MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy ktoś ma ubranka dla noworodka do wydania?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

minnie

Post #1 Ocena: 0

2012-09-19 19:13:29 (13 lat temu)

minnie

Kobieta

Z nami od: 28-08-2012

Jak chcesz to ja bede juz niedlugo miala na wydanie wanienke dla maluszka oraz troche ubranek dla dziewczynki. Ubranka sa jak nowe i nie mam z nimi co zrobic a wyrzucic szkoda. Jak jestes chetna to napisz na pw. XD

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

macadi

Post #2 Ocena: 0

2012-09-19 20:26:08 (13 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

Cytat:

2012-09-19 16:26:53, mamcia29 napisał(a):
Mamas and papas Address: Manchester Fort Shopping Park, Cheetham Hill Road, Manchester, Greater Manchester M8 8EP

Moim zdaniem Mamas and Papas to najdroższy sklep z możliwych a z Wythensawe na cheetham HIll to chyba ze dwie godziny trzeba by jechac tam i z powrotem . Ja bym sie rozejrzala online - Toysrus, Argos itp.

Do góry stronyOffline

wildesfan

Post #3 Ocena: 0

2012-09-20 09:11:36 (13 lat temu)

wildesfan

Kobieta

Z nami od: 24-03-2010

A tu dobra oferta:
http://www.aldi.co.uk/uk/html/offers/special_buys3_26608.htm

Do góry stronyOffline

mala24

Post #4 Ocena: 0

2012-09-20 11:38:04 (13 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

Na carbootach mozna kupic rzeczy od 10p za sztuke.I jest tego masa.Ktos pisal o Primarku.Wiele moich znajomych akurat chwali sobie ten sklep i ja tez.Jak moj maly sie urodzil to szalalam i kupowalam body,spiochy i pidzamy w mothercare gdzie za body ponad 10 funtow trezbabylo wydac.Nie bylam zadowolona z jakosci,po praniu rozciagniete i wygladaly jakby uzywane byly wczesniej.Jak maly urosl kupowalam w primarku i np pidzamy ma ponad 6miesiecy i dalej wyglada idealnie i nie jest porozciagane nigdzie.Tego typu rzeczy tylko tam kupuje reszta gdzie popadnie.Mialam kiedys voucher z debenhama,tam wiadomo drogo ale ze to prezent to kupilam mu jakis tam komplet sweterek firmowy,kosztowal prawie 30 funtow i po dwoch praniach moj synek ubiera misie w niego.

Do góry stronyOffline

macadi

Post #5 Ocena: 0

2012-09-20 12:15:46 (13 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

Cytat:

2012-09-20 11:38:04, mala24 napisał(a):
Na carbootach mozna kupic rzeczy od 10p za sztuke.I jest tego masa.Ktos pisal o Primarku.Wiele moich znajomych akurat chwali sobie ten sklep i ja tez.Jak moj maly sie urodzil to szalalam i kupowalam body,spiochy i pidzamy w mothercare gdzie za body ponad 10 funtow trezbabylo wydac.Nie bylam zadowolona z jakosci,po praniu rozciagniete i wygladaly jakby uzywane byly wczesniej.Jak maly urosl kupowalam w primarku i np pidzamy ma ponad 6miesiecy i dalej wyglada idealnie i nie jest porozciagane nigdzie.Tego typu rzeczy tylko tam kupuje reszta gdzie popadnie.Mialam kiedys voucher z debenhama,tam wiadomo drogo ale ze to prezent to kupilam mu jakis tam komplet sweterek firmowy,kosztowal prawie 30 funtow i po dwoch praniach moj synek ubiera misie w niego.

Z tym sie nie zgodze. Osobicie uwielbiam jakoc Mother Care, bawelna
jest mięciutka, przyjemna i wcale nie niszczy sie tak szybko. choc przyznam, że w śpiochach denerwowały mnie wzory i zapinanie z boku na nodze :-]
Primark niestety ma duzo ubranek z dodatkiem sztucznych syntetyków i często jest napisane 'cotton rich' co oznacza, ze nie jest to 100% bawełny. Poza tym śpiochy były zawsze na mojego chudziaka o wieeele za szerokie i za krótkie, w dodatku rozmemłane pod szyjką.
Ogólnie jestem maniaczką kupowania dziecięcych ubrań i cieszę się, że nie mam dziewczynki bo chyba wydałabym wszystkie możliwe pieniądze. Ale nawet dla chłopca kupuję o wiele za dużo. Teraz uważam, że dziecko do sześciu miesięcy nie potrzebuje 10 spodenek, bluzeczek, sweterków itp., jeden zestaw ubranek na wyjscie spokojnie wystarczy :-] No i najlepiej jest kupowac dobrej jakości ale na wyprzedażach czy po przecenie, wtedy wychodzi tak jak normalnie w Primarku :-]

[ Ostatnio edytowany przez: macadi 20-09-2012 12:17 ]

Do góry stronyOffline

Kitek1

Post #6 Ocena: 0

2012-10-05 09:20:42 (13 lat temu)

Kitek1

Kobieta

Z nami od: 14-09-2012

Skoro kontunuujemy temat, to chetnie sie podzielę moimi opiniami :-) Teraz to powinien być temat: Gdzie okazjonalnie kupić tanie ubranka
Słyszałam ostatnio, że w Primarku są tanie ubranka dla dzieci. Akurat dość blisko mnie jest duży Primark. Wczoraj w nim byłam. Niestety nieco się rozczarowałam... Tzn ubranka takie sobie- i jakościowo i cenowo. Tak jak pisała Macadi, ubranka już w sklepie wydały mi się szerokie... I nie są to ubranka 100% bawełna, więc nie wiem czy np dla noworodka takie takniny są dobre. Znalazłam fajne (w moim guście) śpiośki za 5funtów, bluzeczka czerwona z myszką miki (3,5F), getry wełniane (90%bawełna, 3F) i 2-pak leginsów (4F). Ze wszystkiego co tam było jedynie to mi sie spodobało. Polecam natomiast kocyki w Primarku. Bardzo ładne, delikatne, ciepłe za 4F/sztuka.

