MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Z pomoca niepelnosprawnej Beatce

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 6 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2012-02-26 18:18:52 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Tu zdjecia rzeczy zakupionych wczoraj przeze mnie

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anna-777

Post #2 Ocena: 0

2012-02-26 19:24:51 (13 lat temu)

anna-777

Kobieta

Z nami od: 27-04-2010

Pampersy są refundowane przez NFZ,lekarz nawet pierwszego kontaktu może wydać wniosek na zaopatrzenie pampersów.Miesięcznie przypada 60 sztuk,jedna na dzień druga na noc.Wiem że to jest mało,ale zawsze coś.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2012-02-26 19:30:31 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2012-02-26 19:24:51, anna-777 napisał(a):
Pampersy są refundowane przez NFZ,lekarz nawet pierwszego kontaktu może wydać wniosek na zaopatrzenie pampersów.Miesięcznie przypada 60 sztuk,jedna na dzień druga na noc.Wiem że to jest mało,ale zawsze coś.

dzieki za informacje :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

anna-777

Post #4 Ocena: 0

2012-02-26 19:37:26 (13 lat temu)

anna-777

Kobieta

Ja mieszkam w Polsce(Warszawa) i zajmowałam się dość długo moją babcią,zresztą pracuje jako opiekunka starszego małżeństwa.Mogę im pomóc radą,bo sama mam niepełnosprawne dziecko i wiem co to znaczy być wykluczonym.Jeśli ich córka ma orzeczenie o niepełnosprawności,a mama pobiera zasiłek opiekuńczy w kwocie 520,a nie składała o dodatkowe 100zł(kiełbasa wyborcza Tuska),to niech to zrobi jeszcze w lutym,bo styczeń przepadł.Tak zwany dodatek od stycznia do marca,co prawda jeszcze nam nie wypłacili i nie wiedzą kiedy,bo kasa pusta.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2012-02-26 19:40:21 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2012-02-26 19:37:26, anna-777 napisał(a):
Ja mieszkam w Polsce(Warszawa) i zajmowałam się dość długo moją babcią,zresztą pracuje jako opiekunka starszego małżeństwa.Mogę im pomóc radą,bo sama mam niepełnosprawne dziecko i wiem co to znaczy być wykluczonym.Jeśli ich córka ma orzeczenie o niepełnosprawności,a mama pobiera zasiłek opiekuńczy w kwocie 520,a nie składała o dodatkowe 100zł(kiełbasa wyborcza Tuska),to niech to zrobi jeszcze w lutym,bo styczeń przepadł.Tak zwany dodatek od stycznia do marca,co prawda jeszcze nam nie wypłacili i nie wiedzą kiedy,bo kasa pusta.

Wlasnie pisze do koordynatorki Szlachetnej Paczki ,ktora mi dala namiary na te rodzine .Przekaze twoje sugestie , mam nadzieje ,ze im sie to przyda.Dziekuje ci za rady .

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 26-02-2012 19:41 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2012-02-28 19:47:43 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dotychczasowe wydatki

Shoezone - 25.38 f
Morrisons- 14.66 f
Aldi - 45.01 f
---------------------
85.05 f

389.92 f -
85.05 f
-------------
304.87 f

Pozniej postaram sie wkleic scany rachunkow.

W Doncaster trwa caly czas zbiorka , ja powinnam na dniach zakupic buty dla Beatki.Mam nadzieje , ze w miare szybko uda mi sie otrzymac informacje odnosnie rozmiaru pampersow .

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2012-02-29 20:10:03 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Scany rachunkow

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2012-03-01 20:35:49 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Udalo sie uzyskac informacje jakie to maja byc pampersy dla Beatki . W weekend nie pozstaje wiec nic innego jak wybrac sie na zakupy.Mysle , ze w przyszlym tygodniu powinna byc juz wysylka zebranych rzeczy .W zwiazku z tym , ze pewnie znow zostana mi pieniazki bedzie trzeba pomyslec o kolejnych wyzwaniach ;-)

Podziekowania dla Anna-777 za zaangazowanie w sytuacje rodziny i chec wsparcia ich porada w trudnych chwilach .
Twoje privy i sugestie sa bezcenne . Dziekuje :-D

Do góry stronyOffline

anna-777

Post #9 Ocena: 0

2012-03-02 13:14:22 (13 lat temu)

anna-777

Kobieta

Nie ma,za co.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2012-03-03 08:54:22 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wklejam kolejne zdjecia przyslane przez Tole

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wstrzymywalam sie z wydawaniem zebranych pieniedzy poniewaz czekalam na Tole zeby zobaczyc co jej sie uda zebrac.Udalo sie i to wiecej niz oczekiwalam .Tola -swietna robota.

Mnie caly czas zostaly do zakupu buty dla Beatki. Z tym nie mam problemu. Martwia mnie te nieszczesne pieluchy dla doroslych .Siedzialam chwile wczoraj na necie zeby zobaczyc ceny online i jakie sa dostepne. Zrobil mi sie metlik w glowie.Ceny niektorych sa masakrycznie wysokie .Popatrze w aptekach i sklepach .Porownam ceny i oferty .Pozniej dopiero zdecyduje .

Na przyszlosc .W zwiazku z tym ,ze filia w Doncaster ;-) okazuje sie byc preznie dzialajaca placowka wydaje mi sie , ze najlepiej bedzie jak w tym samym czasie bedziemy z Tola organizopwac zbiorke dla dwoch rodzin .Ja tu , za posrednictewm mw i zebranych pieniedzy a ona w Doncaster skupiajajc sie na innej rodzinie.Pozwoli nam to pomoc wiekszej ilosci osob a przy okazji zaoszczedzi czasu w czekaniu na siebie nawzajem i informacje co kto juz kupil .
Czas pokaze jak sie wszystko ulozy.

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,