MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bartoszkowe Marzenie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 6 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2013-03-07 18:13:19 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Lotnicze bilety powrotne tez juz zakupione .*THUMBS UP*Hip hip hurra :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2013-03-13 21:54:19 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wkeljam scan rachunku za powrtony bilet lotniczy dla Bartoszka i jego mamy

Obrazek

591.71 f -
56.78 f
------------------
534.93 f pozostala kwota
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #3 Ocena: 0

2013-03-13 22:37:07 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

*THUMBS UP*
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2013-04-05 21:54:27 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

No kochani .Niecale trzy tygodnie i Bartoszek bedzie z nami :-).W weekend bede sie starala zamowic online bilety do Cadbury World i Sea Life w Birmingham.Z biletami do Drayton Manor na razie sie wstrzymuje bo ktoe obiecal , ze je zasponsoruje wiec jeszcze nie bede sie wychylac z ich zakupem.
Mam tylko nadzieje , sie choc troche ociepli bo jakos srednio widze nasz caly dzien w Drayton Manor jak bedzie taka pogoda.

Do góry stronyOffline

zorza123

Post #5 Ocena: 0

2013-04-06 00:54:58 (12 lat temu)

zorza123

Kobieta

Z nami od: 30-01-2011

Bedzie cieplo ,musi byc dla Bartoszka:)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2013-04-09 22:47:08 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Bilety do Cadbury World i Sea Life Centre zamowione *THUMBS UP*

Wielkimar kawa w Cadbury o 12.00.Zapraszamy rowniez szanowna LP . *DRINK*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2013-04-10 21:11:12 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Scan biletow do Cadbury World i Sea life centre

Obrazek

Obrazek

Kupowalam bilety dla trzech osob :Bartoszka , jego mamy i wolontariuszki Fundacji Mam Marzenie
Wspominaalam juz w watku , ze wolontariuszka pokrywa koszty wejsciowek na wlasna reke , dlatego od uzbieranej kwoty odliczamy tylko bilety mamy i chlopca.Chcialam zaoszczedzic kobiecie kosztow kupowania na miejscu bo jest drozej .Zalozylam z wlasnych pieniedzy.

534.93 f -
25.90 f cadbury World
20.00 f Sea Life centre
----------
489.03 f pozostala kwota

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 10-04-2013 21:12 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2013-04-23 23:52:33 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Kochani

Ja wlasnie probuje ogarnac dom na przyjazd naszego marzyciela .To juz jutro. Bartoszek przylatuje z mama i wolontariuszka poznym wieczorem i w czwartek zaczynamy nasza przygode od Drayton Manor.Przy tej okazji chcialabym podziekowac firmie
PH Flexible
za zakup biletow do Parku rozrywki dla calej naszej piatki.

Special thanks to Paul for buying tickets to Drayton Manor .:-*

W miare mozliwosci bede sie starac relacjonowac wizyte Bartoszka .Nie wiem jak bedzie ze zdjeciami bo ten laptop ma problemy z ladowaniem zdjec.Niemniej bede probowac.Jesli sie nie uda od razu , wkleje relacje fotgraficzna jak odzyskam mojego laptopa z naprawy.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2013-04-25 21:24:42 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

To byl dlugi ale obfitujacy w wiele wrazen dzien. Na szczescie pogoda dopisala i udalo nam sie spedzic z Bartoszkiem cudowny dzien w Drayton Manor. Teraz juz na spokojnie , siedzimy i odpoczywamy a mlody szaleje na podlodze z nowym zestawem ciuchci Thomasa .
Obrazek

Pierwszy raz w zyciu lece samolotem .

Obrazek

Po emocjach zwiazanych z podroza do Anglii , padlem jak zabity .Mama na drugo dzien sciemniala , ze gadam przez sen ...ja ? przeciez spie jak aniolek :-8

Obrazek

Tu z wujkiem gramy w jakies gry ...znaczy gra wujek , ja stwierdzilem , ze lepiej bedzie jak bede pozowal do zdjecia .

Obrazek

Tu wita mnie zawiadowca ciuchci i wypisuje mi autograf

Obrazek

Troche slonce dawalo mi po oczach dlatego stwierdzilem , ze poszukam czegs interesujacego na ziemi , zeby uniknac jego promieni i zaintereswania wszystkich ludzi , ktorzy zaczeli pstrykac mi zdjecia jak zwariowani

Obrazek

Jak widzicie robie zawrotna kariere kierowcy

Obrazek

Nachodzilem sie , czas wiec na maly relaks

Obrazek

Wyjezdzilem sie dzisiaj pociagami za wszystkie czasy ,tu jeden z nich , ktorym urzadzilem sobie wycieczke do Mini Zoo i Dinozaurow

Obrazek

Znalazlem sobie kolege i razem poogladalismy makiete miasteczka z pociagami.

Obrazek

Wspomniane wczesniej Dinozaury .

Obrazek

Prywatny samolot dla mnie i dla mamy.Zyc nie umierac :-)

Obrazek

Usiedlismy doslownie na chwile i przyczepil sie jakis facet.Chyba podrywa moja mame :-o

Obrazek

Juz w domu..Uff.Nareszcie pozwolili mi sie pobawic moim nowym zestawem :-)

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 25-04-2013 21:54 ]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2013-04-25 21:35:11 (12 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Czasami popatrzenie na swiat oczami dziecka, pozwala dostrzec uroki, ktore nam doroslym umykaja w zabieganiu dnia codziennego...Jak patrzy sie oczami dziecka zmagajacego sie z trudnosciami, ktore doroslym sa czesto nieznane, mozna nabrac nowej perspektywy zycia.

Udanych wypraw!!!
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,