MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Krunschwitz był w potrzebie,ale na MW są dobrzy ludzie...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

Str 11 z 15

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2012-03-25 10:07:30 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2012-03-25 09:37:43, Mama-Myszy napisał(a):

To po co sie pojawiaja na roznych watkach pomocowych wpisy kto i ile wplacil

Przede wszystkim po to , zeby kazdy wiedzial , ze jego wplata nie zaginela gdzies po drodze . Po czesci dla siebie samej , zeby nikt mi nie zarzucil , ze zdefraudowalam pieniadze .Dla czytelnosci i przejrzystosci ile juz uzbieralismy i jak przykladowo w przypadku zbiorki na Gabrysia ile mamy jeszcze do uzbierania.Jezeli komus zalezy na anonimowosci zawsze jest to uwzgledniane w temacie. Dziwi mnie , ze musze to pisac bo sama nie tak dawno otworzylas watek dotyczacy pomocy i robilas tak samo .Dlatego nie bardzo rozumiem teraz twoje pytanie

Cytat:
podbija sie watki dla samej zasady podbijania? dlatego ze... (tu wpiszcie sobie co uwazacie za stosowne). Napislabym tu wiecej, ale to nie o tym watek.

Kolejna kwestia .Watki sa podbijane chocby z tego wzgledu (i to tez jako osoba inteligenta powinnas wiedziec i tez po raz kolejny odniose sie do twojego watku robilas podobnie) po to , ze nie kazdy zagladan forum codzienie.Te osoby , ktore zagladaja tu od czasu do czssu maja szanse zainteresowac sie watkiem jesli jest widoczny.
Nie raz ludzie do mnie pisali na priv , ze co prawda widza , ze watek juz istnieje od kilku dni ale dopiero w danym momencie udalo sie go zauwazyc

Nie tak dawno jeszcze pisalas , ze jestes dumna z akcji prowadzonych na mw i cieszysz sie , ze mozesz wziasc w nich udzial...

Przechodzac do konkretow. Z Krunschwitem rozmawialam telefonicznie jescze przed otworzeniem tego watku , wiec wiedzial , ze ewentualnie moze na mnie liczyc i w jaki sposob .Widzac ile osob jest chetnych do pomnocy nie czulam potrzeby pisania tu czegokolwiek.

Dobry Wujek ...juz wczesniej o tym myslalam . ale mialam obawy , ze ten pomysl moze nie przejsc , niemniej z checia dorzuce pare groszy.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2012-03-25 10:22:49 (13 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Temat warto podbijać, może zauważy go ktoś, dla kogo przekimanie Kruna przez jakiś czas w Londynie to nie problem.

Po to podbija się tematy, żeby nie zniknęły w natłoku trywialnych wątków, od których się na tym forum roi.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

clockwork_orang

Post #3 Ocena: 0

2012-03-25 10:29:38 (13 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

hmm, a to nie jest tak, ze Krunschwitz'a ludzie znaja i sa badziej skorzy do pomocy jemu, anizeli komus kompletnie nieznanemu?

ps. kiedys deklarowalem, ze konkretny cel wspomoge, wiec jesli bedzie PP, to cos podesle... i tak, dlatego ze go znam z forum 8-)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2012-03-25 10:32:27 (13 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2012-03-25 10:29:38, clockwork_orange napisał(a):
hmm, a to nie jest tak, ze Krunschwitz'a ludzie znaja i sa badziej skorzy do pomocy jemu, anizeli komus kompletnie nieznanemu?
(...)

To chyba logiczne, że najpierw człowiek rozgląda się za znajomymi?

Mnie też do tego tematu zwabił nick Kruna w tytule, a nie apel do "dobrych ludzi".

;)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Dwunasty

Post #5 Ocena: 0

2012-03-25 11:47:49 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Ze specjalną dedykacją:

Obrazek

Do góry stronyOffline

martunia2302

Post #6 Ocena: 0

2012-03-25 12:07:01 (13 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Z nami od: 18-10-2010

Krunschwitz wyslalam Ci priv. ;-) daj znac co i jak .

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #7 Ocena: 0

2012-03-25 12:10:07 (13 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Już odpisałem Marta.Dzięki.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

martunia2302

Post #8 Ocena: 0

2012-03-25 12:20:10 (13 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Z nami od: 18-10-2010

Mam problem z wyslaniem priv do Ciebie.:-|

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2012-03-25 12:26:08 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #10 Ocena: 0

2012-03-25 12:29:44 (13 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Nawrócony, sprawdziłem jeszcze raz wiadomości i nic niestety od Ciebie nie mam.Jak możesz to wyślij jeszcze raz.Może jakiś chwilowy błąd w systemie wysyłania się wkradł.

Od Marty dostałem po kilku jej próbach.
Dzięki.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 11 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,