MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zdazyc z pomoca przed zima ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 6 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2012-10-13 13:52:02 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2012-10-13 10:13:58, zzossia napisał(a):
Witam nie Bede wysylac teraz moze przydadza sie niedlugo komus innemu .Mam nadzieje ze uda mi side jeszcze Was wesprzec w innych akcjach.Wielkie wyrazy szacunku DLA wszystkich ludzisk o dobrych serduchach.
Pozdrawiam

Nie ma problemu *THUMBS UP* Jak znam zycie wkrotce znow bedzie co robic i komu pomagac .

Ja wrocilam z roweru , wrzucam sie do wanny bo oplywam blotem i jade pozniej do Doncaster po rzeczy .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Sawanna

Post #2 Ocena: 0

2012-10-13 19:11:50 (13 lat temu)

Sawanna

Kobieta

Z nami od: 24-05-2011

Ewa - a kurtki zimowe też macie? Bo ja miałam wysłać w poniedziałek, ale jeśli już są to może faktycznie lepiej zostawić na następna akcję?
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanic'a profesjonaliści...*THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #3 Ocena: 0

2012-10-13 21:29:35 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2012-10-13 22:34:02 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2012-10-13 19:11:50, Sawanna napisał(a):
Ewa - a kurtki zimowe też macie? Bo ja miałam wysłać w poniedziałek, ale jeśli już są to może faktycznie lepiej zostawić na następna akcję?

Nie wysylaj bo ja mam caly magazyn w domu po przyjezdzie od Toli. Posegreguje rzeczy moze jutro to wtedy zdecyduje co wysle bo wydaje mi sie , ze to starczy na dwie rodziny *YAHOO*
Przyda sie przy nastepnej okazji .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2012-10-14 14:59:53 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Rzeczy uzbierane w Doncaster U Toli .

Posegregowalam je i na dniach bede pakowac do pudelek.

Tu rzeczy dla chlopca i dziewczynki

Obrazek

Tu rzeczy dla mamy i taty
Obrazek

Tutaj mamy artykuly szkolno-biurowe plus jakas spozywke , slodycze i srodki higieniczne.

Obrazek

Mamy tez cztery poduszki , reczniki i komplet poscieli jak rowniez prostownice do wlosow .

Czesc rzeczy byla rozmiarowo troszke za mala , odlozylam na bok rzeczy dla kobiety rozmiar 6 jak rowniez rzeczy na kobiete rozmiar 8-10 ktora byla dublowana (tego samego typu sweterki czy bluzki , wiekszosc w czarnych kolorach) Doszlam do wniosku , ze te rzeczy zostawie na kolejne akcje .Do tych rzeczy dorzucilam rowniez przybory szkolne i kilka srodkow higienicznych .Przydadza sie kolejnym razem ,zaraz je pakuje na strzyszek dobrze zapakowane zeby sie nie zniszczyly.Tu wklejam osobne zdjecie rzeczy , ktre beda wykorzystane nastpenym razem , przy innej okazji .

Obrazek

Doloze do tego zakupione buty jak rowniez pieluchy , ktre zamowilam i czekam na przesylke .

Wszystkim darczyncom serdecznie dziekuje

Moje podziekowania wedruja do Naszych fantastycznych *THUMBS UP* forumowiczow.

Dziekuje rowniez

Polskie jedzonko U Toli

jak zwykle za zaangazowanie i motywowanie klientow a rowniez za skladowanie tych wszystkich rzeczy u siebie w lokalu

Moje calusy dla pracownic Toli , Pani Danusi i Grazynki :-* za wsparcie akcji

Podziekowania dla klientow Toli , tyle sie o Was nasluchalam , ze nie moge wyjsc z podziwu jacy wspaniali z Was ludzie :-)

Uklon w strone
M&K Polish Goods polska hurtownia

za dolozenie swojej cegielki w ta akcje

plus dwa dodatkowe podziekowania dla

olska+Ltd-Polish+Restaurants-doncaster-DN11LY-7046110/" target="_blank">Kuchnia Polska Doncaster

i dla nowo otwartej polskiej cukierni w Donacster

Sweet Bakery

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 14-10-2012 15:02 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2012-10-14 17:58:23 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Scan rachunku za pieluchy

Obrazek

226.22 f -
60.50 f
----------------
165.72 f pozostala kwota

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2012-10-17 18:39:09 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wszystko popakowane w pudla i ustalone z firma kurierska do odbioru.Wczoraj probowana dostarczyc przesylke z pieluchami.W zwiazku z tym , ze bylam w pracy musialm dzis zadzwonic i umowic sie na inny termin odbioru.Jak juz odbiore przesylke moge spokojnie wysylac paczki do Polski .
Jak zwykle zalaczylam kartke od forumowiczow *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2012-10-18 21:02:32 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Hip hip Hurraaaa b:-]
Doszly pieluchy *THUMBS UP*

Przepakowujemy wlasnie pudelka bo okazuje sie , ze miejsce ktore zostawilam na pieluchy jest niestety niewystarczajace zeby je spakowac.
Jak tylko sie z tym uporam zajmuje sie nadawaniem przesylki przez firme kurierska.

Jakis czas temu wspominalam , ze zona dwunastego uruchomi znajomych z pracy zeby tez dolaczyli do akcji. Dziewczyna spisala sie na medal.Po rozmowach jednak doszlysmy do obopolnego wniosku , ze rzeczy te beda czekaly na kolejna akcje zeby obdarowac wiecej rodzin a nie zalac produktami tylko jedna .
Niemniej Asiu serdecznie ci dziekuje za zebranie rzeczy jak rowniez za propozycje przechowania ich u siebie .*FLOWER*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2012-10-23 16:39:39 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Moi Drodzy

Dzieki uprzejmosci DariiT oraz firmy PACZKI DO POLSKI dzis zostaly odebrane paczki ode mnie i od zony dwunastego .Nasze dary sa juz w drodze do rodziny.

Firmie paczki do Polski serdecznie dziekujemy za owocna wspolprace. *FLOWER*

Teraz pozostaje tylko czekac na potwierdzenie z Polski , ze wszystkie paczki szczesliwie dotarly. Ufam ,ze uda sie pstryknac tez jakies zdjecie z odbioru.

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #10 Ocena: 0

2012-10-23 16:55:00 (13 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

efka, jak zwykle wszystko na medal :-)
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,