temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Robert38 | Post #1 Ocena: 0 2012-06-09 07:25:51 (13 lat temu) |
Z nami od: 08-06-2012 Skąd: Szukam |
Witajcie, jako,że wczoraj napisałem post z prosbą o pomoc w dziale praca (został on skasowany przez kogoś z supportu-nawet nie mam info dlaczego a przecież nie łamał regulaminu) postanowilem napisać w tym dziale.
A wiec kochani mam ogromną prośbę, proszę o pomoc w starcie w Wielkiej Brytani, chodzi mi o pomoc w zamieszkaniu i znalezieniu pracy jakiejkolwiek na początek, sam start a później juz będę sam ogarniał siebie, Starałem sie o pracę w niemczech lecz 2 razy zostałem oszukany i pozbawiony gotówki 3 razu nie zniosę, dlatego postanowilem sie zwrócić z ogromną prośba do Was na tym forum.Straciłem pracę w Polsce a że nie ma tu czego szukać stąd ta moja prośba do Was wszystkich. Posiadam pieniążki na rozpoczęcie czyli oplacenia kąta do spania oraz utrzymania siebie na start, wiem iż ni9e brak jest oszustów lecz mam nadzieję iż sa jeszcze dobrzy ludzie którzy pomogą-Jeszcze raz Proszę Pomóżcie mi bedę bardzo wdzięczny pozdrawiam serdecznie Robert |
clockwork_orang | Post #2 Ocena: 0 2012-06-09 07:34:50 (13 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
to moze jeszcze dopisz, jak to sobie wyobrazasz?
ktos ma odebrac Cie z lotniska, zaprowadzic do pokoju i lazic po agencjach, bo jezyk 'masz' slaby? a jak nie znajdzisz roboty przez miesiac czy dwa, to sponsorowac? |
darmund | Post #3 Ocena: 0 2012-06-09 08:50:27 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-01-2012 Skąd: Dartford |
Wiecej info o umiejetnosciach i doswiadczeniu zawodowym .
Czy przegladales jakiekolwiek ogloszenia na polskich lub innych portalach ? Kontaktowales sie z jakimkolwiek pracodawca ? |
Robert38 | Post #4 Ocena: 0 2012-06-09 09:05:49 (13 lat temu) |
Tak kurcze jakoś nie mam przekonania do pracy za posrednictwem agencji pracy i dlatego moja prośba o pomoc,b ędę pierwszy raz w GB. clockwork jak masz tak odpowiadać to nie pisz wogóle. Nie prosiłem o sponsorowanie ani o odbieranie z lotniska nie jestem małym chłopcem poprostu potrzebuję pomocy w pierwszych krokach a Twoich pieniedzy nie potrzebuję ani sponsoringu, nie masz ochoty pomagać to nie z reszta zapomniałeś sie chyba Ty też stawiałeś kiedyś pierwsze kroki no chyba że odrazu urodziłeś się geniuszem Brytyjskim- ja nie jestem geniuszem to tyle, z zawodu jestem technikiem informatykiem w specjalizacji Konfiguracja Sprzętu i Oprogramowania mój angielski jest bardzo słaby dlatego na początek chciałem poprosić o pomoc w pierwszych krokach moge pracować gdzie kolwiek pracy się nie boje lecz jeśli jest to problemem ok nie ma tematu-mimo wszystko pozdrawiam
|
darmund | Post #5 Ocena: 0 2012-06-09 09:10:26 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-01-2012 Skąd: Dartford |
Nie wszystkie agencje sa nastawione na oszukiwanie , przeyjechalem tutaj dwa lata temu wlasnie przez agencje i dzieki niej ,a moze dokladniej ludziom tam pracujacym stawialem pierwsze kroki tutaj . Mimo wszystko radze szukac rowniez za pracy za posrednictwem agencji , nie ma co ukrywac ale pracodawcy czesto przyjmuja ludzi przez agencje bo chca bez ryzyka sprawdzic co pracownik potrafi .
|
|
|
clockwork_orang | Post #6 Ocena: 0 2012-06-09 09:15:47 (13 lat temu) |
Cytat: 2012-06-09 09:05:49, Robert38 napisał(a): Tak kurcze jakoś nie mam przekonania do pracy za posrednictwem agencji pracy i dlatego moja prośba o pomoc,b ędę pierwszy raz w GB. clockwork jak masz tak odpowiadać to nie pisz wogóle. Nie prosiłem o sponsorowanie ani o odbieranie z lotniska nie jestem małym chłopcem poprostu potrzebuję pomocy w pierwszych krokach a Twoich pieniedzy nie potrzebuję ani sponsoringu, nie masz ochoty pomagać to nie z reszta zapomniałeś sie chyba Ty też stawiałeś kiedyś pierwsze kroki no chyba że odrazu urodziłeś się geniuszem Brytyjskim - ja nie jestem geniuszem to tyle, z zawodu jestem technikiem informatykiem w specjalizacji Konfiguracja Sprzętu i Oprogramowania mój angielski jest bardzo słaby dlatego na początek chciałem poprosić o pomoc w pierwszych krokach moge pracować gdzie kolwiek pracy się nie boje lecz jeśli jest to problemem ok nie ma tematu-mimo wszystko pozdrawiam geniuszem tak od razu to nie... ale, bylo to dostatecznie dawno temu, ze wystarczylo wejsc do pierwszej z brzegu agencji i miales robote na nastepny dzien, wszedzie wisialy karki o zatrudnieniu 'do pomocy' lub ulotek - sam po przepracowaniu kilku miesiecy na budowie poszedlem w cieple miejsce na poczcie po zdaniu prostego egzaminu z dodawania ![]() wlasnie Ci pomagam, uswiadamiajac ze wtopisz kase po raz trzeci... |
Robert38 | Post #7 Ocena: 0 2012-06-09 09:16:28 (13 lat temu) |
ok moze doradzisz jakaś agencję??? w Polsce zostałem juz 2 razy wykiwany do pracy w Niemcowni
|
Robert38 | Post #8 Ocena: 0 2012-06-09 09:17:30 (13 lat temu) |
rozumiem Ok niech już i tak pozostanie trzymajcie się
|
clockwork_orang | Post #9 Ocena: 0 2012-06-09 09:22:58 (13 lat temu) |
Cytat: 2012-06-09 09:16:28, Robert38 napisał(a): ok moze doradzisz jakaś agencję??? w Polsce zostałem juz 2 razy wykiwany do pracy w Niemcowni Adecco ma w Polsce oddzial... |
Post #10 Ocena: 0 2012-06-09 09:25:45 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|