Uzbrojcie sie prosze w cierpliwosc .
Str 3 z 4 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2013-01-24 23:54:44 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Chcialam przeprosic ale dzis juz nie uda mi sie zamowic laptopa.Probowalismy dzisiaj ale przyznam szczerze technologia mnie pokonala .Od dluzszego czasu wojuje z jakims sytemem platnosci Payu oraz mulacym internetem.W zwiazku z tym , ze w gre wchodza niemale pieniadze ,nie chce popelnic bledu .Co nagle to po diable .Jutro zabiore sie do tego raz jeszcze .Ufam , ze z pozytywnem rezultatem .
Uzbrojcie sie prosze w cierpliwosc . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2013-01-26 12:39:23 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Udalo sie zamowic laptop
![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2013-01-26 14:56:36 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Scan dokonanej transakcji.
![]() Przewidywana dostawa na czwartek.Jak juz bede wiedziec ile wyszlo w przeliczeniu na funty , wkleje informacje . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
4ary | Post #4 Ocena: 0 2013-01-26 21:34:32 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Laptop juz pewnie przygotowany do wysylki. Jako,ze cena spadla i zmiescilismy sie w zakladanej kwocie mozna bylo spokojnie dokupic nowa gre Anno 2070 , o ktorej pisal nam Adrian. Koszt z wysylka 72,30 pln. Dokladna kwote po przeliczeniu wkleimy jak tylko bedzie potwierdzona. Mam nadzieje ,ze gra dojdzie razem z laptopem i juz w przyszly piatek Adrian bedzie mogl testowac nowy sprzet.
![]() To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: +1 2013-01-26 23:14:45 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Scan transakcji za gre dla Adriana
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
danus29 | Post #6 Ocena: 0 2013-01-26 23:21:15 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-02-2009 Skąd: brighton |
Cytat: 2013-01-26 23:14:45, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Scan transakcji za gre dla Adriana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kto w sercu ma tylko nienawiść,
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
|
Izabela1975 | Post #7 Ocena: 0 2013-01-27 21:40:08 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Witajcie Adrian jest taki uradowany a ja razem z nim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2013-01-29 20:45:58 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Wklejam przelicznii za laptop i gre
![]() 495.45 f laptop+ 15.24 f gra --------------- 510.69 f 590.00 - 510.69 f ----------- 79.31 f pozostala kwota Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Izabela1975 | Post #9 Ocena: 0 2013-01-30 16:27:09 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Kochani gra dziś doszła a Adrian uradowany buziaki dla Was
![]() ![]() ![]() ![]() Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...
|
Izabela1975 | Post #10 Ocena: 0 2013-01-31 13:00:55 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Moi drodzy laptop dziś doszedł sprawiliście taką radość Adrianowi tym laptopem jest taki szczęśliwy i radosny i to dzięki Wam.Jeszcze raz chciałam podziękować Markowi i Ewuni od których się zaczęła cała ta akcja dziękuje kochani oraz pozostałym cudownym osobą które się do tego przyczyniły największe marzenie Adriana się spełniło nie ma nic piękniejszego jak uśmiech i szczęście dziecka.Jesteście wielcy i cudowni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...
|