MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy ktoś ma ubranka dla noworodka do wydania?

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kksiezniczka

Post #1 Ocena: 0

2012-10-05 14:00:23 (13 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Cytat:

2012-10-05 13:22:12, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2012-10-05 10:05:33, kksiezniczka napisał(a):
Taaa ja tez dałam ogłoszenie,że sprzedam nowe markowe ubranka. Trzy razy taniej niż w sklepie- i co? Nico! Wiec poszły na ebayu i tyle.
Niektórzy to najzwyczajniej w świecie chcieliby po prostu za darmo. Oooo to by było super!:-D

Gratuluje sprzedaży na ebayu. Nie rozumiem jednak oburzenia iż ktoś pyta o ciuszki za darmo. Przecież nawet u nas w wątku "oddam za darmo" często pojawiają się oferty "wydania" ciuszków czy innych rzeczy.
Ty chciałaś sprzedać(Twoje święte prawo) a że ogłoszenie nie zadziałało? no cóż czasami tak jest. Dasz ogłoszenie i nic, dlatego zawsze można spróbować szczęścia gdzieś indziej. Sam fakt iż ktoś kupił świadczy iż nie wszyscy i nie zawsze chcą czegoś za darmo...

W moim poście nie było oburzającego tonu... Nawet buźka na końcu nie wygląda na oburzoną:-D No chyba że te nowe to coś innego znaczą
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2012-10-05 14:08:43 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-10-05 14:00:23, kksiezniczka napisał(a):
Cytat:

2012-10-05 13:22:12, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2012-10-05 10:05:33, kksiezniczka napisał(a):
Taaa ja tez dałam ogłoszenie,że sprzedam nowe markowe ubranka. Trzy razy taniej niż w sklepie- i co? Nico! Wiec poszły na ebayu i tyle.
Niektórzy to najzwyczajniej w świecie chcieliby po prostu za darmo. Oooo to by było super!:-D

Gratuluje sprzedaży na ebayu. Nie rozumiem jednak oburzenia iż ktoś pyta o ciuszki za darmo. Przecież nawet u nas w wątku "oddam za darmo" często pojawiają się oferty "wydania" ciuszków czy innych rzeczy.
Ty chciałaś sprzedać(Twoje święte prawo) a że ogłoszenie nie zadziałało? no cóż czasami tak jest. Dasz ogłoszenie i nic, dlatego zawsze można spróbować szczęścia gdzieś indziej. Sam fakt iż ktoś kupił świadczy iż nie wszyscy i nie zawsze chcą czegoś za darmo...

W moim poście nie było oburzającego tonu... Nawet buźka na końcu nie wygląda na oburzoną:-D No chyba że te nowe to coś innego znaczą

Masz racje, źle to odczytałem. Przepraszam. Poprawiłem na zdziwienie. Troszkę się zasugerowałem usuniętym postem( odpowiedzią z cytatem Twojej wypowiedzi).
Mój post nie był złośliwy czy z pretensjami.. Sam kiedyś próbowałem wydać coś za darmo i nie było zainteresowania , tak wiec to wszystko zależy d różnych czynników.

Do góry stronyOffline

Kitek1

Post #3 Ocena: 0

2012-10-13 16:48:45 (13 lat temu)

Kitek1

Kobieta

Z nami od: 14-09-2012

Ostatnio pisałam tutaj o tym gdzie okazjonalnie można kupic tanie ciuszki dla dzieci. Do polecanych przez mnie sklepów chciałam dopisać MATALAN. Byłam tam dzisiaj. Mają duży wybór ubranek dla dzieci w każdym wieku- szczególnie od 0 do 5 lat. Ubranka są b.dobrej jakości- 90 i 100% bawełny.

Jeśli o niemowlaki chodzi, to Matalanoferuje duży wybór tanich 2-, 3- i 4-ro paków body (bez rękawów, z krótkim i z długim rękawem), łapki niedramki, 2- i 3-paki bluzeczek, legginsy, spodenki, a także szeroki wybór sweterków i zimowych okryć wierzchnich. Jest również seria Disney, w której widziałam bardzo ładne zestawy spodenki+bluzeczka, śpiszki+śliniaczek+czapeczka tylko oczywiście z tej serii ubranka są nieco droższe. Dla tych z Was, które mają Matalan niedaleko będzie to na pewno miejsce, w którym dokonacie zakupów.
Jesli lubisz tuniki i sukienki, zapraszam na moją stornę TOP.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2012-10-13 16:51:38 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-09-19 01:54:39, Iwi2510 napisał(a):
Witam,
Czy ktoś z Was, ma może ciuszki do wydania od pierwszych dni życia wzwyż. Bardzo by mi się przydały tym bardziej, że dzidziuś w pierwszych tygodniach rośnie błyskawicznie i wydawać pięniążki na coś co za lada momet będzie za małe. Szykuję się na dziewczynkę (stwierdzone w 95%, ponieważ maleństwo nie chciało się pokazać) ;-) Byłabym wdzięczna za pomoc

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Iwi2510</i> 19-09-2012 17:32 ]

http://www.mojawyspa.co.uk/forum/84/27882/oddam-za-darmo,130

Cytat:

2012-10-13 15:00:29, minnie napisał(a):
Witam!
Mam do oddania duza wanienke, lezaczek do wanny i miseczke wszystko oczywiscie dla noworodka. Oraz troche ubranek dla dziewczynki od narodzin do ok 3 m-cy. Odbior tylko osobisty z Salfordu M7 kolo Manchesteru.

Do góry stronyOffline

iwonisko

Post #5 Ocena: 0

2012-11-01 17:55:15 (13 lat temu)

iwonisko

Kobieta

Z nami od: 28-10-2012

Ja takze niedlugo oczekuje dzidziusia,nie uwazam zeby kupowanie uzywanych,dobrej jakosci ubranek bylo czyms zlym.Sama mam juz niezla wyprawke i mysle sobie ze na 1 sze dwa miesiace wystarczy,robilam zakupy glownie na car boot i nie placilam za ubranka drozej niz 1 funta,nie byly to ubranka poplamione i zniszczone a niektore nawet z metkami sie trafialy.NIe mam az tyle pieniedzy zeby kupic wszystko nowe,np.lozeczko mam uzywane ale materacyk nowy.Chcialabym nowy wozek ale jesli nie bedzie mnie na niego stac tez kupie uzywany,to ze ktos kupuje uzywane rzezcy nie swiadczy o tym ze nie kocha swojego dziecka.Trzeba mierzyc sily na zamiary a nie budzic sie potem z reka w nocniku i niezaplaconymi rachunkami.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-11-01 18:09:38 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie