Str 7 z 8 |
|
---|---|
mohini | Post #1 Ocena: 0 2013-01-17 23:56:07 (12 lat temu) |
Z nami od: 29-12-2012 Skąd: blisko lasu :) |
Nie wiem czy można tutaj podawać linki ale to nie jest żadna reklama więc wrzucam linka do stonki która może pomóc w porównywaniu cen bez jeżdzenia po sklepach: mySupermarket.co.uk
|
Dwunasty | Post #2 Ocena: 0 2013-01-18 11:04:54 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2013-01-18 20:55:18 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Dokupilam dzis kilka paczek pampersow w Morissonie .Do Tesco przez sniezyce nie udalo sie dojechac .Takie sa uroki mieszkania na wsi .
Jutro bede wszystko pakowac i zamawiac kuriera. Rachunek wkleje jutro bo dzis padam. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2013-01-19 14:45:57 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Scan rachunku
![]() 64.34 f- 33.30 f ------------ 31.04 f Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2013-01-21 20:23:03 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
W dniu jutrzejszym kurier zabiera paczki do Agnieszki. Dwie beda zabrane ode mnie a trzy z ubraniami dla Agnieszki i malej od Toli z Doncaster .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
tola73 | Post #6 Ocena: 0 2013-01-25 09:31:55 (12 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2010 Skąd: doncaster |
Ciesze sie,ze Polonia z Doncaster pomogla
![]() |
AgnieszkaSMA1 | Post #7 Ocena: 0 2013-01-25 17:21:08 (12 lat temu) |
Z nami od: 09-01-2013 Skąd: Strzelce Krajeńskie |
Witam. Dziś dotarła do nas zapowiadana paczka. Dziękujemy bardzo za ofiarowaną pomoc. Ania bardzo ucieszyła się jak zobaczyła kłapouchego i tygryska.
![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2013-01-25 20:01:53 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Dostalam dzis maila ze zdjeciami rzeczy jakie dotarly do Agnieszki. Doszlo wszystkie 5 paczek . W zwiazku z tym , ze Agnieszka przyslala mi az 10 zdjec samych ubran i srodkow higienicznych ,pozwole sobie poczekac na jedno zdjecie jej i Ani na tle rzeczy. Nie bede wklejac wszytkich dziesieciu zdjec .
Na to jedno zdjecie bede musiala jeszcze chwile poczekac , poniewaz musi ona poprosic jakas znajoma zeby to zdjecie jej i malej zrobiono . Dziekuje Wszystkim za zaangazowanie jak rowniez firmie Paczki do Polski za dostarczenie wszystkiego na miejsce . Przypominam rowniez , ze caly czas mam 100 funtow na buty ortopedyczne . Agnieszka caly czas czeka na pionizator i konsultacje lakarska . Pozostale pienazki z tej akcji beda przekazana na kolejna . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2013-01-27 13:10:21 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Wklejam obiecane zdjecie Agnieszki i malej Ani na tle przyslanych rzeczy .
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2013-03-02 21:26:03 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Informacyjnie :Chcialam przypomniec , ze caly czas ma 100 funtow na buty ortopedyczne dla malej Ani.Niestety dlugo trwa zalatwianie formalnosci i lekarzy dltego sie to wszystko wydluzylo w czasie.Przez ten miesiac caly czas bylam w kontakcie z mama dziewczynki jak i ofiarodawca tych pieniazkow i informowalam na biezaco ta druga strone o postepach ( a raczej ich braku) Nie dalej jak wczoraj mama Ani napisala do mnie z wiadomoscia , ze po niedzieli ma przyjechcac do nich Pani Doktor na pobranie wymiarow do realizacji butow.
Mam nadzieje , ze wszystko bedzie dobrze i bede mogla przekazac te pieniazki , bo prawde powiedziwaszy nie lubie jak tak dlugo u mnie lezakuja czyjes pienadze i na dodatek nie mozna ich wykorzystac na wlasciwy cel.Oby juz teraz bylo z gorki. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|