MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prośba o pomoc

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

darmund

Post #1 Ocena: 0

2012-06-09 09:25:56 (13 lat temu)

darmund

Mężczyzna

Z nami od: 02-01-2012

Spokojnie i bez nerwacji , sobota rano , niektorzy w pracy , niektorzy lecz kaca po wczorajszym , poczekaj temat sie rozwinie troche pozniej i cos sie znajdzie . Moja byla agencja raczej Tobie nie pomoze gdzyz nastawina jest na pracownikow sektora meblarskiego a tu nie posiadasz doswiadczenia .

[ Ostatnio edytowany przez: darmund 09-06-2012 09:30 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Robert38

Post #2 Ocena: 0

2012-06-09 09:37:07 (13 lat temu)

Robert38

Mężczyzna

Z nami od: 08-06-2012

Cytat:

2012-06-09 09:25:45, 12miko12 napisał(a):
Robert, na odległość marne szanse - u nas w mieście ciągle ktoś się nowy pojawia, jest bardzo dużo agencji pracy, również ofert pokojów do wynajęcia.
Rejestrujesz się w agencjach i teoretycznie masz jakąś robotę, praca na 3 zmiany (z nockami) w magazynach albo przy produkcji.
Przy recycklingu wymagany jest good communication skils - no to może jeszcze nie teraz.

O to już coś :) wiem wiem odpoczywacie sobie a i kacyk u nie których ;) ja to jak najbardziej rozumiem
Jak juz wcześniej pisałem pracy sie nie boję mogę pracować w nocy na 3 zmiany, ważne aby cos zalapać platnego a później człowiek się rozwinie albo i nie pozostanie powrót-liczę się z każdą możliwością tylko już nie chce być wydymany zaprzeproszeniem, fajnie iż chcecie pomóc serdecznie dziekuje a moze i ja kiedyś bedę mógł się odwdzięczyć ??? w życiu różnie bywa

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #3 Ocena: 0

2012-06-09 10:25:44 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2012-06-09 11:15:35 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-06-09 07:25:51, Robert38 napisał(a):
Witajcie, jako,że wczoraj napisałem post z prosbą o pomoc w dziale praca (został on skasowany przez kogoś z supportu-nawet nie mam info dlaczego a przecież nie łamał regulaminu) postanowilem napisać w tym dziale.

Post został skasowany bo forum to nie dział ogłoszeń.
Jeśli szukasz porad jak szukać pracy i jak nie dać się oszukać to na pewno na tym forum takie porady znajdziesz.
Posty z prośbą o prace, mieszkanie itp są i będą kasowane.

Temat zamykam.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,