Cytat:
2013-02-27 09:31:33, bloby00 napisał(a):
Taka mała sugestia - Czy istnieje szansa dostania oficjalnego listu (z jakąś pieczątka itp) z tej fundacji? Gdyby tak wysłać taki list (przetłumaczony oczywiście lub napisany od razu w jęz.ang.) do tych miejsc gdzie macie iść a gdzie trzeba płacić i poprosić ich o darmowe wejście, gdyż jest to w ramach tego programu.
Na miejscu bym na to nie liczył (bo pewnie decyduje dyrektor/menadżer placówki) ale jak jest szansa wysłania wcześniej i poinformowania o planie to sam jestem ciekaw jak angielskie instytucje by zareagowały. Może nawet oprócz darmowego wstępu zrobili by na miejscu jakieś dodatkowe atrakcje itp?
P.S. Aby było szybciej można spróbować list wysłać mailem bezpośrednio do nich.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>bloby00</i> 27-02-2013 09:35 ]
Kochany Bloby00
Czytasz mi chyba w myslach .

Juz o tym pomyslelismy kilka dni temu.Wczoraj Ada napisala list(szablon) opisujacy nasza akcje i dzialalnosc.Wysylamy list nie tylko do linii lotniczych Wizz Air ale tez do Drayton Manor , Oceanarium i moze jeszce jednego miejsca , ktore bedzie celem wizyty chlopca.Nie chcialam pisac tutaj o tym i robic nadziei bo nie mam pojecia co z tego wyjdzie.Musimy miec na uwadze , ze caly czas dzialam na rzecz potrebujacych jako prywatna osoba , nie fundacja wiec nikt nie musi brac na powaznie moich prosb i apeli.Niemniej probowac zawsze warto .Zobaczymy co z tego wyjdzie .
Pieniazki i tak musze zbierac majac na uwadze , ze musze byc przygotowana na ewentualnosc, ze nikt nie potraktuje nas powaznie.
Pozdrawiam cieplo

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.