MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stoliczku nakryj sie ...;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 10 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2012-01-06 21:30:17 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wklejam zalegly rachunek za ostatnie zakupy dla Pawla

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2012-01-07 00:18:15 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Miejmy nadzieje, ze Nowy Rok bedzie poczatkiem spokoju i szczescia dla Pawla i jego synka, przy pewnej pomocy MW, i ogromnym wkladzie Efki !!!
Ada

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2012-01-11 18:33:27 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Odswiezam ponownie temat by uaktualnic sytuacje w jakiej znaduje sie na dzien dzisiejszy Pawel

W zwiazku z tym ,ze sam zajmuje sie opieka nad synkiem maksymalny wymiar czasu jaki moze pracowac tygodniowo na dzien dzisiejszy to 25 godzin tygodniowo. Wyplate dostaje co dwa tygodnie a nie jak myslalam tygodniowo. Nie sa to wielkie pieniadze.W zeszlym tygodniu czesc zarobionych pieniedzy aby mogl pracowac musial dolozyc do auta .Dzis , po raz kolejny dzwonil w sprawie benefitow o jakie sie staral ale caly czas odpowiedz jest ta sama aby uzbroil sie w cierpliwosc i czekal na decyzje. Z ich strony nie ma wiec caly czas wsparcia finansowego. Wszystko przeciaga sie w czasie a oni potrzebuja jedzenia. Ja ponownie dzwonilam do salvation army w jego miescie ale caly czas odsylaja mnie z kwitkiem.Pisalam juz do Mamy -Myszy , jesli jej sie jutro uda bedzie pytala u siebie .Wstrzymam sie do jutra z decyzjami.Szukam wlasnie informacji o food bank w jego miescie ale wyskakuja mi bzdury.Jesli ktos ma jeszcze jakies podpowiedzi jakie organizacje moglyby pomoc nam w kwestii zywnosci dla Pawla czekam na info.

Pozytywna informacja jest fakt , ze matka po ostatnich wyczynach po pijanemu ma ograniczone kontakty z malym dla jego bezpieczenstwa .Synek juz nie ma mozliwosci zostawac u niej na noc .Maly po ostatnich przezyciach u matki nie chce tam juz chodzic bo sie boi .

W razie gdyby sie okazalo , ze nie uda mi sie tego jedzenia zalatwic kolega AndrzejW profilaktycznie , zawczasu wyslal mi juz na poczet Pawla 20 f .Jesli uda nam sie cos jutro zalatwic pieniadze maja byc przeznaczone na kolejne cele .Dziekuje Andrzeju :-D

180 f+
20 f AndrzejW
-----------------------
200 f

dziekuje
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2012-01-11 18:59:07 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Efcia, brawa dla twojej wytrwalosci. Pozdrowienia dlaa Pawla i syna, i jakolwiek przykra sytuacja, dobrze ze radzi sobie z aspektami walki o syna bezpieczenstwo, chociaz to dla niego nowe rejony.
Ada

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #5 Ocena: 0

2012-01-11 19:44:02 (13 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Ewa - wyslalam PW z nr tel do glownej siedziby The Trussell Trust,czyli The Bank Food.
W Edynburgu jest jeden z ich oddzialow, ale za cholere nie moge znalezc dokladnego adresu i nr - trzeba dzwonic na ten glowny i pytac.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2012-01-11 20:08:46 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2012-01-11 19:44:02, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
Ewa - wyslalam PW z nr tel do glownej siedziby The Trussell Trust,czyli The Bank Food.
W Edynburgu jest jeden z ich oddzialow, ale za cholere nie moge znalezc dokladnego adresu i nr - trzeba dzwonic na ten glowny i pytac.

wielkie dzieki :-D

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2012-01-13 11:05:15 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2012-01-11 19:44:02, Nie_z_tej_bajki napisał(a):

Dobra poddaje sie :-?

Dzwonilam pod ten numer co podala mi Magda , tam skierowali mnie do oddzialu w Edynburgu .Zadzwonilam wiec pod kolejny numer do tegoz oddzialu , bez odpowiedzi.Probowalam caly dzien , Magda tez dzwonila .Brak odzewu.Dzwonilam dzis raz jeszcze pod pierwszy numer i jakas bardziej przytomna pani powiedziala ,ze oni sa w trakcie otwierania oddzialu wiec co prawda numer juz istnieje ale odzial jeszcze przez kolejne kilka miesiecy w pelni nie funkcjonuje .Oni jak na razie kolekcjonuja zywnosc i przygotowuja sie do otwarcia.Wyslali mnie do innej organizacji Turn2us ale tam jak sie dodzwonilam pan poinformowal mnie , ze na chwile obecna w kwestii jedzenia nie moga mi pomoc, ale jakbym byla zainteresowana benefitami czy grantami to oni chetnie. W zwiazku z powyzszym na ten tydzien zakupie jakies jedzenie w postaci najwazniejszych produktow zywnosciowych .

Zrobie to dopiero pozniej bo chwilowo nie mam wystarczajaco duzo czasu .

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2012-01-13 11:28:01 (13 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

W zwiazku z powyzszym, na PP cos ode mnie jeszcze na zakupy.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2012-01-13 11:30:55 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

200f+
20f Magic
-------------

220 f

Dziekuje Magda , za pieniadze i sugestie ;-)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2012-01-13 13:08:10 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

220 f +
10 f Anonim -dla Pawla
-------------------------------
230 f

dzieki wielkie :-D

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,