Pozdrawiam Was serdecznie z Adriankiem

Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...
Str 14 z 14 |
|
---|---|
Izabela1975 | Post #1 Ocena: 0 2013-06-03 19:48:31 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Witajcie kochani wiem że dużo pomogliście mi i Adriankowi i za to będziemy Wam zawsze wdzięczni,lecz mam ogromną prośbę pampersy które Adian otrzymał dzięki waszej pomocy pomału zaczynają się kończyć ponieważ pare razy na dzień musi mieć zmieniane dlatego jeśli ktoś by miał pampersy w wymiarach 100-150cm lub 120-150 cm ale nie mniejsze byłabym bardzo wdzięczna lecz nie mogą to być podkłady bo Adrian jest bardzo od choroby zdeformowany i ciężko mu się je wkłada i dlatego musi miec tylko pampersy
Pozdrawiam Was serdecznie z Adriankiem ![]() Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...
|
Izabela1975 | Post #2 Ocena: 0 2013-07-06 09:40:14 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Chcemy tylko godnie żyć
![]() ![]() ![]() Walczymy o mieszkanie Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...
|
Post #3 Ocena: 0 2013-07-06 23:09:05 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|