Str 28 z 30 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-01-29 14:52:18 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
MerryPoppins | Post #2 Ocena: 0 2012-01-29 15:16:27 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Doncaster |
spisalam sie w temacie o pomocy ale mi wykasowało.
MM jakim prawem pytasz mnie na co mam a na co nie? Czy ja napisałam na forum "potrzebuje pieniedzy!!", czy ja napisałam "dajcie mi " .Nie napisam nic, rekami i nogami broniłam sie przed jakimikolwiek darami ,a zwłaszcza pienieznymi. kochana, mój smaochod liczy sobie lat 14 jest starym truposzem ,ktory jexdzi bo nie wyobrazam sobie wizyty u logopedy czy specjalisty autobusem z trojka dzieci. Dalczego i jakim prawem zakłóło cie w oczy "że mam ochote na namioty"? a może w lotto wygram , miec ochote na coś a cos miec to dwie różne rzeczy. Wypluwasz mi ze jestem widoczna na MW, to może mam konto skasować zeby kogos nie bolało, ale nie za duzo fajnych osób tu poznałam aby przez czyjes bolaczki z tego rezygnować.Nie mam zamiaru nikomu tlumaczyc sie ze swojego zycia na forum publicnzym ,kto chciał i miał wiedzieć- ten wie. Tak jak pisalam na poczatku, pieniedzy nigdy nie chciałam, poprosilam dudzie aby pieniądze które dostała na pp odesłała spowrotem wpłacajycym, a inne rzeczy zostawiła na inne aukcje. Wiesz MM, gdybys mi w gebe naplula to by mnie chyba mniej zaboloło niż twoje teksty,jak mozna... Co sie z wami ludzie dzieje? Jak faryzeusze? Dlaczego? ach, "z prosby o kilka paczek zrobiły sie ...."MM, kobieto!!jakie prosby? [ Ostatnio edytowany przez: MerryPoppins 29-01-2012 15:20 ] Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...
[url=][img][/img][/url]
|
Twinkle | Post #3 Ocena: 0 2012-01-29 15:23:20 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2011 Skąd: Somerset |
TY O NIC NIE PROSILAS!!!!!!!!!!!!!!!!
lake...
|
Lenusia | Post #4 Ocena: 0 2012-01-29 15:27:27 (13 lat temu) |
Z nami od: 23-03-2011 Skąd: Gloucestershire |
Marry nie prosiła o pomoc,to koleżanki wyszły z taką inicjatywą.
Jeszcze dodam,że ona nie chciała przyjąć pieniędzy jak sama nie zarobi. Na koniec chciała się podzielić z kimś innym na tym forum. Czyż nie? [ Ostatnio edytowany przez: Lenusia 29-01-2012 15:30 ] Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2012-01-29 15:52:46 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Nie wplacilam nie wiadomo jak wydumanej kwoty , niemniej obraze sie jesli zostanie mi ona zwrocona
![]() Znam sytuacje Merry z telefonicznych rozmow z nia i zycze sobie zeby moje pieniazki zostaly spozytkowane dla dzieciakow . Ciuchy jak obiecalam wysle w przyszly piatek. Dudzia - dalej podtrzymuje -swietna robota .W kwestii rozliczania pieniedzy czy mobilizowania ludzi nie mam ci nic do zarzucenia . Jestes ciepla , wrazliwa osoba .Glowa do gory ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
kroliczek432 | Post #6 Ocena: 0 2012-01-29 15:56:49 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-07-2009 Skąd: manchester |
