MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stoliczku nakryj sie ...;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 8 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2011-12-29 18:43:22 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-12-29 18:39:32, Isskaa napisał(a):
Jutro ide na poczte zrobic reklamacje.Jestem pewna,ze moja paczka juz nie dojdzie :-(

Niestety , nie dostalam potwierdzenia ,ze Twoja paczka dotarla.Przykro mi , ze jeszcze masz przez to klopoty.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2011-12-29 19:28:23 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Jeszcze do jutra wstrzymam sie z dokonaniem zakupow dla Pawla.Skorzystam z podpowiedzi Mamy-Myszy (dzieki Aga ;-)) i z samego rana zadzwonie do Salvation Army.Jesli okaze sie ,ze nie sa w stanie udzielic szybkiej pomocy , wtedy wykorzystam czesc uzbieranych pieniedzy na zakup zywnosci.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2011-12-30 11:38:34 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Z wczesniej dokonanych rozeznan z osobami zajmujacymi sie pomoca innym wynika, ze sytuacja (mozliwosci pomocy) sa bardzo ograniczone. Potrzebujacych jest duzo, rodzin z dziecmi, a mozliwosci zdecydowanie za malo. Nie zdziwi mnie jesli Pawel nie uzyska pomocy od instytucji, ktors moze w innych rejonach bylaby czyms automatycznym.

Efka, pelne poparcie dla ponownego wsparcia Pawla, szczegolnie jak niektorzy specjalnie dla nich wplacili pieniadze.
Ada

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-12-30 11:56:21 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #5 Ocena: 0

2011-12-30 12:18:31 (13 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Isska szkoda Twojego czasu w tym momencie bo rekompensata za zgubiona przesylke ma swoje procedury, poczytaj na stronie RM zeby wiedziec co, gdzie jaki formularz wyslac i po jakim okresie od nadania przesylki. Pamietaj by trzymac potwierdzenie nadania przesylki bo musisz dolaczyc do formularza

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2011-12-30 13:03:34 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dzwonilam dzis pod kilka numerow do Salvation Army w miejscu zamieszkania Pawla.Pomijam ,ze odsylano mnie od jednego do drugiego .Podano mi wreszcie numer do head office i tam rozmawialam z pewna dosc opryskliwa urzedniczka ,ktora nie byla nawet zainteresowana wysluchaniem historii ,nie mowiac juz o pomocy. Kiedy zapytalam gdzie w takim ukladzie powinny szukac pomocy osoby ,ktore znalazly sie w takiej sytuacji jak Pawel ,odpowiedziala , ze nie wie.
Mama Myszy bedzie jeszcze probowac ,jesli okaze sie , ze sie uda -swietnie. Jesli nie -po poludniu dokonam szybkich zakupow by jutro do poludnia Pawel mogl otrzymac dostawe

204.41 f
+10.00 f Anonim
------------------
214.41 f

kolejna wplata specjalnie dokonana na zakupy dla Pawla ;-) dzieki

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-12-30 13:17:48 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-12-30 13:19:27 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2011-12-30 15:04:14 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Jak nadmienila Mama -Myszy , dzis juz nic wiecej nie udalo sie uzyskac .Niemniej dziekuje ci Aga za proby ;-).Nastepnym razem (choc lepiej aby takowych nie bylo )szybciej skorzystam z informacji jakie uzyskalam i moze uda sie inaczej to rozwiazac.
W zwiazku z tym , ze nie udalo sie pomoc ta droge , ja zeby juz nie marnowac czasu skonczylam wlasnie zakupy . Beda dostarczone jutro w poludnie.

Doszla nam jeszcze jedna wplata

214.41 f+
10.00 f S.P
----------------------
224.41 f

dziekuje slicznie

Laczna kwota zakupow z dostawa wyniosla 57.94 f

224.41f-
57.94f
--------------
166.47f pozostala kwota

P.S Binus ja nie przecenialabym moich zdolnosci negocjacji" twarza w twarz";-)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-12-30 15:21:04 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,