MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zdazyc z pomoca przed zima ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 4 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2012-09-28 21:00:18 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Chcialam podziekowac Annie777 za zaangazowanie w sprawe tej rodziny. Za poswiecenie swojego prywatnego czasu by podzwonic po wszystkich osrodkach pomocy w okolicach ich zamieszkania . Za probe pomocy w zakupie wózka inwalidzkiego elektrycznego,oraz udostępnienia konta do zbiórki 1% i pieniędzy na rehabilitację i leczenie córki.
Anno dziekuje nie tylko za TWOJE rady i podpowiedzi na priv ale rowniez za konkretne zajecie sie ich sprawa .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2012-09-28 21:06:48 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

239.18 f +
20.00 f R.S
----------------------
259.18 f

Dziekuje slicznie *THUMBS UP*

Przepraszam , ze dopiero teraz uaktualniam ale wczesniej nie mialam czasu .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2012-09-29 09:40:18 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

259.18 f
20.00 f Jolantina
----------------------------
279.18 f

:-*

Do góry stronyOffline

jolantina

Post #4 Ocena: 0

2012-09-29 15:24:41 (13 lat temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

*KISSED**FLOWER*;-)
Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2012-10-02 19:43:53 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Informacyjnie tylko.Rozmawialam dzis z Tola , wciagnela w pomoc wszystkich swoich klientow *THUMBS UP*.Rzeczy bede od niej odbierac w przyszla niedziele. Mnie tez udalo sie jeszcze znalezc z rzeczy przyslanych kiedys przez jedna z forumowiczek ubrania dla dziewczynki.W weekend bede dokonywac zakupow butow dla calej rodziny. Jestem tez umowiona z cudna polowa dwunastego na dostarczenie rzeczy .

Dziekuje Wam bardzo :-*

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-10-06 10:55:07 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2012-10-06 11:04:12 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2012-10-06 10:55:07, Dobry_Wujek napisał(a):
Czy akcja wciąż trwa?*BRAVO**THUMBS UP*

Dawno cie nie widzialam . Milo, ze jestes spowrotem.
Akcja trwa.Jutro wybieram sie na zakupy butow . Za tydzien odbior rzeczy z Doncaster od cudownych klientow Toli.
Ludzie jak zwykle pokazali wielkie serce i staneli na wysopkosci zadania.Za tydzien jak odbiore wszystko wkleje zdjecia.
Wtedy tez po przejrzxeniu uzbieranych rzeczy bede wiedziala co jeszcze dokupic .

Dziekuje za zainteresowanie *YAHOO*

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #8 Ocena: 0

2012-10-06 11:04:44 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-10-02 19:43:53, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Jestem tez umowiona z cudna polowa dwunastego na dostarczenie rzeczy .

Dziekuje Wam bardzo :-*

Nie wiem czy to na pewno o mnie chodzi (zmyliła mnie to "cudna";) ale jeśli tak to generalnie jak ktoś coś ma do przekazania z North West to można jednym transportem zabrać.

dla przypomnienia:

Cytat:

2012-09-24 18:39:31, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Potrzeby rodziny:

Pampersy
Pomoce szkolne
Produkty zywnosciowe
Srodki higieniczne
Ubrania
Obuwie
Pomoce dydaktyczne dla dziecka niepelnosprawnego , zabawki

KUBUS
152 cm
but 38/39 kozaczki, sportowe- tenisówki halówki, jesienne

AMELKA

145 cm
but 30 – nosi ortopedyczne
potrzebne są kozaczki, jesienne wysokie poza kostkę, żeby trzymały nóżkę.

TERESA

162 cm – szczupła
40 but - na płaskim obcasie – jakiekolwiek. Koniecznie płaskie żeby nie obciążały kręgosłupa – ma problemy w związku z koniecznością dźwigania Amelki i ciągłych ćwiczeń / rehabilitacji.

kurtka/ sweterki/ bluzeczki – nie jaskrawe. z tego co wiem to każda odzież będzie bardzo mile widziana. Pani Teresa dba przede wszystkim o dzieci.

ADAM

42 but
spodnie 33/34
koszulki jakie nosi to – L 170-172cm

Inne potrzeby to ze 2 materace do ćwiczeń – takie cienkie i składane żeby zajmowały mało miejsca. Reczniki i posciel .

Dajcie znac prosze czy macie jakies ubrania , ktore zalegaja w szafach a przydalyby sie tej rodzinie .

Nie wiem kiedy wyjazd z Liverpoolu bo jak widzicie porozumienia odbywają się poza moimi plecami.
:-]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2012-10-06 11:10:20 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wiem od Toli , ze napewno jest juz troche ubran , bielizna dla dzieciakow , jakas spozywka.
Ja dokupie buty i pewnie pampersy , co jeszcze okaze sie za tydzien jak bede miala dokladny wglad w uzbierane rzeczy w restauracji Toli .To niesamowicie zaangazowana osoba , ktora ma swietnych klientow *THUMBS UP*

No i wlasnie jeszcze z Dwunastym sie musze dogadac ,zeby nie marudzil , ze spiskujemy z jego cudna zona .

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2012-10-06 11:19:11 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,