Probowalem znalesc jakis ogolny temat z pytaniami gdzie kupic jakies codzienne rzeczy w UK. Niestety zamiast jednego tematu znalazlem dziesiatki rozsianych.
Na poczatek sam mam dwa pytania.
1) Czy ktos sie spotkal w jakichs sklepach z biurkami komputerowymi o ksztalcie trapeza pasujacymi do wneki okiennej ? Ja probuje takie trafic od dluzszego czasu jednak zupelnie bezskutecznie. Troche to dziwne: prawie kazdy dom ma takie wneki, jest to najbardziej oczywiste i najlepsze miejsce umiejscowienia biurka, a pasujacych biurek... po prostu nie ma. Ktos sie orientuje jak takie biurko moze sie nazywac po angielsku chociaz?
2) Nigdzie nie moge trafic rowniez (a potrzebuje zwyczajnego, spozywczego spirytusu.
Hmmmm.....co do spirytusu to bedzie ciezko,wiesz alkochol podrozal wiec spirytus spozywczy ma wziecie,a co do biurka to polecam zaklad stolarski lub dobrego stolarza ktory zrobi od podstaw biurko
o sy-ab&qay+window+desk&oq=windoway+d&gs_l=hp.1.3.0i30l3j0i8.1488.1488.1.4614.1.1.0.0.0.0.196.196.0j1.1.0...0.0...1c.pNKstc2resI&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=4d59194e7a14bae1&biw=1064&bih=642" target="_blank">takie biurka chodzi?
♪ Zakopałem w moim ogrodzie, To co złe jest w moim narodzie ♪