MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

....helllllpppppp:)

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

latoya

Post #1 Ocena: 0

2011-12-19 10:51:32 (13 lat temu)

latoya

Kobieta

Z nami od: 16-07-2011

:-o
Witajcie jak pisałam jakis czas temu mielismy niechcianych gosci(pluskwy)prawdziwa zmora:(
Po dezynfekcji całej kamienicy 3 raz (wywalili nam wszystkie materace)i skrzynie....Dokładnie 3dni temu :( włascicielka powiadomiła nas ze nowych nie zakupi gdyz meble zostawił poprzedni lokator...
....Chciałam Was zapytac czy nie macie niepotrzebnych lózek(pietrowego) lub sofy rozkladanej fotela...Chwilowy brak srodków uniemozliwia nam zakup mebli...:(
....a moze komus z was zawadza stara sofa? lub tapczan???
Z miła checia przyjme cokolwiek na czym da sie spac....
....Z góry dziekuje:).....

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-12-19 11:00:21 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Przeniosłem Twój post do odpowiedniego tematu.http://www.mojawyspa.co.uk/forum/56/27882/oddam-za-darmo Warto go przejrzeć bo może część postów jest nadal aktualna. Polecam również stronkę http://www.freecycle.org/ gdzie ludzie mają różne rzeczy do wydania.

Na koniec przypominam punkt 3a regulaminuforum:
3. Ponadto pamiętaj o zasadach netykiety

a) Zanim utworzysz nowy temat:
- sprawdz, czy taki sam temat nie istnieje już na naszym forum. Pomocą posłuży ci wyszukiwarka
- sprawdz również, czy interesujące cię informacje nie znajdują się w naszym poradniku
- upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział
- wpisując tytuł nowego tematu, unikaj używania słów "pomocy", "pomóżcie", "ratunku" bądz "problem". Tytuł powinien informować, o czym jest wątek.
- nie zamieszczaj kilku tematów / postów w tym samym dziale / działach forum.

Temat zamykam

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,