temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-03-07 10:15:42 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Dwunasty | Post #2 Ocena: 0 2012-03-07 10:33:43 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Starka, jeśli piszesz o długach w UK to tutaj naprawdę można uzyskać pomoc. Komornik to ostateczność i głównie za council i nakazy sadowe.
Wiem co pisze. Skorzystaj z bezpłatnej pomocy Payplan. Wszystkie długi które masz zostaną podzielone na te które muszą być spłacane priorytetowo(np.Council) reszta taka jak karty kredytowe i pożyczki może mieć zamrożone odsetki i ustalone DOGODNE DLA CIEBIE( nie banków) raty. Płacisz tyle ile możesz a nie tyle ile banki chcą. Wszelka korespondencja, nękanie telefonami itp. zostanie zatrzymane a Ty będziesz mogla się skupić na rodzinie i pracy i spokojnej splacie zadluzenia. Paypal to sprawa doraźna a nie recepta niestety. http://www.payplan.com/ lub tutaj Tez mi się noga podwinęła na skutek choroby, tez wylądowałem w szpitalu z bólem w klatce piersiowej...ale trzeba żyć! chociażby dla dzieci. |
Post #3 Ocena: 0 2012-03-07 10:50:19 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
magdamaz | Post #4 Ocena: 0 2012-03-07 11:04:42 (13 lat temu) |
Z nami od: 14-04-2010 Skąd: gdzies daleko... |
Z Twojej wypowiedzi wnioskuje, ze jak bylo dobrze to zylas ponad stan i najwyrazniej nie liczylas sie z konsekwencjami. Jezeli nie stac mnie na karte kredytowa to nie biore a tym bardziej nie slucham urzedasow ,ktorzy tylko patrza aby mi wcisnac cokolwiek. Rachunki, czynsz zawsze na pierwszym miejscu nic nie powinno byc wazniejsze jak dach na glowa bo z reszta spraw czlowiek sobie poradzi. Sama jestes sobie winna, ze doprowadzilas do takiej sytuacji.
|
gosiaczek3006 | Post #5 Ocena: 0 2012-03-07 11:17:31 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2010 Skąd: Crewe |
Kazdemu w zyciu noga sie moze powinac,czy zyjac ponad stan ,czy skromnie...ale uwazam ,ze proszenie o wplaty na Paypal to "lekka" przesada...Wiekszosc ludzi zyje z dnia na dzien ,bez oszczednosci,czasem tez ledwo wiazac koniec z koncem i uwazasz ,ze niby z jakiej racji maja Ci pomoc
![]() [ Ostatnio edytowany przez: gosiaczek3006 07-03-2012 11:22 ] ...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....
|
|
|
kaskaaa | Post #6 Ocena: 0 2012-03-07 11:25:06 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-09-2010 Skąd: London |
Ludzie popelniaja w zyciu rozne bledy...ja tam o zadnych kartach kredytowych nie chce slyszec bo dobrze sie bierze gorzej splaca...wspolczuje Ci ale z drugiej strony tak jak juz ktos napisal sama doprowadzilas do tego...Mimo wszystko zycze zebys wyszla z tego dolka....
...
|
czarnulka33 | Post #7 Ocena: 0 2012-03-07 11:25:46 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-09-2007 Skąd: newwport gwent |
no niestety czasami tak bywa gosiaczek ma racje ,wszedzie sa jakies niepowodzenia i naprawde jezeli jest dobrze to sie zyje troche lepiej ale pozniej jak sie cos dzieje to człowiek stopuje troche ,a jak ktos jeszcze straci prace to jest dopiero ból bo wtedy naprawde nie masz za co zapłacic a twoi przyjaciele nie sa juz tacy chetni do pozyczania pieniedzy ,ja sama stracilam prace 2 miesiace temu i pracuje teraz tymczasowo ,gdzie popadnie i tez odczuwam brak kasy bo tylko maz pracuje ,rachunki trzeba zaplacic kredyt na mieszkanie i wszystko z czym zalegasz no ale trzeba sobie jakos radzic ,splacach z opóznieniem ale jakos daje rade ,tyle mam dobrze ze nie mam zadnej karty kredytowej chociaz proponowali ,bo teraz to napewno by byla wykorzystana i jeszcze wiecej do zapłaty ,mysle ze wszystki po nie kad jest ciezko i nie mysle ze ktos bedzie jakiekolwiek pieniadze ci wplacal bo jak kazdy komu jest ciezko chcialby wypisywac na forum i prosic o pieniadze to by byl nie jeden taki post ,co innego pomoc dla dziecka albo ktos bardzo chory to juz jest inna sytuacja
|
Post #8 Ocena: 0 2012-03-07 11:27:55 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: +1 2012-03-07 11:28:49 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Anthrax | Post #10 Ocena: 0 2012-03-07 12:13:25 (13 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2009 |
czasem zreformowanie swoich przyzwyczajen nie przychodzi latwo, ale w sytuacji kryzysowej, zwlaszcza tutaj tnz uk, istnieje wiele opcji
jesli kiedys 500 funtow to byl pikus - na pewno posiadasz dobra materialne ktore mozna spieniezyc: samochod, komputer, bizuteria, tv, game cube/play station/ipod/ipad, fundusz emerytalny - 3K sie chyba uzbiera no i zakupy w Lidlu robic a rodzinie kasy nie wysylac -----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have
|