20.00 f Ania78
-----------------------
199.18 f
Ania stwierdzila , ze przegapila akcje dlatego juz teraz doklada na kolejna

Str 3 z 4 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2012-08-28 08:02:41 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
179.18 f+
20.00 f Ania78 ----------------------- 199.18 f Ania stwierdzila , ze przegapila akcje dlatego juz teraz doklada na kolejna ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2012-08-29 19:48:45 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Wlasnie nadalam dwie paczki do Hubercika
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
alice804 | Post #3 Ocena: 0 2012-09-05 22:04:37 (13 lat temu) |
Z nami od: 16-09-2011 Skąd: Morąg |
Kochani! Dziś właśnie doszła jedna z paczek . Kolejna zapewne będzie na dniach , ale to i dobrze bo taka dawkę szczęścia trzeba rozłożyć na kilka dni
![]() Jesteśmy zobowiązani z całego serca serdecznie wam podziękować! Zaczynając od Ewy potem Anetty i jej córki sponsorom i wszystkim ofiarodawcom. Zaczęło się od Marzycielskiej Poczty tak jesteście z nami do teraz kochani przyjaciele! Dziękujemy że mogliśmy na was liczyć w trudnych momentach naszego życia. To kolejny raz kiedy wyciągnęliście przyjacielską rękę by pomóc , by uśmiech na buzi Hubercika nie zgasł. Hubercik każda rzecz obejrzał i z każdej bardzo się cieszył.Urbanka są przepiękne.Wielu ulubionych bohaterów właśnie dzisiaj już zaliczył kąpiel ze Spidermanem i szlafroczkiem się okrył a na jutro już przyszykował czerwoną koszulkę z Spidermanem do szkoły. Piórnik nowy już zapakowany a mazaki przydały się do zrobienia ozdobnych szlaczków z religii.Ta porcja uśmiechu zakończona oczywiście słodkimi słodyczami . Tata Huberta powiedział ez tak troszeczkę powoli a on na to tatuś ja mam jeszcze tyle paczek nie bój się wystarczy mi ![]() dzięki Wam Kochani Hubercik Ma książki , ma ubranka i wszystkie potrzebne rzeczy. Dziękujemy ! Bez Was nie dalibyśmy rady!!! Zdjęcia wyśle do Ewy żeby wstawiał bo ja znowu namieszam ze nie będzie widać... |
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: +2 2012-09-05 22:09:06 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Udalo mi sie jedno skopiowac z fb
![]() ![]() Dla takiej radosci warto pomagac . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2012-09-05 22:22:25 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Krotkie wyjasnienie bo ktos mi sie tu zdjecia czepia
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2012-09-05 22:50:25 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Dorzucam pozostale zdjecia przeslane mi na maila
![]() ![]() ![]() ![]() A tu dla przypomnienia gdzie mozna znalezc naszego Hubercika HUBERCIK Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
alice804 | Post #7 Ocena: 0 2012-09-05 22:50:59 (13 lat temu) |
przepraszam to właśnie ja nie wiem jak sie datę przestawia , gdyż to aparat siostry tym bardziej nie grzebię . Paczka dzisiaj przyszła i dzisiaj robione.
![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2012-09-06 20:36:15 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Dostalam potwierdzenie , ze druga paczka dotarla dzis do Hubercika
![]() Podziekowania dla DariiT oraz uklony dla firmy http://www.paczkidopolski.co.uk/ za darmowe dostarczenie paczek Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
alice804 | Post #9 Ocena: 0 2012-09-06 22:00:51 (13 lat temu) |
przepraszam że tak pozno dzisiaj tu dotarłam ale zaraz powiem dlaczego... oczywiscie całym sercem dołączamy się do podziękowań
![]() Otóz moi kochani od południa dzisiaj gram w piratów kulki leca jak nic tej radości nie da sie opisac . bardzo dziękujemy za kolejna paczkę , koeljną porcję ubranek , Hubert już szaleje i sie co chwile przebiera , adzisiaj rano przeciez mial nalozyc koszulkę z Spidermanem ale powiedział zebym dała mu inna bo mu trochę kolorystycznie do spodni nie pasuje... No nie moge jak sie nasmiałam zatem teraz to mam modela w domu . Ale suma sumaru jestescie wielcy Huberik teraz bedzie jak gwiazdor . poczóweczkę oczywiście przeczytał i powiedział ze nie ma rzeczy która by mu się nie podobała.Wieczór zakończył się zrobieniem z kartonu samochodu cichobiegu, ja juz nie nadazam za jego pomysłami .Zjęcia zaraz dojda bo idą okrezna drogą tak sie zakrecily ze date znowu pomyliły ![]() |
agarudii | Post #10 Ocena: 0 2012-09-06 22:06:00 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
![]() Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|