Co do tych ubranek, to jakieś super tanie nie są. Byłam kilka razy w Tesco i w Asdzie (George) i tam mają bardzo fajne ubranka dla niemowlaków, 100% bawełny.
W Tesco i w Asdzie też mają 2-paki, 4-paki, ceny przystępne, bo np w porównaniu do Primarka, dokładam 1F do 4-paku body w Asdzie i mam 100% bawełny.
Kocyki w Asdzie są nieco droższe niż w Primarku, bo za 6F. Jeden mam.
Śpioszki+czapeczka, Asda- 6Funtów. 100% bawełny
Ostatnio na Market Place kupiłam za 9.99F kombinezon zimowy. Gruby. Ładny. Cena atrakcyjna w porównaniu np do MotherCare. Mają również kocyki- kupiłam BARDZO gruby, 100% bawełny za 7F. Skarpetki wełniane, wyglądają jak buciki, 1,5F/para. Mają również inne ubranka, ale nie patrzyłam na ceny. Za 14F był pled do wózka, idealnie pasujący do nosidełka dla niemowlaka, z wycięciami na pasy bezpieczeństwa. Nie kupiłam go, ale oglądałam i też był b.fajny. Gruby. Tak więc warto też pochodzić po marketach.
O carbootach też słyszałam, ale ja akurat nie mam możliwości na nie jeździć, więc opinią podzielić się nie mogę.
Poza tym trzeba też chodzić po sklepach i patrzeć na różne "okazje". Miesiąc temu w BHS, który wiadomo, że do takich nie należy kupiłam za 4F śliczny komplet: spodnie ogrodniczki sztruksowe +bluzeczka z długim rękawem, 100% bawełna. Wyszło mi to taniej niż w Tesco, czy Asdzie.

Zapewne na wyprzedażach będą atrakcyjne oferty, ale to chyba dopiero w grudniu...

Jak znalazłyście jakieś fajne oferty z ciuszkami, to też możecie się podzielić ;-)
Jesli lubisz tuniki i sukienki, zapraszam na moją stornę TOP.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #7 Ocena: 0

2012-10-05 09:34:19 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #8 Ocena: 0

2012-10-05 10:05:33 (13 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Taaa ja tez dałam ogłoszenie,że sprzedam nowe markowe ubranka. Trzy razy taniej niż w sklepie- i co? Nico! Wiec poszły na ebayu i tyle.
Niektórzy to najzwyczajniej w świecie chcieliby po prostu za darmo. Oooo to by było super!:-D
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

Kitek1

Post #9 Ocena: 0

2012-10-05 12:12:51 (13 lat temu)

Kitek1

Kobieta

Z nami od: 14-09-2012

A ja chętnie za grosze kupię :-) Nie za darmo. Tylko szukam dla dziewczynki... to jak coś dziewczyny macie, to piszcie do mnie na priv'a. :-)

Izap faktynie- zapomniałam o Allegro. Jakiś czas temu znalazłam na MojejWyspie ogłoszenie sklepu Orbitkownia. Sprzedać jest na Allegro i angielskim E-Bay'u. Ja kupiłam komplet na zimę: czapka+szalik+rękawiczki i komplet bawełnianych opaseczek na główkę dla noworodka i za przesyłkę bezpośrednio do Anglii zapłaciłam 16zł i doszła w 4 dni. Płaciłam w złotówkach.
Jesli lubisz tuniki i sukienki, zapraszam na moją stornę TOP.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dwunasty

Post #10 Ocena: 0

2012-10-05 13:22:12 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-10-05 10:05:33, kksiezniczka napisał(a):
Taaa ja tez dałam ogłoszenie,że sprzedam nowe markowe ubranka. Trzy razy taniej niż w sklepie- i co? Nico! Wiec poszły na ebayu i tyle.
Niektórzy to najzwyczajniej w świecie chcieliby po prostu za darmo. Oooo to by było super!:-D

Gratuluje sprzedaży na ebayu. Nie rozumiem jednak zdziwienia iż ktoś pyta o ciuszki za darmo. Przecież nawet u nas w wątku "oddam za darmo" często pojawiają się oferty "wydania" ciuszków czy innych rzeczy.
Ty chciałaś sprzedać(Twoje święte prawo) a że ogłoszenie nie zadziałało? no cóż czasami tak jest. Dasz ogłoszenie i nic, dlatego zawsze można spróbować szczęścia gdzieś indziej. Sam fakt iż ktoś kupił świadczy iż nie wszyscy i nie zawsze chcą czegoś za darmo...

Uwaga moderatora: Z wątku usunięto post innej userki będący ogłoszeniem - ofertą sprzedaży.(11+1)

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,