2013-01-10 21:59:24, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Jeszcze jedna wazna rzecz.
W sobote dokonywalam zakupow w internetowej aptece .Wklejalam scan transakcji.Dostalam dzis email z apteki i okazuje sie , ze pieniadze nie wplynely na ich konto .Przed chwila wysylalam maila ze scanem i czekam na dalsze decyzje co dalej z ta sytuacja.Nie bardzo rozumiem czemu pieniadze nie zostaly pobrane z konta .Jestem w trakcie wyjasniania sytuacje .Bede informowac na biezaco
Kochani kilka dni temu zamieszczalam wpis powyzej .Jak wiecie zamowione rzeczy dotarly.Codziennie sprawdzalam konto zeby moc wkelic przelicznik ile wyniosly nas zakupy w funtach.Wczoraj robilam kolejne zamowienie i juz dzis dostalam informacje w banku ile zostalo do zaplaty w funtach.
W zwiazku z tym , ze apteka caly czas nie pobrala z mojego konta pieniedzy za to zamowienie ja na chwile obecna rozlicze to pierwsze zamowienie wedlug taryfy z wczoraj . Odejme kwoty za oba zamowienia zeby choc w przyblizeniu oszacowac kwote jaka nam jeszcze zostala do wydania na mala Anie .
Pewnie na dniach sie wyjasni ile dokladnie jest za pierwsze zamowienie ,wtedy skoryguje te kwote.
Bede ponownie pisac do apteki z informacja , ze caly czas jakby nie bylo zalegam im pieniadze, nie chce zeby przez czyjes niedopatrzenie czy blad ktos ponosil konsekwencje tej pomylki.
wklejam teraz scan przelicznika za wczorajsze zamowienie

Zamowienie wczorajsze to kwota 90.41 f.Korzystajac z tej samej taryfy zamowienie z dnia 6.01 opiewajace na kwote 437.14 /4.79=91.26 f
251.51 f -
90.41 f wczorajsze zamowienie
91.26 f przyblizona kwota wczesniejszego zamowienia
--------
68.84 f pozostala kwota do wydania
Jak tylko bede miec szczegolowe dane , zaraz Was o tym poinformuje .
[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 14-01-2013 22:22 ]