Cytat: 2012-01-29 15:16:27, MerryPoppins napisał(a): spisalam sie w temacie o pomocy ale mi wykasowało. MM jakim prawem pytasz mnie na co mam a na co nie? Czy ja napisałam na forum "potrzebuje pieniedzy!!", czy ja napisałam "dajcie mi " .Nie napisam nic, rekami i nogami broniłam sie przed jakimikolwiek darami ,a zwłaszcza pienieznymi. kochana, mój smaochod liczy sobie lat 14 jest starym truposzem ,ktory jexdzi bo nie wyobrazam sobie wizyty u logopedy czy specjalisty autobusem z trojka dzieci. Dalczego i jakim prawem zakłóło cie w oczy "że mam ochote na namioty"? a może w lotto wygram , miec ochote na coś a cos miec to dwie różne rzeczy. Wypluwasz mi ze jestem widoczna na MW, to może mam konto skasować zeby kogos nie bolało, ale nie za duzo fajnych osób tu poznałam aby przez czyjes bolaczki z tego rezygnować.Nie mam zamiaru nikomu tlumaczyc sie ze swojego zycia na forum publicnzym ,kto chciał i miał wiedzieć- ten wie. Tak jak pisalam na poczatku, pieniedzy nigdy nie chciałam, poprosilam dudzie aby pieniądze które dostała na pp odesłała spowrotem wpłacajycym, a inne rzeczy zostawiła na inne aukcje. Wiesz MM, gdybys mi w gebe naplula to by mnie chyba mniej zaboloło niż twoje teksty,jak mozna... Co sie z wami ludzie dzieje? Jak faryzeusze? Dlaczego? ach, "z prosby o kilka paczek zrobiły sie ...."MM, kobieto!!jakie prosby? [ Ostatnio edytowany przez: <i>MerryPoppins</i> 29-01-2012 15:20 ] ja sie bardzo ciesze, ze moglam pomoc ale...ludziom chodzi o podanie twojego konta poprzedniego, z ktorego probowalas zdobyc pomoc...trzymaj sie MP |
gosiaczek3006 | Post #7 Ocena: 0 2012-01-29 16:03:53 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2010 Skąd: Crewe |
Widze ze umiecie sobie umilac zycie
![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: gosiaczek3006 29-01-2012 16:06 ] ...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....
|
Dodziunia | Post #8 Ocena: 0 2012-01-29 16:04:38 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-05-2007 Skąd: Derby |
Nie wierze......
![]() ![]() ![]() ![]() |
MerryPoppins | Post #9 Ocena: 0 2012-01-29 16:05:44 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Doncaster |
wiecie co,ani sie tłumaczyc nie bede, bo uwazam ze nie mam z czego..nic nie próbowalam zdobyc, zrozumcie, zaczeło sie od kilku dziwnych zdan a potem poleciało, czym byłam zszokowana ja i dziewczyny pewnei takze.
Zawsze uwazałam i zdania nie zmienie,ze dwie zdrowe rece mam i zo zarobie to wydam i tak robie,chodze na sprzatania, zbierma rzeczy z freecykle apotem je sprzedaje. Czy ja musze sie komus tłumaczys skad mam na MOT,TAX czy internet?Ludzie litości! Po zrobieniu porzadku w szafach chłopaków, wyszedł mi wór nie potrzebnych bardzo dobrych rzeczy,które chcialam przekazac dalej ( 9-11 lat, zainteresowani pisać) ale czy ja nie usłysze,ze niby nie mam a rozdaje? Jak wy sobie wyobrażacie że ja teraz po takiej nagonce chocby pensa przyjmę? MM , nie wnikam w niczyje niepowodzenia,bo jak ktos chce to mowi, nie chce nie mowi-widocznie ma powód,ale ten ktos nigdy nie jest u mnie ani przekreślony ani publicznie obsmarowany. Bo wiesz co..najgorsze jest raz komus przykrośc sprawic a sympatii odzyskac potem bardzo trudno Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...
[url=][img][/img][/url]
|
Twinkle | Post #10 Ocena: 0 2012-01-29 16:07:13 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2011 Skąd: Somerset |
Wstyd mi!!!
Jak mozna!!!! Dudzia niech odesle pieniadze tym co falszywie pomogli. A nastepnym razem zanim ktos bedzie chcial wesprzec jakas akcje to zastanowcie sie 1000 razy cze robicie to z serca czy aby was wypisano ile wplaciliscie!!! Merry nie rob tego,dzieciom bedzie przykro!!! Ci co zalili sie do Dudzi-tym odeslijcie z powrotem szczeerym darczyncom! lake...
|