Kochani
Pamietacie zapewne temat o Adrianku
Apel o pomoc
Jego mama zwrocila sie z zapytaniem czy ktos nie ma jakiegos uzywanego laptopa , ktorego moglby oddac chlopcu
Witajcie kochani wiem że mi dużo pomogliście i bardzo Wam z Adriankiem dziękuje to były cudowne święta jesteście cudownymi osobami o ogromnych sercach, jednak mam do was ogromną prośbę
Jak już wiecie Adrian choruje na postępujący zanik mięśni i już prawie dwa lata leży i jest mu ciężko, jego całym życiem jest granie na laptopie jego nazwa to Toshiba A 300 jednak ciężko wchodzą gry i już mu praktycznie pada.
Nie chodzi mi o laptop przystosowany typowo do gier bo to kosztuje majątek chodzi mi jedynie o to czy ktoś by miał trochę lepszy laptop niż jak wspomniałam Toshiba A 300 podarować Adriankowi żeby mógł grać ,jakiś używany bo komputera niestety nie da rady jeśli by dało radę byłabym bardzo wdzięczna może ktoś ma
Dlugo zastanawialam sie czy otworzyc ten temat i byc moze bym go nie otwierala bo wiem jakie jest nastawienie ludzi .Nie raz juz uslyszalam na privie , ze nie sa to potrzeby z tzw niezbednych.
Ja wiem , ze pomogliscie duzo .Chlopiec uzyskal niezbedna pomoc w postaci pampersow czy opatrunkow.Dostali tez zywnosc.
Nie samym chlebem jednak czlowiek zyje.
Dzien za dniem boryka sie z wielkim bolem , jego jedyna radoscia jest granie w gry.Pomaga mu to oderwac sie od cierpien i choc na chwile zapomniec.Nowy laptop rowniez to mozliwosc kontaktu ze znajomymi czyli okno na swiat.
Do otworzenia tematu zmobilizowal mnie Marek , ktory napisal do mnie , ze on postara sie wylozyc znaczna czesc kwoty i moze uda sie reszte uzbierac , bo tak bardzo mu zalezy zeby chlopiec mial tego laptopa.
Kwota nam potrzebna to okolo 500 funtow. Na chwile obecna juz mamy 370 . Tak naprawde niewiele nam zostalo , dlatego otworzylam ten temat , tylko 130 f do uzbierania .
Tak niewiele a moze sprawic temu chlopcu tyle szczescia
wplaty:
Mark59-250 f
4ary -50 f
Tola -50 f
Efka -20 f
----------------------
370 f
Chetnym podaje mojego paypala
koneffka1@googlemail.com
tu link to laptopa jaki chcemy kupic
http://www.oleole.pl/laptopy-i-netbooki/hp-pavilion-g6-2260sw-w8.bhtml?from=ceneo