2011-12-13 17:18:59, NataliaMukolinka napisał(a):
to jest cudowne ze są na świecie tacy kochani święci Mikołajowie jak Wy

Cala przyjemnosc po naszej stronie

Str 8 z 9 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2011-12-13 17:49:09 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-12-13 17:18:59, NataliaMukolinka napisał(a): to jest cudowne ze są na świecie tacy kochani święci Mikołajowie jak Wy ![]() ![]() Cala przyjemnosc po naszej stronie ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2011-12-16 18:06:25 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Kilka dodatkowych wpisow z Marzycielskiej Poczty
To od Maciusia : Radosnych Świat dla Efki Konefki i forumowiczów portalu Moja Wyspa ![]() Maciek Oswiecimski Kilka slow od Dominika: A teraz chcę bardzo podziękować Efcekonewce oraz Forumowiczom Portalu Moja Wyspa za superowy piórnik ze spider-manem zawsze o takim marzyłem ![]() ![]() Dominik Turek Zdjecie Nikoli z upominkiem Nikola Kabat Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2011-12-16 18:45:29 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Zdjecie Hubercika ,przyslane na emaila
![]() ![]() ![]() HUbert Dluski Globus byl w formie ukladanki , Hubercik zlozyl go sobie sam ![]() [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 16-12-2011 18:46 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #4 Ocena: 0 2011-12-16 19:01:26 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2011-12-16 21:58:07 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
I jeszcze raz ja
![]() ![]() Kilka slow od Natanka : Kochani Dzisiaj dotarł dla Natana prezent od forum Moja Wyspa i jej przedstawicielki która podpisała sie Efkakonefka…ależ Natan się śmiał.Jak tylko dam Natanowi klocki porobimy zdjęcia ale klocki dostanie pod choinkę..Kartke już przeczytał i bardzo podobało mu się;EFKAKONEFKA…chodził i sobie podśpiewywał pod nosem ![]() Natanael Witczak przypuszczam ,ze brzmialo to efkakonefka spadla z drzewka ![]() ![]() ale przez grzecznosc nie wspomnial o tym ![]() Siostry Kocurek : Halinka i Emilka Kocurek A my dostałyśmy już prezenty z Marzycielskiej Poczty od Efki Konefki Emilka dostała wspaniałego listonoszo – kota. Tzn jest listonosz Pat, a jak się go wywróci na drugą stronę to zamienia się w kota Jessa. To super prezent i bardzo, bardzo się podoba Emilce. uczestniczy portalu - Bardzo Wam dziękujemy Mam nadzieje , ze do siostry tez zaraz dojdzie bo wysylalam w tym samym czasie Kasia Krupa: ![]() Kasia Krupa Dzisiaj przyszedł piękny czerwony album do zdjęć od pani Ewy i portalu Moja Wyspa – bardzo dziękuje i serdecznie Was pozdrawiam – jest śliczny ![]() Patryk Hetmanski : Patryk Hetmanski ![]() Dziękujemy Ewuni i Forumowiczom za wspaniały prezent, na prawde sprawiliście nim wiele radości Kuba Ostasz Kuba Ostasz Efkakonefka i Forumowicze z Mojej Wyspy zrobili mi super niespodziankę ,mam jeszcze Kubek i Bingo z tamtego roku a teraz dostałem eeeekstra zabawkę . To nie będzie łatwe Te kulki ciągle mi wpadają do dziurek ![]() ![]() Dziękuję **************** Goginka niczym sie nie przejmuj jeszcze bedzie szansa w przyszlosci zebys dolaczyla ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
anielka | Post #6 Ocena: 0 2011-12-17 22:37:28 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
Jestem w szoku!!!!!!
Efka min 350% normy ![]() |
Post #7 Ocena: 0 2011-12-17 23:25:23 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Tomasiczka | Post #8 Ocena: 0 2011-12-19 19:10:59 (13 lat temu) |
Z nami od: 14-12-2011 Skąd: Ellon |
Pani Ewo czzy można do pani zadzwonić w sprawie kolejnej akcji charytatywnej?
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2011-12-19 20:18:43 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-12-19 19:10:59, Tomasiczka napisał(a): Pani Ewo czzy można do pani zadzwonić w sprawie kolejnej akcji charytatywnej? Przepraszam ,bylam zalogowana ale nie bylo mnie w domu .Napisalam do pani wiadomosc,prosze sie skontaktowac ze mna emailowo lub na priv . Pozdrawiam efka [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 19-12-2011 20:19 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2011-12-24 10:02:33 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-12-16 21:58:07, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Siostry Kocurek : Halinka i Emilka Kocurek A my dostałyśmy już prezenty z Marzycielskiej Poczty od Efki Konefki Emilka dostała wspaniałego listonoszo – kota. Tzn jest listonosz Pat, a jak się go wywróci na drugą stronę to zamienia się w kota Jessa. To super prezent i bardzo, bardzo się podoba Emilce. uczestniczy portalu - Bardzo Wam dziękujemy Mam nadzieje , ze do siostry tez zaraz dojdzie bo wysylalam w tym samym czasie Ufff ...kamien z serca ![]() Wlasnie sie dowiedzialam ,ze drugi prezent dla Halinki tez dotarl .Bardzo sie ciesze ,bo bylo by przykro gsyby tylko jedna z siostr dostala . Tu slowa mamy dziewczynek : Do Halinki przyszła właśnie przesyłka od Efki Konefki i forumowiczów – śliczny ręcznik ze Scoobym Doo i całą drużyną – Hala nareszcie bedzie miała na basen, a potem na plażę swój specjalny – dziękujemy bardzo trafiony prezent i oczywiście śliczna, świąteczna karteczka. ![]() Ja dzis otrzymalam list od mamy dziewczynek .Przyznam szczerze wcale sie tego nie spodziewalam. Oczywiscie nie obylo sie bez lez ![]() Mama , w zwiazku z tym , ze ma problemy z zalogowaniem sie na mw prosila o przekazanie Wam kilku slow , co tez z przyjemniscia czynie: Zycze wszystkim na forum wszystkiego najlepszego.Samych ciepluch i milych dni i oczywiscie Wesolych Swiat Ola Kocurek Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|