http://www.mojawyspa.co.uk/forum/84/31823/Spelniamy-marzenie-Angeliki
Odkad Angelika wyjechala caly czas pozostaje z nimi w dobrym kontakcie rozmawiajac z jej mama i dowiadujac sie jak im sie wiedzie . Nie bede ukrywac , ze Angela i jej siostra bardzo przypadly mi do gustu poprzez swoje podejscie do zycia. Dawno nie spotkalam tak dojrzalych emocjonalnie dziewczynek , ktore mimo wielu prob umieja cieszyc sie drobnymi rzeczami . Maja naturalna skromnosc i nie uwazaja , ze skoro tyle przeszly wszystko im sie nalezy .Przyjmuja wszystko z wielka radoscia , nie domagajac sie niczego tylko czerpiac przyjemnosc z tego co otrzymaly .
Jakis juz czas myslalam czy moze udaloby sie aby jeszcze kiedys mogly ponowie przyjechac .Wiem , ze ich mama wszystko przeznacza na leczenie Angeli bo caly czas potrzebuje drogich szczepionek by moc zyc i jakos funkcjonowac.Rozumiem , ze koszty wakacji przerasataja . Udalo im sie dzieki pomocy przyjaciol zakupic bilety do Anglii na kilka dni . Bede sie z nimi widziec w weekend z 28- 29 lipca .Te dwa dni spedza z nami , korzystajac z gosciny w naszym domu. Zatrzymaja sie u dalekiej rodziny , my po nie pojedziemyw sobote i spedzimy z nimi te dwa dni .
Pomyslalam , zeby sprobowac zorganizowac dla Angeli znow wypad do safari parku , wiem ze bardzo by sie ucieszyla . Myslalam jednak o tym kolo Liverpoolu zeby nie jechac do tego samego.
Mialam poczatkowo nie otwierac tego tematu i podzielilam sie ta wiadomoscia z kilkoma osobami na forum . Odzew i reakcje przeszly moje najsmielsze oczekiwania . Sila perswazji niektorych osob jest ogromna

Pieniadze pozostale z poprzedniej akcji w kwocie 166. 38 zostawiam zamrozone na inne cele aby nie zarzucono mi , ze z tych pieniazkow realzuje jakies swoje szalone wzije a pieniadze moge wykorzystac na wazniejsze cele , dla bardziej potrzebujacych.
Wiem , ze jeszcze kilka osob chce sie dolaczyc do pomocy mi w tym pomysle . Jesli sa jeszcze jacyc chetni i uwazacie , ze to dobry pomysl zawsze mozecie dolaczyc . Nie ma jednak zadnego przymusu czy presji aby wziac w tym udzial .
Na chwile obecna wiem , ze uda sie zrealizowac wypad do safari kolo Liverpoolu.Koszt biletow dla nich trzech to 45 funtow.Mamy tez pienazki na paliwo na ten dzien ,mamy do pokonania lacznie w sobote 250 mil. Obiad mamy juz zapewniony u naszego Dwunastego

Nie mam jeszcze pomyslu odnosnie niedzieli bo wszystko wyszlo niespodziewanie . Nie bede ukrywac , ze wszystko zalezy od zebranej kwoty .
Kwestie niedzieli zostawiam jak narazie otwarta . Mamy w sumie 3 tygodnie na ogarniecie wszystkiego . czas pokaze co z tego wyjdzie
Dotychczasowe wplaty:
Anonim 15 f
Adacymru 10 f
Fisolka 10 f
Dudzia 10 f
Andypolo 10 f
Tola I Piecia 50 f
-----
Lacznie 105 f
Podaje swojego paypala dla zainteresowanych
koneffka1@googlemail.com
Prosze tylko wplacajac dopisac dla Andzeliki .
Ps ..Wiem , wiem ...tytul jest beznadziejny ale juz sie od pol godziny klocimy jaki ma byc i nic sensownego nie przychodzi do glowy

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 08-07-2012 23:43 ]