Znalazłem się w takim punkcie mojego życia, że muszę wszystko rozpocząć od zera. Zainwestowałem pieniądze w biznes w innym kraju i wszystko straciłem. Jak to mówią: "zagrałem i przegrałem". Wróciłem z podkulonym ogonem do UK gdzie chcę odrobić straty. Ale nie o tym, nie o tym...
Szukam kogoś w Londynie (chętnie zachodnim Londynie) kto zgodziłby się na przewaletowanie mnie przez okres 2-3 tygodni, w którym to okresie ja będę szukał pracy dla siebie. Zwyczajnie nie stać mnie teraz na wynajęcie pokoju,a po podjęciu pracy wynajmę własne lokum. Wszyscy wiemy jakie są ceny. Ogłoszenia o pracy różnej maści pojawiają się w internecie i wiem, że coś dla siebie znajdę. Póki co zatrzymałem się na wsi w Derbyshire u mojej siostry. Niestety pracy tutaj nie ma. Chcę wrócić do Londynu, bo tam spędziłem 5 i pół roku swojego życia i tam właśnie czuję się jak u siebie.
Czasem człowiek jest w takiej sytuacji życiowej, że bez pomocnej dłoni osób trzecich nie podźwignie się z dna. Ja właśnie jestem na takim etapie.
Kto może pomóc? Piszcie tutaj lub na PW. Szczegóły do uzgodnienia. Pozdrawiam forumowiczów.
Krunschwitz.
Opinia moderatora: Temat został edytowany przez samego mnie,ponieważ wszystko zaczyna się dobrze układać.