|
|
---|---|
kaza10000 | Post #1 Ocena: 0 2012-09-28 22:12:49 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Strasznie się wkur..... napisałam ( z koleżanką ) kilka razy do Szlachetnej Paczki, jakieś 2 miesiące temu, ponieważ na co dzień pomagam zwierzakom ( na forum jak Efkakonefka coś organizuje również staram sie pomóc )stwierdziłam, że chciałabym pomóc jednej rodzinie i NIKT DO MNIE NIE ODPISAŁ. Może wy coś poradzicie, dlaczego tak się zachowali i mnie olali, może cos źle zrobiłam.
|
Dwunasty | Post #2 Ocena: 0 2012-09-28 22:19:29 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
a na jaki adres pisałaś?
Ciężko będzie na forum znaleźć odpowiedzi... |
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2012-09-28 22:20:49 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-09-28 22:12:49, kaza10000 napisał(a): Strasznie się wkur..... napisałam ( z koleżanką ) kilka razy do Szlachetnej Paczki, jakieś 2 miesiące temu, ponieważ na co dzień pomagam zwierzakom ( na forum jak Efkakonefka coś organizuje również staram sie pomóc )stwierdziłam, że chciałabym pomóc jednej rodzinie i NIKT DO MNIE NIE ODPISAŁ. Może wy coś poradzicie, dlaczego tak się zachowali i mnie olali, może cos źle zrobiłam. Kaza kochana nie wiem. Czasem nieodpowiedni ludzie zajmuja funkcje , ktorym nie sa w stanie podolac. Nie raz w kilku fundacjach spotkalam ludzi , ktorzy nie wiem po co zajmuja sie taka a nie inna dzialanoscia. Coz... Jak chcesz spytam koordynatorki Szlachetnej Paczki z ktora wspolpracuje juz od prawie trzech lat czy moge dac ci jej namiary To bardzo konkretna , rzeczowa dziewczyna , ktroa nigdy nie zignorowala zadnego z moich pytan .Moze od niej uda ci sie uzyskac informacje ktorych potrzebujesz . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2012-09-28 22:25:59 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Kaza juz do niej napisalam .Czekam na odpowiedz , jak bede cos wiedziec natychmiast dam ci znac .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Sawanna | Post #5 Ocena: 0 2012-09-28 22:28:01 (13 lat temu) |
Z nami od: 24-05-2011 Skąd: z Kosmosu |
kaza10000 a może nikt Ci nie odpowiedział bo z tego co widnieje na ich stronie internetowej to dopiero 17 listopada będzie otwarta internetowa baza osób potrzebujących?
coś mi te linki się nie chcą dzisiaj wklejać... ![]() wkleję "nieklikany" http://www.szlachetnapaczka.pl/wybor-rodziny [ Ostatnio edytowany przez: Sawanna 28-09-2012 22:31 ] Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanic'a profesjonaliści...
![]() |
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2012-09-28 22:33:36 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-09-28 22:28:01, Sawanna napisał(a): kaza10000 a może nikt Ci nie odpowiedział bo z tego co widnieje na ich stronie internetowej to dopiero 17 listopada będzie otwarta internetowa baza osób potrzebujących? Mam podobne przemyslenia Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2012-09-28 22:50:55 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Kaza
![]() Zaraz na priv wysle ci do niej maila, mozesz sie z nia skontaktowac ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|