Jes.em naprawde szczesliwa ze choc w tak skromny sposob moge pomoc
Str 7 z 14 |
|
---|---|
littleflower | Post #1 Ocena: 0 2012-12-02 22:03:03 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Ja od siebie zycze Wam i innym dobrym duszyczkom samych pieknych dni, nie tylko w Swieta
Jes.em naprawde szczesliwa ze choc w tak skromny sposob moge pomoc "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2012-12-02 22:35:27 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Myszka juz zamowiona.
Rachunek wkleje na dniach Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Izabela1975 | Post #3 Ocena: 0 2012-12-03 15:46:20 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: +1 2012-12-03 19:06:56 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
352.50 f +
10.00 f A.Sz -------------------- 362.50 f Dzis dotarly pieluchy.W weekend bede robila zakupy spozywcze zeby moc zrobic wysylke w przyszlym tygodniu.Mam nadzieje , ze myszka szybko dojdzie zebym dorzucila do paczki. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2012-12-03 22:07:02 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Scan rachunku na myszke
![]() Scan statmentu z lloyds zeby pokazac ile zaplacilam w funtach w aptece internetowej za opatrunki Nie mam pojecia jak inaczej to zrobic , jesli ktos potrzebuje inna , bardziej wiarygodna wersje , prosze o podpowiedz jak to zrobic ![]() 362.50 f - 61.99 f myszka 90.79 f apteka ----------------- 209.72 f pozostala kwota Jezeli dzis mi sie juz nie uda , jutro postaram sie zamowic taka sama , dodatkowa porcje opatrunkow. W sobote robie zakupy spozywcze .W przyszly poniedzialek chcialabym wyslac paczke zeby doszla na swieta . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
littleflower | Post #6 Ocena: 0 2012-12-03 22:38:15 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Ewa jak tylko mikser dojdzie to wysylam go do Ciebie zaraz na nastepny dzien, obiecuje,
wedlug zamowienia powinien byc jutro, z tym ze my w pracy/szkole jestesmy wiec pewnie w srode rano z depotu bede musiala odbierac , wtedy tez od razu wysle go do Ciebie ![]() milej nocki wszystkim "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2012-12-03 22:59:33 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-12-03 22:38:15, littleflower napisał(a): Ewa jak tylko mikser dojdzie to wysylam go do Ciebie zaraz na nastepny dzien, obiecuje, wedlug zamowienia powinien byc jutro, z tym ze my w pracy/szkole jestesmy wiec pewnie w srode rano z depotu bede musiala odbierac , wtedy tez od razu wysle go do Ciebie ![]() milej nocki wszystkim Dziekuje kochana ![]() Ja wlasnie zamowilam kolejna porcje opatunkow . A teraz pora na odpoczynek ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Izabela1975 | Post #8 Ocena: 0 2012-12-04 19:17:29 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Witam kochani koc doszedł dziś do Adrianka dziękuje Aniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2012-12-04 20:54:23 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja dzis kupilam troche slodyczy dla Adrianka .Tu rachunek.
![]() 209.72 f - 10.17 f ------------ 199.55 f Wklejam potwierdzenie wczorajszego zamowienia w aptece na opatrunki.W zwiazku z tym , ze oba rachunki na opatrunki opiewaja na ta sama kwote bo zawialam dokladnie ten sam zestaw zaznaczylam w prawym rogu date zeby bylo wiadomo , ze to jest inny rachunek . ![]() Teraz jeszcze jedna kwestia. Chcialam przeprosic ale zamawiajac pieluchy poplenilam blad . bylam juz zmeczona i zamiast larga zamowilam medium.Zorientowalam sie na tyle wczesnie , ze udalo sie odkrecic i wyslalam maila z prosba o wymiane na wiekszy rozmiar.Wiaze sie to jednak z wyzsza oplata. Wczoraj juz przyszly pieluchy , pisalam wiec do formy raz jeszcze z podziekowaniem za tak szybkie zalatwienie sprawy i pytaniem jak moge doplacic reszte.Wklejam maila na potwierdzenie moich slow. Jutro postaram sie ta roznice czyli 14 funtow doplacic jak bede do nich dzwonic.Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie . ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Sawanna | Post #10 Ocena: 0 2012-12-05 20:42:03 (13 lat temu) |
Z nami od: 24-05-2011 Skąd: z Kosmosu |
Cytat: 2012-12-04 19:17:29, Izabela1975 napisał(a): Witam kochani koc doszedł dziś do Adrianka dziękuje Aniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że mogłam sprawić komuś chociaż trochę radości... Ale błagam - niech mi już nikt więcej nie dziękuje... nie umiem przyjmować podziękowań i źle się z tym czuję... ![]() ![]() ![]() Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanic'a profesjonaliści...
![]() |