MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Marzenie Angeliki- reaktywacja

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2012-07-08 23:37:23 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Pamietacie zapewne jak w zeszlym roku pomagalismy spelnic marzenie Angeliki? Dla tych nie zaznajomionych z tematem badz majacych problem z pamiecia wklejam link ;-)

http://www.mojawyspa.co.uk/forum/84/31823/Spelniamy-marzenie-Angeliki
Odkad Angelika wyjechala caly czas pozostaje z nimi w dobrym kontakcie rozmawiajac z jej mama i dowiadujac sie jak im sie wiedzie . Nie bede ukrywac , ze Angela i jej siostra bardzo przypadly mi do gustu poprzez swoje podejscie do zycia. Dawno nie spotkalam tak dojrzalych emocjonalnie dziewczynek , ktore mimo wielu prob umieja cieszyc sie drobnymi rzeczami . Maja naturalna skromnosc i nie uwazaja , ze skoro tyle przeszly wszystko im sie nalezy .Przyjmuja wszystko z wielka radoscia , nie domagajac sie niczego tylko czerpiac przyjemnosc z tego co otrzymaly .
Jakis juz czas myslalam czy moze udaloby sie aby jeszcze kiedys mogly ponowie przyjechac .Wiem , ze ich mama wszystko przeznacza na leczenie Angeli bo caly czas potrzebuje drogich szczepionek by moc zyc i jakos funkcjonowac.Rozumiem , ze koszty wakacji przerasataja . Udalo im sie dzieki pomocy przyjaciol zakupic bilety do Anglii na kilka dni . Bede sie z nimi widziec w weekend z 28- 29 lipca .Te dwa dni spedza z nami , korzystajac z gosciny w naszym domu. Zatrzymaja sie u dalekiej rodziny , my po nie pojedziemyw sobote i spedzimy z nimi te dwa dni .
Pomyslalam , zeby sprobowac zorganizowac dla Angeli znow wypad do safari parku , wiem ze bardzo by sie ucieszyla . Myslalam jednak o tym kolo Liverpoolu zeby nie jechac do tego samego.
Mialam poczatkowo nie otwierac tego tematu i podzielilam sie ta wiadomoscia z kilkoma osobami na forum . Odzew i reakcje przeszly moje najsmielsze oczekiwania . Sila perswazji niektorych osob jest ogromna ;-)dlatego jednak po usilnych namowach postanowilam , ze niech sie dzieje co chce temat otworze . Dzieki ofiarnosci niektorych osob juz udalo sie uzbierac kwote 105 funtow na realizacje mojego pomyslu .
Pieniadze pozostale z poprzedniej akcji w kwocie 166. 38 zostawiam zamrozone na inne cele aby nie zarzucono mi , ze z tych pieniazkow realzuje jakies swoje szalone wzije a pieniadze moge wykorzystac na wazniejsze cele , dla bardziej potrzebujacych.
Wiem , ze jeszcze kilka osob chce sie dolaczyc do pomocy mi w tym pomysle . Jesli sa jeszcze jacyc chetni i uwazacie , ze to dobry pomysl zawsze mozecie dolaczyc . Nie ma jednak zadnego przymusu czy presji aby wziac w tym udzial .
Na chwile obecna wiem , ze uda sie zrealizowac wypad do safari kolo Liverpoolu.Koszt biletow dla nich trzech to 45 funtow.Mamy tez pienazki na paliwo na ten dzien ,mamy do pokonania lacznie w sobote 250 mil. Obiad mamy juz zapewniony u naszego Dwunastego :-D.
Nie mam jeszcze pomyslu odnosnie niedzieli bo wszystko wyszlo niespodziewanie . Nie bede ukrywac , ze wszystko zalezy od zebranej kwoty .
Kwestie niedzieli zostawiam jak narazie otwarta . Mamy w sumie 3 tygodnie na ogarniecie wszystkiego . czas pokaze co z tego wyjdzie

Dotychczasowe wplaty:
Anonim 15 f
Adacymru 10 f
Fisolka 10 f
Dudzia 10 f
Andypolo 10 f
Tola I Piecia 50 f
-----
Lacznie 105 f

Podaje swojego paypala dla zainteresowanych
koneffka1@googlemail.com
Prosze tylko wplacajac dopisac dla Andzeliki .

Ps ..Wiem , wiem ...tytul jest beznadziejny ale juz sie od pol godziny klocimy jaki ma byc i nic sensownego nie przychodzi do glowy ;-) Musicie wiec mi wybaczyc :-]

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 08-07-2012 23:43 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

staryznajomy

Post #2 Ocena: 0

2012-07-09 00:06:25 (13 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2012-07-08 23:37:23, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Podaje swojego paypala dla zainteresowanych
koneffka1@googlemail.com
Prosze tylko wplacajac dopisac dla Andzeliki .

Ps ..Wiem , wiem ...tytul jest beznadziejny ale juz sie od pol godziny klocimy jaki ma byc i nic sensownego nie przychodzi do glowy ;-) Musicie wiec mi wybaczyc :-]

[ Ostatnio edytowany przez: <i>EFKAKONEFKA33</i> 08-07-2012 23:43 ]

może "Angelika -bo zasłużyła" ?:-?
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2012-07-09 00:22:49 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Tytul jest ok, mi podoba sie podtrzymywanie marzenia, dokad jest mozliwosc marzyc...
Ada

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #4 Ocena: 0

2012-07-09 07:33:41 (13 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Mi się podoba tytuł, bo od razu wiadomo, że chodzi o Angelikę :-)
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dwunasty

Post #5 Ocena: 0

2012-07-09 09:21:04 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

To Ci Efka.
;-)

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-07-09 09:43:17 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wielkimar

Post #7 Ocena: 0

2012-07-09 09:57:07 (13 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Na niedzielę proponuję "sealife" w
bham

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #8 Ocena: 0

2012-07-09 14:40:42 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

hmmm

http://www.blueplanetaquarium.com/

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2012-07-09 18:16:10 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Pozniej Wam wkleje nasz ambitny plan ( znaczy bardziej dwunastego ;-):-]) .Dopiero weszlam do domu i wpierw musze ogarnac sie ze wszystkim .Chyba , ze dwunasty nie wytrzyma i wszytsko wypaple wczesniej ;-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2012-07-09 18:46:55 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Tak sie bal, ze go do muru przycisniemy, ze sie wylogowal...:-]
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony