MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Izabela1975

Post #1 Ocena: 0

2012-11-26 19:41:29 (13 lat temu)

Izabela1975

Konto usunięte

Zwracam się do ludzi dobrej woli o pomoc dla mojego syna Adriana który ma 17 lat i choruje na postępujący zanik mięśni.U syna choroba tak postępuje że już od roku leży nic sam przy sobie nie zrobi wymaga całodobowej pomocy.Sama wychowuję syna i jest naprawdę ciężko w tym roku stan Adriana się na tyle pogorszył że 19 lipca w nocy stracił przytomność i w stanie krytycznym został przewieziony na intensywną terapię,okazało się że miał niedotlenienie i ostrą niewydolność oddechową musiał zostać podłączony do respiratora, a po tygodniu wykonano mu tracheotomie ponieważ musi być wspomagany respiratorem, dzięki fachowej opiece i cudownych lekarzy uratowano mu życie,nigdy nie zapomnę tego cierpienia w oczach syna to były najgorsze dni dla mojego syna i dla mnie przebywał tam aż do 28 sierpnia potem został przeniesiony jeszcze na pulmonologie i 4 września wróciliśmy do domu.Jednak potrzebnych jest dużo rzeczy syn ma odleżyny i musi mieć zmieniane parę razy opatrunki potrzebne są do tego plastry o nazwie granuflex różnego rodzaju gaziki i plastry bez gazy których najwięcej idzie oraz preparat pc 30 przeciw powstawaniu odleżyn którym jest smarowany parę razy dziennie.Staram się jak mogę ale naprawdę jest ciężko nawet mnie nie stać żeby synkowi na święta zrobić jakąś paczkę żeby się cieszył bo tyle już przeącierpiał i cierpi bo ciągle jakieś wydatki a tak bym chciała żeby się cieszył.Dlatego wierzę że znajdą się dobrzy ludzie i pomogą każda pomoc mile widziana,jeśli ktoś by chciał pomóc Adriankowi podaje jego stronę internetową tam sam nasze wszystkie dane z całego serca dziękujemy *FLOWER**FLOWER*

www.adrianekpomoc.pl.tl
Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2012-11-26 20:06:38 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Zalinkuje strone Adrianka , ktora przed chwila troszke przejrzalam
Strona Adrianka

Napisz wiecej jak mozesz czego najbardziej Wam potrzeba .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Izabela1975

Post #3 Ocena: 0

2012-11-26 20:24:14 (13 lat temu)

Izabela1975

Konto usunięte

Dziękuje bardzo za podanie synka stronę najbardziej są potrzebne środki opatrunkowe jak wspomniałam plastry granuflex 10cm i gaziki najbardziej 10cm-10cm lub 7,5cm-7,5cm plastry bez gazy i pc30 jest to preparat przeciwodleżynowy tego najbardziej potrzeba zawsze się można z mną skontaktować pod numerem 509444910 bardzo bym się cieszyła jeśli ktoś by nam pomógł
Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2012-11-26 21:24:05 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

KOCHANI FORUMOWICZE
Jestem po rozmowie z Iza, mama Adrianka.
Jak wiecie nasza akcja na rzecz dzieciakow :

Swiateczna gwiazdka dla chorych dzieciakow

jest w zasadzie na finiszu.
Prezenty sa juz popakowane , czekaja aby dolozyc do nich kartke i bedzie mozna je wyslac .Mamy na to 228.07 f.
Jestem pewna , ze nie wydamy calej kwoty na przesylke .
Zwracam sie wiec do Was z pytaniem czy pozostale pieniazki mozemy przeznaczyc na pomoc Adriankowi?
Chlopiec naprawde potrzebuje naszej pomocy.
Mam juz spisana liste tego co najbardziej potrzebne :
plasty granulex
gaziki
pc30 na odlezyny
pampersy 120-150 cm
zywnosc
srodki higieniczne

Prosze Was o wypowiedzenie sie i danie mi znac co myslicie .

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 26-11-2012 21:33 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

berenika

Post #5 Ocena: 0

2012-11-26 21:35:40 (13 lat temu)

berenika

Kobieta

Z nami od: 30-12-2009

Ja jestem jak najbardziej ZA*THUMBS UP*
...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #6 Ocena: 0

2012-11-26 21:46:25 (13 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

*THUMBS UP*
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-11-26 21:53:30 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Sawanna

Post #8 Ocena: 0

2012-11-26 22:03:44 (13 lat temu)

Sawanna

Kobieta

Z nami od: 24-05-2011

Ja też jestem ZA!
A krem "sudocrem" tez się przyda?
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanic'a profesjonaliści...*THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #9 Ocena: 0

2012-11-26 22:07:32 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2012-11-26 22:14:17 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dziekuje za pozytywny odzew :-)
Mam pierwsza wplate dla Adriana :-)

10 f R.L

dziekuje

Jezeli ktos ma ochote sie dolozyc pomoc mile widziana .Na chwile obecna nie bede dopisywac tych wplat do akcji swiateczna gwiazdka zeby sie nie pomieszalo. Jak juz zakoncze akcje z prezentami wtedy pozostala kwote dodam do tych pieniazkow dla Adriana zeby zachowac przejrzystosc.
Podaje w takim ukaldzie moj paypal

koneffka1@googlemail.com

Sawanna mam odpowiedz od Izy , ze Sudocrem mile widziany .

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 26-11-2012 22:14 ]

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,