2012-03-25 09:37:43, Mama-Myszy napisał(a):
To po co sie pojawiaja na roznych watkach pomocowych wpisy kto i ile wplacil
Przede wszystkim po to , zeby kazdy wiedzial , ze jego wplata nie zaginela gdzies po drodze . Po czesci dla siebie samej , zeby nikt mi nie zarzucil , ze zdefraudowalam pieniadze .Dla czytelnosci i przejrzystosci ile juz uzbieralismy i jak przykladowo w przypadku zbiorki na Gabrysia ile mamy jeszcze do uzbierania.Jezeli komus zalezy na anonimowosci zawsze jest to uwzgledniane w temacie. Dziwi mnie , ze musze to pisac bo sama nie tak dawno otworzylas watek dotyczacy pomocy i robilas tak samo .Dlatego nie bardzo rozumiem teraz twoje pytanie
Kolejna kwestia .Watki sa podbijane chocby z tego wzgledu (i to tez jako osoba inteligenta powinnas wiedziec i tez po raz kolejny odniose sie do twojego watku robilas podobnie) po to , ze nie kazdy zagladan forum codzienie.Te osoby , ktore zagladaja tu od czasu do czssu maja szanse zainteresowac sie watkiem jesli jest widoczny.
Nie raz ludzie do mnie pisali na priv , ze co prawda widza , ze watek juz istnieje od kilku dni ale dopiero w danym momencie udalo sie go zauwazyc
Nie tak dawno jeszcze pisalas , ze jestes dumna z akcji prowadzonych na mw i cieszysz sie , ze mozesz wziasc w nich udzial...
Przechodzac do konkretow. Z Krunschwitem rozmawialam telefonicznie jescze przed otworzeniem tego watku , wiec wiedzial , ze ewentualnie moze na mnie liczyc i w jaki sposob .Widzac ile osob jest chetnych do pomnocy nie czulam potrzeby pisania tu czegokolwiek.
Dobry Wujek ...juz wczesniej o tym myslalam . ale mialam obawy , ze ten pomysl moze nie przejsc , niemniej z checia dorzuce pare groszy.