Str 13 z 15 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
marcinb |
Post #1 Ocena: 0 2012-03-25 18:03:24 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Ada i Efka - jako osoby inteligentne i odpowiadajace za porzadek na Forum - co wyscie sie tak przyczepily do MM?
Nie podoba sie Wam jej wypowiedz to nie odpisujcie - ma prawo do wlasnego zdania to je wyglosila. Zdanie nie musi sie wam podobac i trudno, musicie jakos z tym zyc.
A ze krzykaczy-pomagaczy na watku nie ma, to tylko plus. Rowniez brac personalnie do siebie roznych wypowiedzi tez nie ma po co. Co zaskoczylo kika osob, co wyrazily w woich PW, to poczatkowy brak rekacji ze trony osob zwiazanyh sie z roznymi akcjami pomocowymi.
Teraz reakcja jest i bardzo dobrze - KAZDA pomoc sie liczy, a jesli ktos ma problemy z bledna interpretacja wpisow innych uzytkownikow to trudno. Musie sobie jakos z tym poradzic...
Krun - MM juz ci odpisala Uwaga moderatora: Odpowiedzi udzielilam na pw, zeby nie zasmiecac tematu. Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|

|

|
|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #2 Ocena: 0 2012-03-25 18:13:27 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2012-03-25 18:03:24, marcinb napisał(a):
Efka - co wyscie sie tak przyczepily do MM?
Odpowiedzialam na priv .Tu juz nie zamierzam skladac kolejnych wyjasnien bo nie jest ku temu miejsce. Zachowujac wszelkie normy netykiety odnislam sie tylko i wylacznie do wypowiedzi , nie widze wiec w czym problem. Juz jakis czas temu ustalilismy , ze jest to foum publiczne i kazdy moze sie wypowiedziec . Skoro MM ma takie prawo do wolnosci wyrazania jak pewne kwestie widzi ja tez wydaje mi sie takie prawo posiadam . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
kolezanka_szkla |
Post #3 Ocena: 0 2012-03-25 18:21:47 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Krun - czy to znaczy, ze wszystko idzie po Twojej mysli? "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|

|
 |
|
Nie_z_tej_bajki |
Post #4 Ocena: 0 2012-03-25 18:27:31 (13 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Edit: a z tego co wszyscy juz od jakiegos czasu wiemy i widzimy, Ewa nie jest juz modem. [ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 25-03-2012 18:49 ] Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! 
|

|

|
|
staryznajomy |
Post #5 Ocena: 0 2012-03-25 18:30:04 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2012-03-25 18:21:47, kolezanka_szkla napisał(a):
Krun - czy to znaczy, ze wszystko idzie po Twojej mysli?
chłop może nie chce zapeszać.
pewnie powie jak się uda.
krun -jednak możesz jasno powiedzieć czy coś sobie upatrzyłes? pewnie zaspokoi to ciekawość pytających.  przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|

|
 |
|
|
kaza10000 |
Post #6 Ocena: 0 2012-03-25 18:34:19 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Mam nadzieje, że odzyskasz wiare w ludzi ( ja niestety nie) i wszystko ułoży się po twojej myśli. Pamiętaj najważniejsze jest zdrowie a dalej jakoś to będzie, ułoży się napewno, wystarczy poczytać ilu ludzi próbuje pomóc.
Trzymam kciuki.
|

|
 |
|
kolezanka_szkla |
Post #7 Ocena: 0 2012-03-25 18:37:47 (13 lat temu) |
Znajomy, to nie ciekawosc, tylko dobrze zycze chlopojowi. Caly czas trzymam kciuki za niego. Nie ukrywam, ze mam przez to pewne tyly w sprzataniu i praniu, wiec moze jednak juz bym mogla te kciuki puscic? ALEEEEE jesli nadal jest potrzeba trzymania kciukow - moge jeszcze jeden dzien w brudzie i smrodzie posiedziec.  "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|

|
 |
|
krunschwitz |
Post #8 Ocena: 0 2012-03-25 18:37:57 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Kochani.
Sprawa wygląda tak:
Wszystko wskazuje na to,że od poniedziałku 2 kwietnia zacznę pracę w Londynie.Ktoś mi ją zaproponował.Nie będę osoby wskazywał z imienia ,bo nawet nie wiem czy ta osoba sobie tego życzy.
Nie przekomarzajmy się kto ma jaki wkład w całą moją sprawę.Bardzo Was wszystkich o to proszę.
Ze swojej strony pozostało mi tylko znaleźć sobie pokój,a ponieważ udało mi się zorganizować pieniądze na wynajem to wydaje mi się ,że dam radę.
To chyba tyle.
O dalszych postępach będę Was informował w miarę na bieżąco.
Wszystkim bardzo ,bardzo dziękuję za poświęcony w mojej sprawie czas.
Dziękuję pięknie.
Wasz uniżony Krunschwitz  Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|

|

|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #9 Ocena: 0 2012-03-25 18:41:46 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Krun -swietnie  bardzo sie ciesze Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
kolezanka_szkla |
Post #10 Ocena: 0 2012-03-25 18:46:10 (13 lat temu) |
 "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|

|
 |
|