartoszka , jego mamy i wolontariuszki Fundacji Mam Marzenie Wspominaalam juz w watku , ze wolontariuszka pokrywa koszty wejsciowek na wlasna reke , dlatego od uzbieranej kwoty odliczamy tylko bilety mamy i chlopca.Chcialam zaoszczedzic kobiecie kosztow kupowania na miejscu bo jest drozej .Zalozylam z wlasnych pieniedzy. 534.93 f - 25.90 f cadbury World 20.00 f Sea Life centre ---------- 489.03 f pozostala kwota [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 10-04-2013 21:12 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2013-04-23 23:52:33 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Kochani
Ja wlasnie probuje ogarnac dom na przyjazd naszego marzyciela .To juz jutro. Bartoszek przylatuje z mama i wolontariuszka poznym wieczorem i w czwartek zaczynamy nasza przygode od Drayton Manor.Przy tej okazji chcialabym podziekowac firmie PH Flexible za zakup biletow do Parku rozrywki dla calej naszej piatki. Special thanks to Paul for buying tickets to Drayton Manor . ![]() W miare mozliwosci bede sie starac relacjonowac wizyte Bartoszka .Nie wiem jak bedzie ze zdjeciami bo ten laptop ma problemy z ladowaniem zdjec.Niemniej bede probowac.Jesli sie nie uda od razu , wkleje relacje fotgraficzna jak odzyskam mojego laptopa z naprawy. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2013-04-25 21:24:42 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
To byl dlugi ale obfitujacy w wiele wrazen dzien. Na szczescie pogoda dopisala i udalo nam sie spedzic z Bartoszkiem cudowny dzien w Drayton Manor. Teraz juz na spokojnie , siedzimy i odpoczywamy a mlody szaleje na podlodze z nowym zestawem ciuchci Thomasa .
![]() Pierwszy raz w zyciu lece samolotem . ![]() Po emocjach zwiazanych z podroza do Anglii , padlem jak zabity .Mama na drugo dzien sciemniala , ze gadam przez sen ...ja ? przeciez spie jak aniolek ![]() ![]() Tu z wujkiem gramy w jakies gry ...znaczy gra wujek , ja stwierdzilem , ze lepiej bedzie jak bede pozowal do zdjecia . ![]() Tu wita mnie zawiadowca ciuchci i wypisuje mi autograf ![]() Troche slonce dawalo mi po oczach dlatego stwierdzilem , ze poszukam czegs interesujacego na ziemi , zeby uniknac jego promieni i zaintereswania wszystkich ludzi , ktorzy zaczeli pstrykac mi zdjecia jak zwariowani ![]() Jak widzicie robie zawrotna kariere kierowcy ![]() Nachodzilem sie , czas wiec na maly relaks ![]() Wyjezdzilem sie dzisiaj pociagami za wszystkie czasy ,tu jeden z nich , ktorym urzadzilem sobie wycieczke do Mini Zoo i Dinozaurow ![]() Znalazlem sobie kolege i razem poogladalismy makiete miasteczka z pociagami. ![]() Wspomniane wczesniej Dinozaury . ![]() Prywatny samolot dla mnie i dla mamy.Zyc nie umierac ![]() ![]() Usiedlismy doslownie na chwile i przyczepil sie jakis facet.Chyba podrywa moja mame ![]() ![]() Juz w domu..Uff.Nareszcie pozwolili mi sie pobawic moim nowym zestawem ![]() [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 25-04-2013 21:54 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Adacymru | Post #10 Ocena: 0 2013-04-25 21:35:11 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Czasami popatrzenie na swiat oczami dziecka, pozwala dostrzec uroki, ktore nam doroslym umykaja w zabieganiu dnia codziennego...Jak patrzy sie oczami dziecka zmagajacego sie z trudnosciami, ktore doroslym sa czesto nieznane, mozna nabrac nowej perspektywy zycia.
Udanych wypraw!!!
Ada
|