Str 6 z 10 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2012-02-26 18:18:52 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Tu zdjecia rzeczy zakupionych wczoraj przeze mnie
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
anna-777 | Post #2 Ocena: 0 2012-02-26 19:24:51 (13 lat temu) |
Z nami od: 27-04-2010 Skąd: londyn |
Pampersy są refundowane przez NFZ,lekarz nawet pierwszego kontaktu może wydać wniosek na zaopatrzenie pampersów.Miesięcznie przypada 60 sztuk,jedna na dzień druga na noc.Wiem że to jest mało,ale zawsze coś.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2012-02-26 19:30:31 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-02-26 19:24:51, anna-777 napisał(a): Pampersy są refundowane przez NFZ,lekarz nawet pierwszego kontaktu może wydać wniosek na zaopatrzenie pampersów.Miesięcznie przypada 60 sztuk,jedna na dzień druga na noc.Wiem że to jest mało,ale zawsze coś. dzieki za informacje ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
anna-777 | Post #4 Ocena: 0 2012-02-26 19:37:26 (13 lat temu) |
Ja mieszkam w Polsce(Warszawa) i zajmowałam się dość długo moją babcią,zresztą pracuje jako opiekunka starszego małżeństwa.Mogę im pomóc radą,bo sama mam niepełnosprawne dziecko i wiem co to znaczy być wykluczonym.Jeśli ich córka ma orzeczenie o niepełnosprawności,a mama pobiera zasiłek opiekuńczy w kwocie 520,a nie składała o dodatkowe 100zł(kiełbasa wyborcza Tuska),to niech to zrobi jeszcze w lutym,bo styczeń przepadł.Tak zwany dodatek od stycznia do marca,co prawda jeszcze nam nie wypłacili i nie wiedzą kiedy,bo kasa pusta.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2012-02-26 19:40:21 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-02-26 19:37:26, anna-777 napisał(a): Ja mieszkam w Polsce(Warszawa) i zajmowałam się dość długo moją babcią,zresztą pracuje jako opiekunka starszego małżeństwa.Mogę im pomóc radą,bo sama mam niepełnosprawne dziecko i wiem co to znaczy być wykluczonym.Jeśli ich córka ma orzeczenie o niepełnosprawności,a mama pobiera zasiłek opiekuńczy w kwocie 520,a nie składała o dodatkowe 100zł(kiełbasa wyborcza Tuska),to niech to zrobi jeszcze w lutym,bo styczeń przepadł.Tak zwany dodatek od stycznia do marca,co prawda jeszcze nam nie wypłacili i nie wiedzą kiedy,bo kasa pusta. Wlasnie pisze do koordynatorki Szlachetnej Paczki ,ktora mi dala namiary na te rodzine .Przekaze twoje sugestie , mam nadzieje ,ze im sie to przyda.Dziekuje ci za rady . [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 26-02-2012 19:41 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2012-02-28 19:47:43 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Dotychczasowe wydatki
Shoezone - 25.38 f Morrisons- 14.66 f Aldi - 45.01 f --------------------- 85.05 f 389.92 f - 85.05 f ------------- 304.87 f Pozniej postaram sie wkleic scany rachunkow. W Doncaster trwa caly czas zbiorka , ja powinnam na dniach zakupic buty dla Beatki.Mam nadzieje , ze w miare szybko uda mi sie otrzymac informacje odnosnie rozmiaru pampersow . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2012-02-29 20:10:03 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Scany rachunkow
![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2012-03-01 20:35:49 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Udalo sie uzyskac informacje jakie to maja byc pampersy dla Beatki . W weekend nie pozstaje wiec nic innego jak wybrac sie na zakupy.Mysle , ze w przyszlym tygodniu powinna byc juz wysylka zebranych rzeczy .W zwiazku z tym , ze pewnie znow zostana mi pieniazki bedzie trzeba pomyslec o kolejnych wyzwaniach
![]() Podziekowania dla Anna-777 za zaangazowanie w sytuacje rodziny i chec wsparcia ich porada w trudnych chwilach . Twoje privy i sugestie sa bezcenne . Dziekuje ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
anna-777 | Post #9 Ocena: 0 2012-03-02 13:14:22 (13 lat temu) |
Nie ma,za co.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2012-03-03 08:54:22 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Wklejam kolejne zdjecia przyslane przez Tole
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wstrzymywalam sie z wydawaniem zebranych pieniedzy poniewaz czekalam na Tole zeby zobaczyc co jej sie uda zebrac.Udalo sie i to wiecej niz oczekiwalam .Tola -swietna robota. Mnie caly czas zostaly do zakupu buty dla Beatki. Z tym nie mam problemu. Martwia mnie te nieszczesne pieluchy dla doroslych .Siedzialam chwile wczoraj na necie zeby zobaczyc ceny online i jakie sa dostepne. Zrobil mi sie metlik w glowie.Ceny niektorych sa masakrycznie wysokie .Popatrze w aptekach i sklepach .Porownam ceny i oferty .Pozniej dopiero zdecyduje . Na przyszlosc .W zwiazku z tym ,ze filia w Doncaster ![]() Czas pokaze jak sie wszystko ulozy. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|